Ankara'da Kiralık Motor !
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar.
Ankara'da çok aradım ama scooter kiralayan bir yer bulamadım.
Bilen duyan veya motorunu(scooter) kiralayan var mı?
Cc sınırı olmaksızın bir günlüğüne 150 tl vermeyi dahi göze aldım,fakat yine yok
A2 ehliyetim,tecrübe v.s var.
Lütfen bilen duyan varsa ve haber verirse sevinirim.
Reklamlar
-
biraz zor, bildiğim kadarıyla kiralayan yer de yok. bol şans..
-
Hayırdır arkadaşım napçan kiralayıpta, gezi falan mı var ? , o kadar da parayı gözden çıkarmışışsın ?? Kolay gelsin İstanbul da olsan ben kiralardım günlüğü 5 tl ye
-
Sağolun arkadaşlar.
Tarkan1981 adlı üyeden alıntı
Hayırdır arkadaşım napçan kiralayıpta, gezi falan mı var ? , o kadar da parayı gözden çıkarmışışsın ?? Kolay gelsin İstanbul da olsan ben kiralardım günlüğü 5 tl ye
Evet ona benzer bir şey.
Fakat önemli olmasa o kadar para bayılırmıyım
-
150 lira scootera vereceğine aynı paraya ss niye kiralamıyorsun??
-
-
tuyra adlı üyeden alıntı
Lİnkdeki twister'i sordum ve ancak çok çok yakın akrabalarına kiraladığını söyledi neden sahibindene ilan verdin deyincede sanane diye bir cevap aldım.
Vespada ise 2500tl depozit istiyor.
Malesef bir günlük için 2500 tl vermem imkansız.
-
bikerz adlı üyeden alıntı
Lİnkdeki twister'i sordum ve ancak çok çok yakın akrabalarına kiraladığını söyledi neden sahibindene ilan verdin deyincede sanane diye bir cevap aldım.
Memlekette çatlak çok cidden. Türkiye'de motosiklet kiralama sektörü araba kiralama sektörü konumuna gelmeden daha neler göreceğiz bakalım. Hoş araba kiralama sektörü de çok ileride sayılmaz.
-
Daha neler neler var.
Baya araştırdım bu kiralama işini adam 10.000 tl lik motoruna 400 tl günlük kira+depozit+kefil+kredi kartı+açık senet istiyor.
Üstelikk motorun kaskosu bile yok.
Ne diyebilirsin ki.
Başka varmı arkadaşlar bilen duyan?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:20 ----------
up...................
-
-
muratgun adlı üyeden alıntı
oto işini görmüo mu ki?
Scooter olması lazım.
Oto işimi görseydi çok rahat mercedes bulabilirdim bu paraya ama
-
-
Sahibinden.com a sikayet et ilani. Aninda siliyorlar sonra da sana tesekkur ediyorlar
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Sahibinden.com a sikayet et ilani. Aninda siliyorlar
sonra da sana tesekkur ediyorlar
Şikayet ettim.
Gelen cevabıda görünce aralıksız ve abartısız 10 dk güşmüşümdür.
Ne diyelim ccevap aynen şu şekilde:
"Hatalı İlan Bildirimi" niz tarafımıza ulaştı.
Sahibinden.com olarak ilanların kontrolünü ve yayınlanması sağlayan yer sağlayıcı hizmetini vermekteyiz, ilan sahiplerinin satış politikaları ve davranışları konusunda bir yaptırımımız bulunmamaktadır
-
[QUOTE=bikerz;2044553]Şikayet ettim.
Sahibinden.com olarak ilanların kontrolünü ve yayınlanması sağlayan yer sağlayıcı hizmetini vermekteyiz, ilan sahiplerinin satış politikaları ve davranışları konusunda bir yaptırımımız bulunmamaktadır[/QUOTE
şaka gibi adamlar var ya,hem ilan ver hem sana ne de valla dostum işin zor bende bir ara aramıştım ankara da kiralık scooter ama bulamadım 50 cc ye bile razıydım ama bulamadım belki ankaralı hayırsever bir dostumuz seni duyar
-
kempes adlı üyeden alıntı
Şikayet ettim.
Sahibinden.com olarak ilanların kontrolünü ve yayınlanması sağlayan yer sağlayıcı hizmetini vermekteyiz, ilan sahiplerinin satış politikaları ve davranışları konusunda bir yaptırımımız bulunmamaktadır
şaka gibi adamlar var ya,hem ilan ver hem sana ne de
valla dostum işin zor bende bir ara aramıştım ankara da kiralık scooter ama bulamadım 50 cc ye bile razıydım ama bulamadım belki ankaralı hayırsever bir dostumuz seni duyar
İnşallah
-
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
31 Temmuz 2010, 18:34
Merhaba arkadaşlar.
Ankara'da çok aradım ama scooter kiralayan bir yer bulamadım.
Bilen duyan veya motorunu(scooter) kiralayan var mı?
Cc sınırı olmaksızın bir günlüğüne 150 tl vermeyi dahi göze aldım,fakat yine yok
A2 ehliyetim,tecrübe v.s var.
Lütfen bilen duyan varsa ve haber verirse sevinirim.
bende var dusunursenız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 ----------
ankarada kıralık motor cın malı scotuor gunluk aylık
-
12 Aralık 2010, 15:34
Ankara'da kiralık motor
Ankara' da kiralayan biri var.Sanırım amatör olarak yapıyor. face de "kiralık motosiklet" diye arama yapmıştım, ordan ulaştım (kiralayacağımdan değil de işte merak) :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler