NIC /NJ 1015 -TAHO MONT kullanan varmı..!
NIC /NJ 1015 -TAHO MONT kullanan varmı..!
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
evet ben aldım su an kullanmaktayım
oncelikle mont biraz kısa bunu soylemekte fayda var
diğer şeylerden bahsetmek gerekirse mont oldukca hos bi goruntuye sahıp ruzgar alması kesınlıkle yok iç astarı var yazlık ve kıslık olarak kullanılabiliyor bence gayet basarılı
bunun yanında boyun kısmında eksik yanı ordanda kısaama bunu kaskınızla onleyebilirsiniz
sorularınız olursa tekrar yardımcı olurum
ayrıca motorruekıye sitesınde indirimli olarak satılmakta peşin 100 milyon bilginize
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Kısa derken bel üstünde mi duruyor..Korumalar ınasıl..?
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
korumaları kolda dirsekte yanı ve belde mevcut
kısalıgı ise bende xl beden var boyum 1.70 tam olarak kaba etın ustunde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:07 ----------
http://www.facebook.com/home.php?#!/...&id=1081692145
fotografım burda mevcut bakabilirsiniz
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
ben eldivenini kullanıyorum
bende 1011 var.kış için tatmin edici.soğuk hissetmedim desem yalan olmaz
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
Evet, bu monttan bende aldım. Henüz yağmurda v.s test edemedim. Korumaları fena değil, şükür onları henüz test etmedim ama piskolojik olarak rahatlatıyor motor kullanırken. Almayı düşünen arkadaşlar için;
Bedeni oldukça küçük. Normalde L giyiyorum. Buradaki yorumlara dayanarak XL sipariş verdim. Yine küçük geldi! Gönderdim geriye XXL aldım, o bile küçük geldi anlamadım gitti yav,yaka kısmı neredeyse kapanmıyor!Malzemeden çalmışlar galiba biraz, tabi böylece bedenden de. İri yarı birine XXXL si bile olmaz bu montun, bilginize! Bu arada boyum 181 cm, kilo 85.
Selam,
Bende kullanıyorum arkadaşların dediği gibi gayet iyi bir mont. Korumalarını benim test etme fırsatım malesef oldu. Korumasız olan taraflarımda yara veya morluk olurken ust tarafımda mont oldugumdan ne bir yara nede bir morluk oldu sadece ufak bir agrı oldu ki her korumada olur o kadar diye dusunuyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)