hangi yasaya,hangi kanuna göre yaparlar anlamıyorum iyi o zaman çok kalabalık bölgeyede sokağa çıkma yasağı gelsin. bunların mantığı bu malesef
seçimlerde görekcekler
hangi yasaya,hangi kanuna göre yaparlar anlamıyorum iyi o zaman çok kalabalık bölgeyede sokağa çıkma yasağı gelsin. bunların mantığı bu malesef
seçimlerde görekcekler
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
Bu topiğin açıldığı günü hatırlıyorum...Ne kadar zaman geçmiş,değişen hiç birşey...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
siz şimdi motorları serbest bıraksınlar trafik yoğunlaşmasın diye düşünüyosunuz ama bunu fırsat bilip dengesiz hareket eden bikaç motorcu yarışa tutuştuklarında nolacak biliyosunuz.
trafik kurallarına uymayan sürücülere uygulanası kurallar koysalar daha iyi olur.şehir içi hız limiti ..
yaa çok hızlı gidiyolar şehir içinde polis bişey demiyo walla tokatta . jawayla bütün caddenin tozunu attrıyolar :s
altlarına almışlar kanuni tiger leri hiç bişeye yaramıyo onla takılacan jawaların peşine basacan cezayı :@ yoksa tiger ne işe yarar
Biz de onu diyoruz, kurallar uygulansın.
May the Force be with McLaren Mercedes
Bunun ile ilgili son bilgi nedir arkadaslar bütün sayfaları okudum!netice nedir...Biri bilgi verebilir mi?Özellikle gaziantepli arkadaslar...
AKIN FİDAN
benim topik hortlamış
arkadaşlar bölge idare mahkemesine duruşmalı dava açtım.umarım motosiklete antipatisi olan bir hakim ile karşılaşmam.avukatım bayaa iddaalı.yakın zamanda sonuç bekliyoruz
mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep
selam arkadaşım konu hakkında bilgi verirmisin acaba merak ettimde.
hala mail atılması gerekiyorsa seve seve atarız.
Gaziantepli Olarak Hepinizi ayakta Alkışlıyorum.. Gösterdiğiniz İlgiye GErçekten Hayran Kaldım.. Teşekkürler
bece toplanip duzgun resmi bi sikayette bulunulmali gaziantep emniyete veya direk belediyeye. Yanlis hatirlamiyorsam gaziantep emliyet muduru cok duyarli biriydi(tv de izlemistim) o yardimci olabilir...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
abi sizde bir daha ki seçime düşünerek oy atarsınız ona göre adam akıllı iyi niyetli yöneticiler gelir muhakkak adamın karısı söylemiştir selammmmiiiiiiiiiiii yasakla ben şerhir içinde motor görmek istemiyorum diye(malum yaşlı teyzeler sıcak bakmıyo ya bize o yüzden yani)adamda yasaklamıştır.hgatta o belediye başkanı arkadaşa dağda bi in bulsunlar elinde taş baltayla avlansın dursun medeniyetsiz..........................
kardes böyle sacmalık olmaması lazım .bu ne ya ..orası yask burası yasak ..olmaz .
Aslında Bu yasak Yıllar önce konulmuş. hani şu 103 ve mobilette motorsikletlerin piyasada ağırlıklı olduğu zamanlar. o zamanki gençler yani şimdiki abilerimiz eksozun sesini açtırıyorlar bangır bangır, 103 motorsikletle 130 süraat yapmaya çalışırken geberip gidiyorlar hergün bi kaza haberi buda o zamanlarda halk içinde baya yankı uyandırıyor. o zamanlarda böyle bir karar alınıyor be kütphanelerin emniyetin adliyenin vs çevrelerine yakın yerlerden bile motorsikletleri geçirmiyorlar. Ve zaman içerisinde şehirdeki motorsikletleri toplamaya başlıyorlar. Sen Kırmızıda geçtin, senin ehliyetin yok, senin kağının altında göz var, cezalar motorun fiyatı kadar olunca piyasada motor tükenmeye başlıyor. yönetim değişise bile kural aynı kalıyor. ve şu anki Gaziantep!in durumu ortada Umarım Anlatabildim
vay be neler oluyomus ne zamandır gormedigim bir konuydu... Bende pro ark. gonderdiği mail in aynısını postalşardım
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
ne kadar saçma bi olay ya
burası tr valla her sey olabilir...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
konuyu ayşe şule ye de iletelim medya da girsin işin içine yokmu medya da çalışan motosiklet aşığı tanıdığı olan ?
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
resimleri gördüm şok oldum. her yere motor giremez levhası dikmişler. inanılmaz. bunları ankaraya şikayet etmek lazım bence.
cobalt sana katılıyorum. bu medeniyetsizlerin dilinden medya anlar.
Gaziantepi bilemem ama şu Kadıköy Bahariye de falan yürümek bile zorlaştı motorlardan scooterlardan . Kaldı ki Trafiğe kapalı alan ama Motorlar heryerden giriyor . Belki de Gaziantep halkı isyan etmiştir artık . Mahkeme motorcuların aleyhine sonuçlanabilir hazır olmak lazım . Gönül ister ki komple yasaklamak yerine denetimler artsın ama ona Türk polisinin ve insanının gücü yetmez . Amerikan tarzı bir polis teşkilatı kur 1 defa uyarıdan sonra yatır aşağı tak kelepçeyi . Bas cezayı ne ehliyetsiz kullanan kalır ne de muayenesiz gürültü makinası bozuk motorlar . Bu da olamayacağına göre kökten çözüm komple yasaklamak olmuş ne yazık ki .
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)