Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 SonuncuSonuncu

motorsikletçilerin kökünü kazıma niyeti

REKLAM ALANI
    Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800S
    Ashes, il trafiğin e-mailı ne?
    BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ashes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru
    mail adresini zaten antepten foruma yazanlar vermişti il trafik mail i mi nerden biliyim anteplilere sorarız

feragold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ashes adlı üyeden alıntı
    mail adresini zaten antepten foruma yazanlar vermişti il trafik mail i mi nerden biliyim anteplilere sorarız
    ne kadar ilginç bir ülkede yaşıyoruz değilmi,aylardır belediye ile trafik arasında mekik dokuyorum.belediye ;kararı biz almadık,trafikde; bizim yasak kaldırmaya yetkimiz yok diyor.antep valisi sayın süleyman kamçı da yasak tabelalarının fotolarını görünce bana üff bee bu ne kadar tabela deyip büyük şehir belediye baş yrd sına yanımda tlf açıp (çok fazla bu yasak geri çekilebilir)dedi demesine ama dinleyen kim.belediye kırk dereden su getiriyor.işin aslı şu ki yeni çıkan kanunlar ile il trafik komisyonu fes edilip bütün yetki ve görevler büy şhr belediyesinde ulaştırma koordinasyon merkezine devredildi.yani isteseler her ay yaptıkları karar toplantılarında bu konuyu masaya yatırıp yasağı çok kolay geri çekebilirler.(uğraşmak istemiyorlar)
    yani trafiğe attığınız mailler bir işe yaramayacak.yasağı kaldıracak kurum belediye.
    murat arkadaşımızın mailine cevap geldiğine göre demekki mailler okunuyormuş
    çok sevindim.
    arkadaşlar sizden rıca ediyorum hatta yalvarıyorum .bu mail trafiğini boş bırakmayalım.içinde zerre kadar motorsiklet sevgisi olan tüm arkadaşlarınızada bu mail adreslerini lütfen verin.
    çook teşekkürler
    mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep

assi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway 150 superlight 34 zd 0765
    Alıntı raven adlı üyeden alıntı
    ee ne yani turist bir motorlu da gelse ceza mı kesecekler. bu kuralı koyan tam bir malmış. insanların ulaşım haklarıı ellerinden almayı hangi kanuna dayandırıyorlar?
    yaşa raven iyi benzetme yaptın.adamın tam bir mal olduğu meydanda.

ABZAH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar,

bu konuyu ben de yeni gördüm.Bir gazeteci olarak size yardım etmeye çalışırım.

Gaziantep'ten arkadaşlarımız varsa burada ropörtaj ve bilgi amaçlı olarak bana mcakir@dha.com.tr adresine mail atabilirse sevinirim.

Slwer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE300 & Honda CRF250
    cok kotu resmen ozgurlugu kısıtlamak bu
    hade hepperaber şiddetle kınıyoruz

KINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
    m € c l ü q

bozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ VZ 800 MARADUER
    ''Sayın Asım Güzelbey,Siz seçimle gelmiş bir insansınız.Nası oluyorda demokratik bir seçimle başa gelmiş bir insan böyle bir yasak koyduruyor.Siz anayasadan da mı üstünsünüz.Önleyemedinmi YASAKLA.Varmı böyle bir zihniyet.TC.Hükümetine Araç vergisini veren,HER YIL fenni muayenesini yaptıran,Plakalı,Onaylı,Kurallara uyup kaskını takan ve Trafik kanunlarına uyan vatandaşlık görevini yerine getiren insanlara nasıl yasak uygularsınız.O zaman sizde Gaziantep'te motor sattırmayın.Tavşana kaç tazıya tut.Varmı böyle birşey.Ümit ederim yaptığınız yanlışın farkına varır yasağı kaldırır bu dürüst insanların gönlünü kazanırsınız.Allah hakkınızda hayırlı olanı versin Sağlıcakla kalın.''
    ASHES,gönderdim.Sitem etme o kadar duyarsız değiliz.Diğer iki sitede de daha yazmıştım.Bu da üç.
    Umuyor ve ümit ediyorum düzelecekHerkes Anayasa ya uyacak.Sağlıcakla kalın
    BOZKURT
    KUBA 150-25

yolladığınız mail ler için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.eminim hepsini teker teker okuyorlar.mümkünse mallerdeki uslubu elimizden geldiğince yumuşak tutabilirsek çok memnun olurum.malum burası türkiye burda güme gitmiym

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    çok saçma valla ben gebzede oturuyorum bi ara burda da motorları toplamaya kalktılar ne kadar doğru bilmiom ama duyduuma göre sebebi yeni emniyet müdürünün karısına motorlu biri çarpmış adam da toplayın motorları demiş garajlarında galerilik motorlar var. Bu konuda bişyler yapabilir miyiz acep abiler ne dersiniz?
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

tsahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125
    FERAGOLD kardeşim geçen hafta cumartesi gecesi, G.Antepte'ki motor yasağını bende izledim NTV'de(motokeyf) acayip moralim bozuldu.Belediye başkanının mail adresini vermemişsin.Bu konuya arkadaşlarımızın çok duyarlı olması beni sevindirdi.İnşaallah bu saçma yasaktan tez zamansa kurtulursunuz.

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Arkadaşlar bu konu gerçekten de bireysel tek tek mail atmakla olmaz.Adamlar spam mail gelmiş gibi umursamadan siler atarlar.Haaa önce şunu bi deneyelim derim ben şahsen;bir gün (mesela yarın pazar ve çoğumuz net başında oluruz) erken saatte bir topic açalım MOTOSİKLET YASAĞINA TEPKİ gibi ve mail adresi ile birlikte hazır bir metini ekleyelim.prometheus hocam hazırlamış bir tane zaten.Onu aynı gün içersinde bir çok insan görecek ve mailler aynı gün içersinde antep belediyesi ve-ya valiliğine yapmaya başlayacak.Eminimki binlerce mail gün içersinde ulaşacak.Benim fikrim budur.Ayrıca kardeş sitelerimizde de bu konunun yayınlanmasına izin vererek kamuoyu toplamamız gerekiyor.Şahsi fikrimdir.Ve yarın sabah kimse yapmasa bile ben bu TEPKİ topicini açıp bir çok kişiye ulaşılmasını ve maillerin yollanmasını sağlayacağım.Saygılarımla.(Ayrıca site yönetiminin bu tavrını mazur görmelisiniz kardeşler)

silves - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SKYGO 200
    arkadaşlar belediye başkanına bende mail yolladım ve bana bir cevap olarak işte belediye ile ilgisi yok falanca tarihinde alınan bir kara falan filan diyorlar

Forumdan Uzaklaştırıldı Thai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet arkadaşlar bende mail yolladım ve cevap olarak bana da silves ile aynı mail'i yollamışlar.
    Bence antep milletvekillerine de böyle mailler yollamak gerekiyor galiba,
    Daha değişik protesto yolları düşünüyorum, neyse bilahare açıklarım.

yusufhalfeti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Better 125 Cup
    Herkese merhaba,
    Dün sınav için Adana'daydım. Otobüsteyken bir tane motor giremez tabelası gözüme çarptı. Adana'lı arkadaşlar bu konuyu aydınlatırsa sevinirim. Yoksa başka yerlerde de bu yasaklar mevcut.

Ayrıca Crazy_devil dostum tepki mailini göremedim. Sanırım bu sitede otomatik bir mail sayfası oluşturma imkanımız yok. Ne dersin?

Saygıyla...

Alıntı tsahin adlı üyeden alıntı
    FERAGOLD kardeşim geçen hafta cumartesi gecesi, G.Antepte'ki motor yasağını bende izledim NTV'de(motokeyf) acayip moralim bozuldu.Belediye başkanının mail adresini vermemişsin.Bu konuya arkadaşlarımızın çok duyarlı olması beni sevindirdi.İnşaallah bu saçma yasaktan tez zamansa kurtulursunuz.
    belediye başkanımız asimguzelbey@yahoo.com

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Alıntı yusufhalfeti adlı üyeden alıntı
    Ayrıca Crazy_devil dostum tepki mailini göremedim. Sanırım bu sitede otomatik bir mail sayfası oluşturma imkanımız yok. Ne dersin?

Saygıyla...
    Hocam evet biraz geç vakitte açabildim topici ama burdan izleyebilirsiniz : http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=10259

ayrıca 3 seçenekli bir anket koydum oraya.Şayet duyarlı olup tonlarca üye oyunu kullanırda bu oylama da muvaffak olursak bu anket sonuçlarını da gerekli mevkilere taşırız.Ayrıca diğer linkte eklediğim;T.C. B A Ş B A K A N L I K İnsan Hakları Başkanlığı'ndan almış olduğum cevabı da görebilirsiniz.Saygılar.

BLACKWOLF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende Televizyonda Seyrettim.allah Onlarin ...neyse Millet Motosiklet Kültürünü Geliştirir Bizde.bunu Yapanlarin Motosiklet Konusunda Zaten Hiçbir Bilgilri Olmadiği Gibi Antipatileri çok Fazla.arkadaşlar Herkes Gaziantep Valisine Emniyetine Bilimum Kurumlara Fax La Protestoda Bulunsun.şimdilik.....

Motosikleti
    siyah hyosung250gtr
    feragold bu antepteki siyah valentino rossi seninmi aga güle güle kullan o motor yasağını 103 ler yuzünden cıkardılar kardeşim adam farklı 103 aldım bilmemne ettim diye gecenin yarısında sehrin ortasından salto yaparak gecerse tabiki yasaklarlar umarım kaldırırlar bende motor alacam inşallah ceza felanda ödemem antepliler birlik olalalım uyumayalım

Alıntı mamudo adlı üyeden alıntı
    feragold bu antepteki siyah valentino rossi seninmi aga güle güle kullan o motor yasağını 103 ler yuzünden cıkardılar kardeşim adam farklı 103 aldım bilmemne ettim diye gecenin yarısında sehrin ortasından salto yaparak gecerse tabiki yasaklarlar umarım kaldırırlar bende motor alacam inşallah ceza felanda ödemem antepliler birlik olalalım uyumayalım
    teşekkürler mamudo
    kurallara uymayana polis cezasını kessin yollasın,zaten trafik ekipleri bunun için var.trafik polisleri taviz vermeden sürekli ve düzenli denetim yapmadıkları için ve afedersiniz üç beş serseri yüzünden tüm motorsiklet kullanıcıları bu çileyi cekiyor
    çözüm çok basit.yasak kalkacak .trafik kasksız gezene, egzoz sesi ile çevreye rahatsızlık verene taviz vermeyecek
    ve 6 yıldır kurunun yanında yanmaktan kurtulacağız.hepsi bu ama kime gitsek yetki bizde değil diyor
    hükumet konağından,seyahat özgürlüğümün kısıtlandığına dair insan hakları başvuru formunu doldurup yetkililere teslim ettim.umutla bekliyorum

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    aga böyle bişey olur mu..ne saçmalık bu ...

ARKADAŞLAR DEMEKKİ Turkiye de, motorumuzla tur a çıkamicas...

10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler