e arda öncelikle hayırlı olsun şimdiden
Anlatsana ne yaptırdılar 60 dediğine göre ???
e arda öncelikle hayırlı olsun şimdiden
Anlatsana ne yaptırdılar 60 dediğine göre ???
arda sonuçlar aynı gün açıklanır kursunu arayıp öğrenebilirsin geçmiş olsun ayrıca
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
ne sınavdı yaa geçtin var sayıyorum tebrikler şimdiden
benim sınavın bir gece öncesi kumkapıya gittik. eve bi geldim saat 3. sabah kalkamamışım, kurs müdürü beni aramıştı
bu arada dubalara yalan diyenler olmuş. ulan ben girdim sınava, duba vardı ve sekiz çizdim. yalanmı söylüyorum şimdi ben.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------
araba yazılı sınavına arabayla,
motor yazılı sınavına motorla,
motor direksiyon sınavına motorla...
motor yazılı sınavına giderken Eyüp'te kırmızı ışıkta bekliyorum. hemen yanımda polis, kafasında kask olmayan bir scooter sürücüsüne beni örnek gösteriyor.
(bak adamda kask, mont, eldiven tam takım)
bilse sınava gittiğimi
önce dubaların arasından geçtik, sonra düz yoldan döndük bukadar
arayıp öğrenmek isterim fakat kurs kapalıdır şimdi ya
acayip bir sınavdı gerçekten :D
bende geçtim sayıyorum çünkü hiç fena değildim
ehliyeti kaç güne alabilirimki??? polisten kaç kaç biyere kadar. gider ayak yakalanmayalım
...
Ortalama 15 gün civarı sürer ehliyeti cebine koyman, Hadi hayırlısı , ıslarız artık ehliyeti
A2 sınavına giren yaklaşık 10 kişiye sordum, hepsi ne dubası diyordu Ben girdiğimde de, git dön bir yerden gel beklemeyelim soğukta dedi müfettiş Ama ehiyet alırken yapamadım içimde kalmasın dedim dün Pendik'ten feribota girişte 10-15 tane duba vardı arabaların girişini belirlemek için onların arasında slalom yaptım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)