bende yamaha mint varda faturasını kaybettim motorun şase numarasını nasıl öğrenebilirim.tekrar plaka çikarmak için ?
bende yamaha mint varda faturasını kaybettim motorun şase numarasını nasıl öğrenebilirim.tekrar plaka çikarmak için ?
yamaha mint olan kimse yokmu ? yada bunlardan anlayan yardim
kimse yokmuya yardım edebilecek forumda
yardim edebilecek kimse yokmu?
hocam adı üstünde şasi numarası motorun üzerinde yazmıyormu?...motoru ilk sizden duydum ama yazıyodur illaki
bir numara yaziyor ama nasil anlicam nerden kontrol edebilirim fatura filan kaybolmuş bizim motor köyde dürüyordu plakası filan yok şimdide nasil plaka çikaracam onu bilmiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 ----------
birde bana bir arkadaş dediki benim motor ufak mobilet 60km gösterge var 50filan zor basıyor bu ufak motorlara gerekmiyormuş plaka diye doğrumu peki
Plaka yok ruhsat yok muayene yok sigorta yok... bence hiç girme bu işe 500 Tl altı kurtarabilirsen ne ala.
peki bu doğrumu birde bana bir arkadaş dediki benim motor ufak mobilet 60km gösterge var 50filan zor basıyor bu ufak motorlara gerekmiyormuş plaka diye doğrumu peki
ok teşekkurler bilgilendirdiğin için
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)