bir bayana motosiklet yardım arkadaşlar
Reklamlar
-
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
onun bayan olup olmaması kimi ilgilendirir ilgilendirsede ne olur önemli olan konudur...ama ilgilendiriyomuş demek bazı insanları...
arkadaşım burada benim sinir olduğum bayan nickiyle üyelik alıp milletle kendince dalga geçmeye çalışılması, yoksa bayanmış baymazmış bana ne kime ne.
önemli olan konu ise zaten bunun gibi bi milyon konu var ama topik sahibi bayan(!) nickli olunca hit hep fazla oluyor nedense...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:21 ----------
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
selam chopperrider
selam kuvvetmira
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
Reklamlar
-
chopperrider adlı üyeden alıntı
arkadaşım burada benim sinir olduğum bayan nickiyle üyelik alıp milletle kendince dalga geçmeye çalışılması, yoksa bayanmış baymazmış bana ne kime ne.
önemli olan konu ise zaten bunun gibi bi milyon konu var ama topik sahibi bayan(!) nickli olunca hit hep fazla oluyor nedense...
işte bende bu düşünceye kıl oluyorum bayan olmayan her konu açana da mt böle cevap veriyor böle topiclerde dolu ama bayan olunca konu hep farklı yerlere gidiyor ve haliyle hit artıyor yok bayandı değildi...bayansa bayan erkekse erkek sonucta ne farkediyor motor hakkında konusuyoruz...nese abi ya bidahada mtde ben bayanım diyip yardım isteyene su bile vermemnapıyosa yapsın
-
motor kulanmak istiyorsan kulan kullanırsın ancak daha önce hiç bisiklet kullandınmı bence öncelikle vespa cucooter cinsi bir motora bin daha sonra vitesliye geçiş yaparsın istersen sana uygun bir sooterim var ona bak ilk acemilik için iyidir.her şey gönlünce olsun
-
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
hocam neden söylemedin, hemen yarın buluşalım
düşünmem lazım
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
chopperrider adlı üyeden alıntı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:21 ----------
selam kuvvetmira
'' CHOPPERRIDER '' ın yorumuna katılmamak mümkün değil.
Neyseki sıkıntımızı birkaç uyanık üye anladı..
Yoksa bi tabir vardır. Deveye hendek atlatmak diye!.
Boşyere çene çürütmekteyiz burada..
Yoksa kim ne yazmış? Kim ne yazmamış ? kimse bununla
ilgilenmiyor. Sazan yerine konmak hoş değil!..
En azından bazılarımız için!.....
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
hatis adlı üyeden alıntı
hızlı sürmez peki ne yapar.
yarışmı?
birde kısa yold a topuklu ayakkabı ile kullanılablrmi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:25 ----------
valla siz ister kızın ister kızmayın ben duygularımı yazdım,ve samimiyetle öğrenmek istediklerime cvp bekliyorum.
hızlı sürmez, hızlı sürenlere serseri diyoruz genelde. burdaki insanların çoğu aklı başında ve normal hızda giden insanlardır.
eğer, madem hız yapıyorum o zaman motosiklet alıyim diyosan yanlış yapıyosun, ölürsün.
-
hatis adlı üyeden alıntı
yarışmı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:25 ----------
valla siz ister kızın ister kızmayın ben duygularımı yazdım,ve samimiyetle öğrenmek istediklerime cvp bekliyorum.
E o zaman bizde bu samimiyetine karşılık samimiyetle cevap verelim ; Hız yoldan ziyade ömrünü kısaltır. Motorunu almadan önce bi mezar yeri ayırtmanda yarar var. Biraz önce yeteri kadar açıklama yaptığımı zannediyorum. Bu sitedeki motorcuların tamamı tecrübeli ve sakin kullanımı tercih eden insanlardır, hem hızlı gidip ne yapıcaksın kardeşim? serserimisin sen?
Allah rahmet eylesin benim bir direksiyon hocam vardı, bir defasında bana şöyle demişti ; Düşük hızda kazamı yaptın? Motorun içine tüküreyim sana bişey olmasın. Ama yüksek hızda kazamı yaptın? Senin canın cehenneme motora bişey olmasın demişti! Çünkü sen ölüme davetiye çıkartmışsın demişti...
Buradaki kullanıcıların görevi yeni başlayanlara yol göstermektir. Ve bunları kulaktan duyma bilgilerle değil bizzat yaşadıkları hayat tecrübeleri sayesinde edinmişlerdir. Bence bu uyarıları şiddetle dikkate al! Ha yok ben illa hız motoru alacagım diyorsan rahmetli ustamın dediği gibi ''Senin canın cehenneme.. Motora birşey olmasın!''
Söylediğim sözü polemik sebebi yapmamanı özellikle rica ediyorum. Çünkü bu kadar öneriyi ısrarla kulak ardı ediyorsan sen ölümü hak etmişsin arkadaş..
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
E o zaman bizde bu samimiyetine karşılık samimiyetle cevap verelim ; Hız yoldan ziyade ömrünü kısaltır. Motorunu almadan önce bi mezar yeri ayırtmanda yarar var. Biraz önce yeteri kadar açıklama yaptığımı zannediyorum. Bu sitedeki motorcuların tamamı tecrübeli ve sakin kullanımı tercih eden insanlardır, hem hızlı gidip ne yapıcaksın kardeşim? serserimisin sen?
Allah rahmet eylesin benim bir direksiyon hocam vardı, bir defasında bana şöyle demişti ; Düşük hızda kazamı yaptın? Motorun içine tüküreyim sana bişey olmasın. Ama yüksek hızda kazamı yaptın? Senin canın cehenneme motora bişey olmasın demişti! Çünkü sen ölüme davetiye çıkartmışsın demişti...
Buradaki kullanıcıların görevi yeni başlayanlara yol göstermektir. Ve bunları kulaktan duyma bilgilerle değil bizzat yaşadıkları hayat tecrübeleri sayesinde edinmişlerdir. Bence bu uyarıları şiddetle dikkate al! Ha yok ben illa hız motoru alacagım diyorsan rahmetli ustamın dediği gibi ''Senin canın cehenneme.. Motora birşey olmasın!''
Söylediğim sözü polemik sebebi yapmamanı özellikle rica ediyorum. Çünkü bu kadar öneriyi ısrarla kulak ardı ediyorsan sen ölümü hak etmişsin annem..
Düşük hızda kazamı yaptın? Motorun içine tüküreyim sana bişey olmasın. Ama yüksek hızda kazamı yaptın? Senin canın cehenneme motora bişey olmasın demişti! Çünkü sen ölüme davetiye çıkartmışsın demişti...
ne sözmüş be abi düşün düşün adam eder bu laf insanıallah rahmet eylesin makanı cennet olsun çok doğru sölemiş...
-
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
Düşük hızda kazamı yaptın? Motorun içine tüküreyim sana bişey olmasın. Ama yüksek hızda kazamı yaptın? Senin canın cehenneme motora bişey olmasın demişti! Çünkü sen ölüme davetiye çıkartmışsın demişti...
ne sözmüş be abi düşün düşün adam eder bu laf insanı
allah rahmet eylesin makanı cennet olsun çok doğru sölemiş...
Bakalım bu abla adam olacakmi... Yahu utanmasa cbr 1000 rr alicam diyecek, al kardeşim istersen hayabusa al, ama yanında birde mezar yeri al.. Daha ben yorum yapmam bu başlık altına
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
hatis adlı üyeden alıntı
yarışmı?
'' hatis''
alacağın motor veya scooteri topuklu ayakkabı
ile rahatlıkla kullanabileceğin gibi, mini etekle dahi
bu motorları kullanabilirsin, hiçbir sakıncası ve
yan etkisi bulunmamaktadır..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
Arkadaşlar boşuna kendinizi yıpratıyorsunuz. Gerçekten bayansa zaten uzun yaşamaz. Baksana hızlı gidilmez de ne yapılır diyor. Tam trafik canavarı. Ya bi kamyon kasasına patlar yada virajı alamaz bi ağaca meyve olur. Her iki ihtimalde de değmez; asvaltın uslandıracağı motorsiklet sahibi bunlar. Motorsiklet sürücüsü yada pilotu demiyorum dikkat edin. Ayrıca bu arkadaşın süreceği arabanın en az 5 metre yakınından bile geçmemek lazım.
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
-
history 125 daelim.
-
Bayan ya da değil, başlangıç için(eğer vitesli olacaksa) YAMAHA ybr city benim önerimdir.Sorunsuz ve kullanımı çok rahat.
-
Dün 23 Nisandı ya arkadaşlar,bu nedenle dün çocuğun biri üyelik almış ve ortaya bir konu atmış.Hemde Türkçeyi katlederek.Şimdi sitenin ulemaları bu işi çözmeye çalışıyor.
İşin özü"Bir deli kuyaya taş atmış,bin akıllı çıkaramamış"
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
-
hatis adlı üyeden alıntı
bir çok arkadaşın yorumu beni gerçekten güldürdü.
mini etek giymem ayrıcada dediğimde doğru ayakkabıyı nerde taşıyacağız.
biraz düşünseniz,
bu saf sorularımdan bayan olduğumu anlardınız.
ben buraları birbirine katmak için gelmedim.'' bu ya erkek dalga geçiyor, yada bayan ama salak bi bayan''arasında kaldınız.
hayır sadece cahilim.
ayrıcada bilmediğim için sorduğum her soruda ters yaklaşılmasına gerek yok
ip numaramı site adminleri kontrol edip konuya cvp yazarlarsa sevinirim.
ayrıca beni koruyan arkadaşlarada
Bu saf yorumundan çocuk olduğun (gelişmekte) belli.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
-
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
-
-
vay be helal olsun..konu dün açıldı..4. sayfadayız..bilgi paylaşımlarında bile bu kadar ilgi olmuyor..meğerse ne yardımsevermişiz biz...!!!
neyse aslında uzatmaya gerek yok..
arkadaşım cahilsen ve bilgi almak istiyorsan önce biraz ön araştırma yapman gerekir..burada motorla ilgili sıfırdan bilgi vermek yanlış olur..bi bak bakalım..bu forumda aklın almayacagı kadar bilgi paylaşımı var..biraz araştır bakalım..sonra kararını netleştir..
sonrasında aklına takılan şeyleri sorup cevap alırsın....
bu sorduğun soruların yarısını zaten herhangi bir motoru göz ucuyla incelemiş olsan bile kendin cevaplayabilirsin...bi bak bakalım..bi motor gör..bi incele...fren ve vites pedalına bak..bak bakalım topuklu giyebilecekmisin...
-
düşünenler için temiz agility 125 var elimde daha 5700 kmde
http://www.sahibinden.com/bu_firsat_...XQQdisplayitem
Mobylette->Peugeot 103->Agility 125->Ybr 125->Cbr 125 R->Ybr Esd 125->?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler