Tehlike Anı veya Süreci ile Nefes Alma Teknikleri
Reklamlar
-
CTRLALTDEL adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim , güzel konu olmuş ...
est., inşallah faydalı olur.
İnşallah diyorum ama aslında faydalı olduğu kesin...
sadece sürüş esnasında bunun bilincinde olmak yeterli, sadece irade ile çok fazla yol elde edilir. Üstelik sadece motor için değil her an her şey için her gerginlik için kullanılabilir.
Keza oksijensizlik düşünmeye engel oluyor, beyin de kilitleniyor.
saygılar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 ----------
m.şanveren adlı üyeden alıntı
Madem öyle diyorsun,sana ince bir detay verim.
Vururken nefesini,vuruşun paralelinde sertce bırakıyorsun,böylece etki oranının nefese ait olanı %30 daha etkili olur.diğer yüzdelik kısımlar ise,duruş,ayak pozisyonları vs.vs. dağılır.
o değil de polis çevirip ütüyü gördüğünde taşıma mı bulundurma mı diye sorsa ne diyeceğim onu bilmiyorum
Reklamlar
-
Teşekküler.Teklike anında ''sana geliyorum tanrım'' diyorum içimden.
-
kanucan adlı üyeden alıntı
Teşekküler.Teklike anında ''sana geliyorum tanrım'' diyorum içimden.
"eşhedüüüüü"
"ıııhhhhhh"
"aha aha ıhhhhh" (sıyıramayan)
-
WOLKANWOLKAN adlı üyeden alıntı
"eşhedüüüüü"
"ıııhhhhhh"
"aha aha ıhhhhh" (sıyıramayan)
Hiç bir türlü kurtarma şansım yoksa,''bana bi haller oluyor Allaaaahhh!'' diyip motordan uçuyorum.
-
WOLKANWOLKAN adlı üyeden alıntı
est., inşallah faydalı olur.
İnşallah diyorum ama aslında faydalı olduğu kesin...
sadece sürüş esnasında bunun bilincinde olmak yeterli, sadece irade ile çok fazla yol elde edilir. Üstelik sadece motor için değil her an her şey için her gerginlik için kullanılabilir.
Keza oksijensizlik düşünmeye engel oluyor, beyin de kilitleniyor.
saygılar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 ----------
o değil de polis çevirip ütüyü gördüğünde taşıma mı bulundurma mı diye sorsa ne diyeceğim onu bilmiyorum
Memur bey,çok titizimdir,kırışık gördümmü hemen ütülerim diyceksin,bunuda bizmi öğretelim yahu
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
m.şanveren adlı üyeden alıntı
Memur bey,çok titizimdir,kırışık gördümmü hemen ütülerim diyceksin,bunuda bizmi öğretelim yahu
ey yüce halkım sen çok büyüksün
saygıyla eğiliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler