en fazla 3000 tl ye kadar motor öneriler
Reklamlar
-
kredi kartıyla motorsiklet alıcam yardımlarınızı bekliyorum 3000 tl limit lidir kredi kartı önerillerinizi bekliyrum yardım edinn????
Reklamlar
-
kelon adlı üyeden alıntı
kredi kartıyla motorsiklet alıcam yardımlarınızı bekliyorum 3000 tl limit lidir kredi kartı önerillerinizi bekliyrum yardım edinn????
yaşar kardeşim 2.elde kredi kartıyla şansın zor.Tek çekim yaptıracaksan ayrı konu...
ybr 125'imi pazartesi günü sattım
sanırım böyle giderse yine ybr125 alacağım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
ss
valla abi yapan olucak illaki vardır yani bakalım yardımlarınızı bekliyorum
-
kelon adlı üyeden alıntı
valla abi yapan olucak illaki vardır yani bakalım yardımlarınızı bekliyorum
ben de bugün keşfettim bu olayı. gittigidiyorda taksitli alabiliyorsun motoru kredi kartıyla. dışarıda adamla anlaşıp gg üzerinden de sattırabilirsin diye düşünüyorum.
-
ss
nasıl olcak ama oda var?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------
baktımda kategori de 34 stane motor var 34 taneside iğrenç 1 ri hariç o kadar başkada yok orda
-
kelon senin motor noldu sattınmı? bide bu tpiğin devamında sürekli ybr al dicekler onlara bakma sen en cok kafana hangi motor yatıyosa onu al
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
kelon adlı üyeden alıntı
nasıl olcak ama oda var?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------
baktımda kategori de 34 stane motor var 34 taneside iğrenç 1 ri hariç o kadar başkada yok orda
nasıl olacak derken? şu an gg garajda hali hazırda satılan motorlar var. axess karta peşin fiyatına 12 taksite satılıyorlar
-
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
kelon senin motor noldu sattınmı? bide bu tpiğin devamında sürekli ybr al dicekler
onlara bakma sen en cok kafana hangi motor yatıyosa onu al
aynen benim motor bir dişli sini bulamadım hiç bir yerde yok ara ara bulamadım ve artık soğudum motordan şimdi
birtane modifiyeli jinlun 250 chooper buldum ama abart egsoz filan kalkışı gdişi felaket güzel bakalım bişey oılmazsa kesinlik onu alıcağım
-
kelon adlı üyeden alıntı
aynen benim motor bir dişli sini bulamadım hiç bir yerde yok ara ara bulamadım ve artık soğudum motordan şimdi
birtane modifiyeli jinlun 250 chooper buldum ama abart egsoz filan kalkışı gdişi felaket güzel bakalım bişey oılmazsa kesinlik onu alıcağım
ben diyorum ki motoru satın almak istediğin kişiyle yüzyüze görüş. böyle böyle gittigidiyordan halletsek olmaz mı de... oradan halledin işte
-
ss
hmm ii fikirde affedersin ama motor satıcıların 100 de 80 hyr dicek neden dersen çok uğraşcağın için bide cvp bekliycem düşünücek edicek filan direk kredi kartıyla motor verecek birisini arıyorum işte
-
kelon adlı üyeden alıntı
hmm ii fikirde affedersin ama motor satıcıların 100 de 80 hyr dicek neden dersen çok uğraşcağın için bide cvp bekliycem düşünücek edicek filan direk kredi kartıyla motor verecek birisini arıyorum işte
ben senin işin görülsün diye fikir sunmuştum sadece
-
ss
sağol teşekkürler fikrin için ama o olmuyor maalesef?!
-
kelon adlı üyeden alıntı
hangi dişli yardımcı olabilirim sanzıman grup dişlisimi yoksa egzantirik falanmı?
-
ss
ya bu su sogutma aktaran devir daim dişlisi
-
-
ss
o fiyata az km yokk dostum bulsamm keşkee
-
kelon adlı üyeden alıntı
o fiyata az km yokk dostum bulsamm keşkee
CBR-125
Burayı bi incele
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
-
http://www.sahibinden.com/motodeniz_...XQQdisplayitem
sana uygun bi motor işte ayrıca istiyorsan dişliyi sordurtturum fakat bana tam olarak ne dişlisi oldugunu yazarmısın!
-
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
bu skygo sg125 -30 için su sogutma yı aktaran devir daim dişlisi
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler