Bir aralar bir topic açılmıştı.. Renault scooterlarla ilgili ama resim yoktu. Şimdi renault un resimlerini görebilirsiniz..
Daha doğrusu Scooter piyasasında Peugeot'dan sonra ikinci bir fransız isim...
direksiyon.com
Bir aralar bir topic açılmıştı.. Renault scooterlarla ilgili ama resim yoktu. Şimdi renault un resimlerini görebilirsiniz..
Daha doğrusu Scooter piyasasında Peugeot'dan sonra ikinci bir fransız isim...
direksiyon.com
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
harbiden cok kıyak motorlarmıs hele 1. olan gayet holş
ilk resimdekini begendim ben fiyatlar ne gibi acaba?scooter hatun motoru kanimca...bayanlarla daha estetik duruyolar...
Manic Depression Is Touching My Soul...
Vay be gerçekten tasarımları çok hoş. Performansları nasıl bilinmez ama kötü olduğunu sanmam. Fakat o kapalı kasalı olan biraz bmw'yi hatırlatıyor ama...
...Oytun...
..Ainador..
birazda küçük gibi, zor sığmışlar i:
yaw bunlar taklit beah 3. motor scarebeo ya benziyo ilk ustu kapali olan da o bmw nin c5 midir ne ona benziyo
:bestmt:
her halde taklit olacak adamlar motor tasarlamıyorlarki bakmışlardır modelleri beyenmişlerdir onlarda cat kopyasını yapmışlardır ama güzel kopya yapmışlar beyendim......
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
Bu da Renault'un Scooter konsepti Ublo, geleceğin kompakt şehiriçi ulaşım aracı olmaya aday
Bakalım bununda taklit oldugunu anlayabılecekmısınız.
direksiyon.com
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Neden kadın motoru olsun. Bunu yapan (kadın motoru) dur dememişya..ReNoN adlı üyeden alıntı
Senın her halde daha ileri bir motorun varkı oyle dedın..???
Güzel motorlardı ama galiba ya üretilmedi ya bize gelmedi
Peugeot gibi Sym'den Piaggio' dan devşirme motorlar mıydı acaba merak ettim fotoları gören var mı ?
Alaçatıda ilk lansmanı yapıldığında girmiştik orda test sürüşü yapmıştık benimde çok beğendiğim bir model di yanlışım olmasın 18 bin tl falandı galiba o zaman lansman fiyatı .. ben devasal elektrikli araçlardan ziyade bu tip şehir içi motorsiklet misali ufak sürüşü keyifli rahat parkı rahat elektrikli araçlara çok sıcak bakıyorum şehir içi güzel çözümler ..
Eniştenin Fiat Doblo'suna karşı, baldızın Renault Ublo'su
Bunlar da son model Renaultlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)