arkadaslar pazarlık sart ben pazarlıksız 200 e kayıt olmustum sonra ben daha ucuzunu buldum kaydımı alacam dedım. kac lıra dedı. 150 dıyınce adam tamam dedı. keske dusuk deseydım banada hersy dahıl 320 cıvarına gelecek
Tc
arkadaslar pazarlık sart ben pazarlıksız 200 e kayıt olmustum sonra ben daha ucuzunu buldum kaydımı alacam dedım. kac lıra dedı. 150 dıyınce adam tamam dedı. keske dusuk deseydım banada hersy dahıl 320 cıvarına gelecek
Tc
Arkadaşlar Ankara'da olanlar için Adventure motosiklet okulunu tavsiye edebilirim.Ben 2 gün önce kaydoldum.Fiyat 200 civarı ama sınav ucreti falan hepsi içinde.sadece saglık raporu,sabıka kaydı vs.ye para veriyorsunuz.Egitim işiyle ilgilendiklerinden ben normal bi sürücü kursu yerine orayı tercih ettim.sagolsun cok ilgililer tavsiye ederim
100 ytl kurs ücreti
50 ytl sınav ve harç
55 ytl sağlık raporu
10 ytl savcılık belgesi ve dosya
85 ytl civarı ytl emniyet ve trafik masrafları
300 ytl toplam. 100 ytl den de daha ucuza bulamadım. 100ytl sadece kurs parası sınav ücreti dahil değil. tabi B ehliyetim var A2 almak için.
tüm belgelerim tamam 18 şubatı bekliyorum artık
birşey daha...
18 şubattaki sınava girersem yaklaşık olarak ne zaman ehliyetime kavuşurum???
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
abılerım sızlere allah enıyılerını versın cunkı hakkınız bende aldım bır a2 sımdı bakıyorum keyfıme ıyı surusler
Hadi hayırlı olsun şimdiden,umarım diğer arkadaşlarda takipçin olur,önemli bir NOT: polis ehliyetsiz yakaladığı zaman eğer B yoksa 578 ytl gibi bir ceza ödüyorsun ve mahkemeye çıkıyorsun ama B varsa 325 ytl ,zaten kursa 320 ytl gidiyor e ozaman neden ceza yerine A2 almıyoruz,ben kendimi katmıyorum ben aldım kasımda
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
hayırlı olsun arkadaşım. motosiklet.net herkesi böyle teşvik ediyor. sayesinde ehliyetsiz motorcu kalmıcak (bu biraz zor olsa da...)
ben bu yaz ehliyetsiz kullandım motoru. fakat şimdi ehliyetimi almadan çıkmıcam yollara.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Bende e sınıfı var kurs ücreti olarak sadece 75 ytl veriyorum. aslında o bile fazla cünki kursa ugramayacagım bilezipir adlı üyeden alıntı
26 agustos sınavı yokmu??ayrıca tebrıkler dagru karar verdın.
Yeni yine yeniden
ocak ayında yazılmış mesajlara cevap vermişsiniz.siz ne içiyosunuz bende istiyorum.yuh.
kim hortlattı gene mesajı şimdi zzr1400 e çamur atarlar gene
ylmzzz hayırlı olsun şimdiden.. bende ehliyetimi almak üzereyim temmuzda ama benim sınavım 1 temmuzda sınavım var inşallah alıcam ehlyetimi hayırlısı ile. fakat motorsikletim yok ben scooter istiyorum öğrenciyim fazla bir param yok 1500-2000 ytl arası taksitle ödeyebilirm ancak. birtane motor var 3 ay kullanılmış 3180 km de mondial 151 rsı heralde markası plakalı falan hiç çizk yok ödeme koşulları imkanlarıma göre çok iyi. ama motorun 2 defa kitleme yaptığını sölediler bunun ne olduğunu bilmiyorum sizce doğru bir tercihmi teşekkürler... ayrıca ehliyetsiz yakalanınca epeyce bir para ceza cezası varmış değilmi?
vala al dostum en güzeli.ben yakalandım bir hafta kala almama halen ugrasıyorum.ehliyetsiz kimse kalmasın
Ne olursa olsun yaşamaya mecbursun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)