mtec h4 6000k motorsiklet xenon alicağim 2. el :) bi bakarsaniz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
osaday adlı üyeden alıntı
çok mantısız belki 2. el almak ama bi dinleyin
100tl ye alıyorum ürünü 1 yıl kullanılmış ama 1 yılda haftasonları arada kullanılmış sonra motoru satınca çıkartmış adam ve satın aldıığı yan komşusuna geri vermiş bende o arkadaşltan aldığı aynı fiyata aliyorum ondan
ürünün sıfırı
http://urun.gittigidiyor.com/MTEC-H4...QQidZZ16616102
390tl :S ki 100 tl ye alıcam ampulu tutki 2 hafta sonra bozuldu 180tl ye 0 ampul varmış yani yine 280 e gelicek ürün bana ve o içindeki ampul bozulmazsa uzun süre kullanabilirim durumu iyimiş bide parçanın sizce nasip pek fikrim yok zaten bunlar hakkında ürünü mz sporstar 251 de kullanıcam yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla
not : bu ürünü satan adam bu işi yapan biri ama arabalara daha çok satıyor bilen anlıyan biri
Z TECH H4 XENON KIT 10000K (UZUN/KISA XENON) 8025 185 Lira
Z TECH H4 XENON KIT 12000K (UZUN/KISA XENON) 8024 185 Lira
100 -200 lira arası bi sürü xenon var
-
-
-
bu tarz aydınlatma ekipanları için kanun çıkardılar. yasaklandı. araçlarda olsun motosikletlerde olsun söktürüyor ve ceza yazıyorlar. çok değil bir hafta on gün önce haberlere çıktı.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
bu tarz aydınlatma ekipanları için kanun çıkardılar. yasaklandı. araçlarda olsun motosikletlerde olsun söktürüyor ve ceza yazıyorlar. çok değil bir hafta on gün önce haberlere çıktı.
Desene bmw, mercedes, vs. xenon teknolojisini bırakıp halojene geri dönüş yapacak.
AKP Anayasa değişikliğini getirmek için uğraşıyor, hangi ara çıkarmış bu kanunu merak ettim doğrusu
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
-
istanbulccc adlı üyeden alıntı
Desene bmw, mercedes, vs. xenon teknolojisini bırakıp halojene geri dönüş yapacak.
AKP Anayasa değişikliğini getirmek için uğraşıyor, hangi ara çıkarmış bu kanunu merak ettim doğrusu
Ceza sebebi xenon kullanmak değil, xenona uygun olmayan farlarda xenon kullanmak. Yani merkceksiz fara xenon takmak diğer sürücüleri rahatsız ettiği için yasak.
-
-
sa
100tl ye alıyorum ürünü 1 yıl kullanılmış ama 1 yılda haftasonları arada kullanılmış sonra motoru satınca çıkartmış adam ve satın aldıığı yan komşusuna geri vermiş bende o arkadaşltan aldığı aynı fiyata aliyorum ondan
ürünün sıfırı
390tl :S ki 100 tl ye alıcam ampulu tutki 2 hafta sonra bozuldu 180tl ye 0 ampul varmış yani yine 280 e gelicek ürün bana ve o içindeki ampul bozulmazsa uzun süre kullanabilirim durumu iyimiş bide parçanın sizce nasip pek fikrim yok zaten bunlar hakkında ürünü mz sporstar 251 de kullanıcam yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla
not : bu ürünü satan adam bu işi yapan biri ama arabalara daha çok satıyor bilen anlıyan biri
bende yeni sıfır var h4 çift devre röleleri ile birlikte kaliteli 320 tl ye almıştım tekini motoruma taktım 2 çiftti biri duruyor yarı fiatına veririm yani 160 tl çok kaliteli bir yıldır diğerini sorunsuz kullanıyorum
-
kayar2 adlı üyeden alıntı
bende yeni sıfır var h4 çift devre röleleri ile birlikte kaliteli 320 tl ye almıştım tekini motoruma taktım 2 çiftti biri duruyor yarı fiatına veririm yani 160 tl çok kaliteli bir yıldır diğerini sorunsuz kullanıyorum
hocam saoll ama şidmi öteki arka tmm dedim dün görüşemedim onla ama problem olursa knşrz senle kaliyeli olmasına sevindim cünkjü 100tl ye filan piyasada bulmak mümkün diğer markaları teşekkürler biraz rahatladım
-
ürünün sıfırı
gerek yok ıkıncı ele bırıncı el garantılı al keyfıne bak
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
-
aggressive adlı üyeden alıntı
gerek yok ıkıncı ele bırıncı el garantılı al keyfıne bak
saol hocam ama bnce fark vardır ya cünkü mtec'in sıfırlarının fiyatı ucuyor 100 tl ye onu alırsam ilerde ampulu patlasa bile 180 e ampul alırım 280 e 2 ampuulu almış olurum toplam
-
bugun sahibinden aracılığı ile taksitle aldim 100tl ye ürünün sorunsuz çalıştığını belirtti umarim problem cikmaz isin kötü tarafi pazartesi gelicek kargodan 4 gözle bekliyorm
-
bugun sahibinden aracılığı ile taksitle aldim 100tl ye ürünün sorunsuz çalıştığını belirtti umarim problem cikmaz isin kötü tarafi pazartesi gelicek kargodan 4 gözle bekliyorm
Hadi hayırLısı Aldıkdan sonrada test et bi yaz bende aLıcam araştırıyorum
-
Bir yanlışınız var;
Bu yasa sadece merceksiz xenon taktıranlar içindir,Yani mercekli taktırdıgınız zaman bir problem yoktur,Merceksizin yasak sebebi ise normal karşıdan bile göz almasıdır
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
dynner adlı üyeden alıntı
Bir yanlışınız var;
Bu yasa sadece merceksiz xenon taktıranlar içindir,Yani mercekli taktırdıgınız zaman bir problem yoktur,Merceksizin yasak sebebi ise normal karşıdan bile göz almasıdır
yani uzun kısa olması birşeyi değiştirmiyor zenon olucaksa illaki mercekli olucak yoksa muaneden de geçmez öylemi?kimileride uzun kısa olsun sorun yok muaneden geçer...yanlış bir bilgimi...bende zenon alıcam ama bir sürü muhabbet dönüyo ne alıcam karar veremedim
-
Bizim araba orjinal merceksiz xenon ... 2005 primera
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
-
Recaİ adlı üyeden alıntı
Hadi hayırLısı Aldıkdan sonrada test et bi yaz bende aLıcam araştırıyorum
tamam pazartesi gelsin en kısa zamanda test edip görüşlerimi sonuçları bildireceğim;)
bu arada yasa filan cikti sanirim ama vize problem diil ya en fazla 30dk mi alir 2 yilda bir sokup ole geciririm vizeden(:
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler