Reklamcıda yapılan plaka ??
Reklamlar
-
unsaloc adlı üyeden alıntı
Aha Uzunköprü plaka
Ben Edirne diye biliyorum 22 plaka
Reklamlar
-
AraGaz adlı üyeden alıntı
Ben Edirne diye biliyorum 22 plaka
LA harfler Uzunköprü ilçesinindir. ;)
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
unsaloc adlı üyeden alıntı
LA harfler Uzunköprü ilçesinindir. ;)
evet doğru
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
Güzel.... Bü güne kadar bu işten sadece ben ceza yedim diye üzgündüm. Demekki yakında bana arkadaşlık edecekler var. Anlaşılan üzülmeye değmez.
-
bende benzerini kullanıyorum...polis bu güne kadar bir kez çevirdi oda başka bişeydendi..Plakayı da gördü bu yasak dedi.. Konuştuk ettik bişey demedi.. Ama ben plakanın aslının koltuk altında olduğunu söyledim Göster dedi gösterdim...Tmm git dedi..
Adamına göre değişiyo Polis dostların ne yapacağı belli olmuyor..Beni çakar dan dolayı Sapancadan gelirken ekip otosu anonsla durdurmuştu..
[B]AnıL DOĞRU[/B]
anildogru@mynet.com
-
asıl cezası sahte plakadan motoru bağlatırsın seninde hakkında soruşturma açılır ama adamına gmre 62 yi kesip gönderebilirlerde
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
caner22 adlı üyeden alıntı
Merhaba;
Arkadaşlar plakam 2 ye kırıldı ve yenisini çıkarttırmadım bir arkadaşım ile plaka yaptım ama bir kaç arkadaşım takma dedi bu plakayı.
şimdi bu plaka ile polis bana ne kadar ceza kesebilir.ve ne diyebilir bana göz e batarmıyım yoksa
benim bildiğim kadarıyla 750 800 tl bi ceza geçiriyorlar
-
madem böle güzel bişe yaptırdın biraz daha küçük yaptırsaydın bence daha güzel dururdu
-
Arkadaşim illede böyle bişey yapacaksan bari plkada kullanılan düz yazı seklini kullan. İyice dikkat çeksin diye mi yatık yazıyı kullandın..
-
-
rakamları kalınlaştırdıklarını görmüştüm de bunu ilk defa görüyorum , hat sanatıyla yazılmıs gibi ben police olsam anında durdururum ve uyarırım
-
eftelya adlı üyeden alıntı
rakamları kalınlaştırdıklarını görmüştüm de bunu ilk defa görüyorum , hat sanatıyla yazılmıs gibi
ben police olsam anında durdururum ve uyarırım
Sadece uyaracagini sanmiyorum, Trafikten çıkan plakalar hologramlı ve üzerinde trafik tescil bürosunun mühürü var. Birgün police olursan sakın uyarma, o aracın çalıntı olduğunu ve plakanın sahte olduğunu düşünerek direk o aracı bağla sürücüyü gözaltına al
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
-
Trafiğe gidiceksin motor senin üstüneyse bir imza atıcaksın 5 lira Gibi bir tutar ödeyip yeni bilakayı çıkartıcaksın.
Ama Yok ben Polisle uğraşıcam dersen başına gelicekler.
Sahte plaka kullanımından ceza yersin
Motorun bağlanır
Adına Soruşturma açılır.
Tabi uyuz bir polise denk gelirsen
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
Şenonar adlı üyeden alıntı
Trafiğe gidiceksin motor senin üstüneyse bir imza atıcaksın 5 lira Gibi bir tutar ödeyip yeni bilakayı çıkartıcaksın.
Ama Yok ben Polisle uğraşıcam dersen başına gelicekler.
Sahte plaka kullanımından ceza yersin
Motorun bağlanır
Adına Soruşturma açılır.
Tabi uyuz bir polise denk gelirsen
motor benim üzerime değil babam ın üzerine
trafik ile hiç gidipte uğraşamam app yaptırıp takıcam galiba
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Sadece uyaracagini sanmiyorum, Trafikten çıkan plakalar hologramlı ve üzerinde trafik tescil bürosunun mühürü var. Birgün police olursan sakın uyarma, o aracın çalıntı olduğunu ve plakanın sahte olduğunu düşünerek direk o aracı bağla sürücüyü gözaltına al
yok bee o kadar insafsız olamam ben , çok sık acıkıyorum zaten
hımm , şu tr amblemini kırmızı yapanlara bisi demiyolarmıs artık , belki sana da demezler , bilmiyorum . ama sen git plakanı çıkar bence .
-
motor benim üzerime değil
babam ın üzerine
trafik ile hiç gidipte uğraşamam
app yaptırıp takıcam
galiba
APP'nin bu yaptirdigin plaka ile arasinda hiç bir fark yok...
Yani oda yasal değil..
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
motor benim üzerime değil
babam ın üzerine
trafik ile hiç gidipte uğraşamam
app yaptırıp takıcam
galiba
Babanı alıcaksın götürüceksin trafiğe Eski plakayı vericeksin imza atıcak baban yeni plakayı alıcaksın çok bir iş değil
App plaka'da da aynı Sorunları yaşarsın
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
kırılan plakanın arkasına sac koyup iki tarafındanda vidalar isen çok cuzi bi masrafla kurtarabilirsin ancak estetiğe çok önem veriyorsan yeni plaka yaptır
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler