0 Km Motor Aldım Ve Nasıl Rodaj yapmam Lazım
-
banarlı adlı üyeden alıntı
ilk motoru dağıtmadan motorun nasıl kullanıldığını öğrenemezsin
İlk Motorum Dediysem İlk 0 Motorum !!!
Reklamlar
-
mrbactery adlı üyeden alıntı
Kullanım Klavuzunu Okudum önceki Motorumda ve motora 2 kişi bindim motor sagır açıldı
İlk Motorum Dediysem İlk 0 Motorum !!!
Senin de bir dediğin diğerini tutmuyor.
-
Hay senin tek kişine ya,takmışsın sen tek kişiye iki kişiye anlatıyor adamlar işte
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Senin de bir dediğin diğerini tutmuyor.
kardeş ilk motorum 2. el kazalı aldım anladınmı bi dedigim bi dedigime tutuomuymus :@
-
kardeş ilk motorum 2. el kazalı aldım anladınmı bi dedigim bi dedigime tutuomuymus :@
dostum sakın kullanım klavuzun uyma 1.viteste çok uzatma ve ilk 100 km basm asonra sürekli redlıne devire gelesiye kadar uzat motorun uzattıkça aılacak ve uzun yola git arkana illa birisini al ve rampalı yolrda sürekli gaza dayan ama motora sürekli bu şeklde gitme ara ara dinlendr
-
Anladıysam bakteri olayım
-
enes_007 adlı üyeden alıntı
dostum sakın kullanım klavuzun uyma 1.viteste çok uzatma ve ilk 100 km basm asonra sürekli redlıne devire gelesiye kadar uzat motorun uzattıkça aılacak ve uzun yola git arkana illa birisini al ve rampalı yolrda sürekli gaza dayan ama motora sürekli bu şeklde gitme ara ara dinlendr
Senin neden süpap kırdığını şimdi anlayabiliyorum.
-
öncelikle hayırlı osun kardesim allah kaza bela vermesin arkadasım motorun zaten 4 zamanlı bi motor motorunu pitoreks35 nikli arkadasımızın dedigi gibi kullan ayrıca ilk 500 ü gece yaparsan fazla sıkışmaz yokuş asagıda fazla hız yapma sonra durdurmayıda düsün allah mafaza angutun biri önüne fırlar da duramassın haaa zaten türkiyede motor sürücülerine saygı yok seni takmıyolar önüne atlıyorlar onun için dikkatli kullan aman diyim burası türkiyeeee.
:cat:slm honda boldor cbx750 hiç gördünüzmüüü bende varrrr tambir canavar 87 model hala orcinal.
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler