Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Co pilot nasıl olunur...

REKLAM ALANI
    crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    -Artçılar tehlikelidir kardeşler.siz hızla giderken aptal aptal nasıl gidioz acabaaaa diye bi sağ bi sol omzunuzdan kafasını uzatırsa dengenizi kaybedersiniz.
    -siz motora oturmadan artçı oturmamalıdır(bu benim kuralım ki yoksa denge bozuluo)
    -artçı sizi oyuncak ayısı gibi sarmamalıdır (abi düşünsene arkadan iki el sarmış seni yaratık gibi)
    -artçı kesinlikle sıkıca tutunup kendini kasmadan(tabi sizi de), hareketsiz durmalıdır.
    -eğer bir bayansa artçınız kesinlikle komufle etmelidir kendisini (hatta bayan artçı almamak daha mantıklı ).komufle edemiyorsanız da yanınızdaki beyzbol sopalarını hazır etmelisiniz (bazı pos bıyıklı amcalara karşı felan)
    ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motorinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 RS
    Alıntı crazy_devil adlı üyeden alıntı
    -Artçılar tehlikelidir kardeşler.siz hızla giderken aptal aptal nasıl gidioz acabaaaa diye bi sağ bi sol omzunuzdan kafasını uzatırsa dengenizi kaybedersiniz.
    -siz motora oturmadan artçı oturmamalıdır(bu benim kuralım ki yoksa denge bozuluo)
    -artçı sizi oyuncak ayısı gibi sarmamalıdır (abi düşünsene arkadan iki el sarmış seni yaratık gibi)
    -artçı kesinlikle sıkıca tutunup kendini kasmadan(tabi sizi de), hareketsiz durmalıdır.
    -eğer bir bayansa artçınız kesinlikle komufle etmelidir kendisini (hatta bayan artçı almamak daha mantıklı ).komufle edemiyorsanız da yanınızdaki beyzbol sopalarını hazır etmelisiniz (bazı pos bıyıklı amcalara karşı felan)
    ...
    muahhahahhaa Katılıyorum ,İşte kamufle olamamış artçı:

gaza gelme;kaza gelmesin

AngeL of Road - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok;)
    motora ve sürücüye acıdım walla
    Live to ride...Ride to live!

[I][FONT="Courier New"]You call me a dreamer, but sometimes dreams come true...[/FONT][/I]

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    motorinn
    +1000

angel of road

enderinim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Degerli katılımlarınız için teşekkürler...Süprayz uzman arkadaşların görüşleri ve birbirleri aralarındaki sohbete tanık olmak sa benim için çok eğlenceliydi... Motorcuların çılgın ve esprili olduklarını yıllardır düşünürüm ve bunun hala devam ettiğini görmek ve devam edeceğini bilmek onların ayrıcalıklı yerini koruyorrrrrrrrrr SAYGILAR !!!

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler