arkadaşlar önemli. motoru satıcamda bilenler bi yardım ederse sevinirim.
arkadaşlar önemli. motoru satıcamda bilenler bi yardım ederse sevinirim.
TC kimlik numarasina ehliyetsiz ve ruhsatsiz arac kullanmaktan kesilir. Bunun icin polisin seni yakalamis olmasi sarttir. Yakaladiginda zaten arac direk baglanir. Plakasiz arac ile trafige cikmak suctur.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Sürücü adliyeye sevk edilir ve mahkeme tarafından ceza kesilir.Plakasız araç trafik parkına çekilir ve genelde orada çürümeye terk edilir.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
motoru satmayla cezayı nereye kesicekler sorusunu yarım saat düşündüm birbirine bağdaştıramadım...ne alakası var ..çıkamadım işin içinden.....
cezamı yedin,,,,,,yemedinmi.....=satışla alakası
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Yarım saat düşünmedin değil mi ? hiç düşünmeye gerek olmayacak kadar ilginç bir soru
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
ss cilerin çoğunda plaka görmüyorum ben, zaten plakasızların çoğunda kaskta olmuyor, bitek güneş gözlüğü ve jöle kullanıyorlar sanırım koruyucu ekipman olarak..
Sanıyorum arkadaş plakası olmayan motorunu noter satışı olmadan birisine satacak ve sattıktan sonra kullanan kişiden dolayı bana ceza gelir mi? diyor. Eğer öyleyse ve plakası olmayan motosiklet bir şekilde (şase numarsından falan yapılabilir mi bilmiyorum) kime ait olduğu tespit edilirse yakalanan vatandaşla aynı cezayı yersin. Ehliyetsiz araç kullandırmaktan. Soruyu biraz daha açık sorsaydın keşke.
Eğer plakasız motosiklet senin üzerine kayıtlıysa plakasını çıkarttırıp noter yoluyla satmanı tavsiye ederim. Senin düşündüğün gibi hiç bir zararı olmasa bile vergileri birikir ve bir süre sonra Maliye tebligatı gönderir faiziyle birlikte. Ama senin üzerine değilse hem seni ilgilendiren bir durum olmaz hem de istesen de işlem yapamazsın.
plakasız motor nasıl oluyor birkere.....bunun açıklamasını yapman lazım..hiç mi plaka çıkmadı yoksa söküp attınmı..çalıntımı ne bunu belirtmen lazım.....
plakası olmayan motor trafik kayıtlarında olmiyacağına göre vergiside olmaz....
konu tam olarak arapsaçı bi vaziyet almış durumda.....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Ben aslında plaka olduğunu ama plakanın sökülerek kullanılmadığını, yeni sahibine plaka verilmeyeceğini düşünerek yazdım.
yok arkadaşlar plakası ve ruhsatı yok motorun yani sigortası falan yok. ama faturası, ilk ötv makbuzu, uygunluk belgesi falan var okadar. ben motoru satıcam evraklarınıda vericem.
Motorun nasi bisey bilmiyorum ama motordan alacagin paranin fazlasini ceza olarak odeyecegin kesin.. Ayrica manevi huzursuzlukta cabasi..
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Tc' noya kesiyorlar ben ehliyetsiz araba sürerken yakalanmıştım ama arabada plaka vardı bana bi 1.500 tl kestiler arabayada 250 tl kestiler. Ama peşin ödeyince %15 gibi bir indirimi oluyor
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)