şimdi ben kocaeli içi şantiye kontrolleri için ucuz yakıt sarfiyatı ile her yere gidebilmek için sabahtan akşama kadar scooter la gezerim bi gün bir arkadaşın arabası arızalıydı arkadaş 110 kilo ben 70 kiloyum onu götürdüm onu götürdüm sarper dediğimiz yere izmiti bilenler bilir dağın başı bi yer dik bayır korkuodum ama çıkmayı başardı
benim velet,içim el vermio çünkü aşırı yük rampada en başta kayışı gevşetio anasını ağlatio motorun yük kapasitesi 150 kilo kendi ağırlığı 120 kilo ben 70 arkadaş 110 180 kiloyu sorunsuz çıkarttık , daha sonra gene bi şişman akçakocadaki evine ölçü almaya gidelim dedik kaç kilosun dedim bozuldu cevap vermedi ama oturunca motorun altı baya bi yere yaklaştı bu arkadaşla akçakocaya giderken gazı kökledim ve 5 kilometrelik son derece dik bayırı 15 kmh hızla zar zor çıktık iniş daha zor oldu
fren patlasa biteriz die içim içimi yiyodu
kilosunu sölemedi ama tahminim 150 yönünde çünkü çok zorladı tek başıma o bayırı 50 ile filan çıkıorum bu adamla 15 le çıktık bu hadise bu sonucu çıkarttı neyse adam halen ısrarcı geçen e-5 ten şehir için bir yere gene bıraktım yoğun ısrarları üzerine :D
şimdi böyle bir arkadaşın verdiği zarar 1.kayış 20 lira filan balatalar malatalar 50-60 liralık masrafa yol açio böle bi ayıyı taşımak :D benzini saymıyorum ,
kız arkadaşımı her akşam işten alıyorum kız 48 kilo ben 70,128 kilo gayet normal zorlanmio :D yani motor sürücü+kız arkadaşı şeklinde dizayn edilmiş :D
bu durumda yapışkan ve son derece kilolu arkadaşlarımızı başımızdan nasıl salabiliriz die düşünüyorum :D izmit gibi rampaları yokuşları bol bi şehirde yani o arkadaş yüzünden CC mi büyütim daha büyük motor mu alim
arkadaşlığımızı mi bitirim :D laftan anlamio
nabıcaz bu işi :D sizinde varmı benzer sorunlar ?