Bir arkadasim icin kiralık motor ariyoruz, cbf 250 ve benzeri seyler uygun olacaktır, ehliyet mevcut, bilen duyan var sevabına bir söylesin
Bir arkadasim icin kiralık motor ariyoruz, cbf 250 ve benzeri seyler uygun olacaktır, ehliyet mevcut, bilen duyan var sevabına bir söylesin
250 cc civarı kiralık bulman zor genelde 600 ve üstü kiralanıyor.
Hatta goldwing kiralayan bile var.
bende antalyada croos arıyorum... ücret konusunda ve kemer tarafında yapılan yerle ilgili bilginiz var mı??
konu eskimiş ama bende ayvalik civarinda ariyorm büyük motor 600 ve üstü kiraliyan varmı ? izmir balıkesir filan bu civarda ?
İstanbuldaysan ne ala. yok değilsen biraz zor..
motor kiralamada neler istiyolar bende kiralamayı düşünüyorum ama küçük birşey 125cc yada 250cc racing açık senet falan imzalamam ya bide araba kiralamada ehliyetin en az 3 yıl olması 21 yaş üstü olması gerekiyo motordada öylemi?
sahibinden de cbr 125 repsol var 70 tl eğer haftalık kiralanırsa fiyatta indirim yaparlarmış.....bence çok para ama siz bilirsiniz
nevşehir göremede 150 cc lik kymco atv'nin satlik kirası 35 tl. günlük 100 dolar.
görende bmw 320 kiralıyor sanacak.
sinir oluyorum bu tarz olaylara. 3-4bin tl lik malına günlük 150 tl istiyorlar utanmadan
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
sahibinden.com'da şansını dene istersen
tanıdığım bi abim var yeri m.köyde ama 600 den aşşağı motor yok ve suan kampanyada sanırsam 100 liradan başlıyor fiyatları 0544 692 27 88 bu benım numaram ararsan yardımcı olabilirim...
[B] K-aza A-nınsa S-eni K-orur :wiinkk: [/B]
İstanbulda Mototime var 600 lük var genelde ama arkadaşların dediği cbr 125 r da onların.
Şişlide yerleri tavsiye ederim çok iyi sahipleri ...
sahibinden com da araştırabilirsiniz
Dj Miço sanırım aynı yerden bahsediyoruz
Murat abi, tanju abi, mehmet abi filan var onlarımıdır
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
siirtte askerim daha 10 ayım var...bu civarlarda motosiklet kiralanan yer biliyomusunuz çarşılarımda kiralamak istiyorum.çok özledim iki tekeri
hav ar yuuuuuu:bounce: 34 VS 5537 :cat:
ferco motor ve bmw borusan da kiralama yapıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)