Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

işte reklamımız gazetede !!!

REKLAM ALANI
    necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Alıntı tantürk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence doğru yazılanlar arabaların arasına şerit çizgisinden gidenler kaldırımda gidenler ani duruşlar manevralar sinyalsiz hareket hep yaşanıyor bunlar..
    Bu tip motorsiklet kullananlar çok yanlış yapıyor. Kınıyorum
    Aneyy bunu bir Angara lımı söylüyor.
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    [Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çamur at izi kalsın hesabı..

Ne hanzolar gördüm pideci vb. ama ne kuryelerde gördüm helal olsun diyip imrendim.

kempes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SILVERWING400 2006
    Bu haberi yapan kesinlikle motorsiklete garezi olan bir şahıs bence,motorsiklet sürücüsü kaza yapıp öldüğü zaman gazetenin köşeşinde bir yere okunması zor olacak kadar küçük bir haber yaparlar,motor kaldırıma çıktı,yok iki arabanın arasından geçti diye kocccaaman manşet yaparlar,amma bu yazıyı yazan vatandaş bilmem ne pizzadan 30 dk içinde pizza isteyipte gelmediği zaman telefon açıp çemkirmesini iyi biliyordur bence...

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    haklı bir yazı.
    eksik kısmına gelince motosikletin bana göre iki yanı vardır.
    motosikletin avantajlarını iş amaçlı kullanırsın.
    motosiklet hayata bakış açını temsil eden ve seni rahat ettiren bir araçtır.

bu yazı ilk gruba hitap ediyor. bu yüzden beni bu açısıyla ilgilendirmiyor. netekim bu grubun içinde yer alan sürücülerin trafik kurallarına uymadıklarını, diğer sürücüleri tehlikeye atacak şekilde araç kullandıklarını biliyoruz. motosiklet harici araç kullanıcılarının motosiklet kullanıcılarını tehlikeye atacak şekilde araç kullanmaları hiçbir şekilde mazeret olarak kabul edilemez.

motosiklet hayata bakış açınısı anlatan bir eşyadır.
    korumalarını tam takım giyerek çevresine ve kendisine saygılı araç kullanan bir motosiklet sürücüsünün bu habere konu olan grup ile alakası oladığını düşünüyorum.
    can't be worried about that shit. life goes on man.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler