Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

işte reklamımız gazetede !!!

Motovento
    REKLAM ALANI
    Aykut009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    gazetede ki yazıların bir kısmı doğrudur.alt geçitleri kullananlar,deli gibi geiden mal taşıyan sürücüler yüzünden biz bu dangayı yiyoruz.
    ama gazeteye hele bu kadar büyük kitlelere ulaşan bir gazete bu kadar acımasız olmamalıdır bence.sanki bütün İstanbul daki motosikletiler böyle davranıyor.hepimiz serseri mayın gibiyiz sanki.
    bence tepkilerimiz sadece buraya yazdıkalarımız ile kalmasın,Habertürk'e e-mail atarak bu yaptıklarının yanlış olduğunu göstermeliyiz.ama saygı çerçevesinde bunu yapmalıyız ki görsünler motosiklet kullanıcılarının aklı başında olduğunu.
    Buyrun buda sitenin linki.en aşağıda bize ulaşın var oradan mail atabilirsiniz.
    http://www.haberturk.com/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Ne güzel yazmış işte...

Mail adresinden geri dönmüş mail, olmasa ben de üşenmez tebrik ederdim yazanı...

Sucu, kebapçı, pizzacı tayfasından hangimiz şikayetçi değiliz... Günlük hayatlarında da motor kullanıyor belki bu arkadaşlar, ama altlarındaki motor kendilerinin olunca, özellikle de şu 30 dakikada götüreceksin dayatmacası olmadıkça çok daha adam akıllı kullanıyorlar, bu da bir gerçek.

Ben inanılmaz memnun kaldım yazıdan, iğneyi kendimize sonuçta... trafikte saygı istiyorsak şeritte isteyeceğiz bunu; emniyet şeridinde, kaldırımda bizden büyük arabalar bizi sıkıştırıyor bahanesiyle biz de bizden acizler diye yayalara, arızalı veya acil durumdaki arabalara eziyet etmeyeceğiz...

Hatta daha da ileri gidersek, bu kural ve durumlara uymayan, hatta tamamen zırt giden o kadar çok "motosiklet kullanıcısı" bile varken, sadece iş icabı motosiklet kullananlara gitmiş yazı, az bile olmuş...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

raven71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xl 200
    motosikleti gerçekten pervasızca, saygısızca ve kuralsız kullanalar oldukça fazla maalesef.

ancak bütün motosiklet kullanıcılarını aynı kefeye koyan bu tip haberleri de kınıyorum. haberi yapan muhabiri ve yayın yönetmeninin protesto edelim. mesela bu haber için gazeteye fax ve mail yağdırabiliriz.

bu yağışı da değerli site yönetimi organize edebilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne güzel yazmış işte...

Mail adresinden geri dönmüş mail, olmasa ben de üşenmez tebrik ederdim yazanı...

Sucu, kebapçı, pizzacı tayfasından hangimiz şikayetçi değiliz... Günlük hayatlarında da motor kullanıyor belki bu arkadaşlar, ama altlarındaki motor kendilerinin olunca, özellikle de şu 30 dakikada götüreceksin dayatmacası olmadıkça çok daha adam akıllı kullanıyorlar, bu da bir gerçek.

Ben inanılmaz memnun kaldım yazıdan, iğneyi kendimize sonuçta... trafikte saygı istiyorsak şeritte isteyeceğiz bunu; emniyet şeridinde, kaldırımda bizden büyük arabalar bizi sıkıştırıyor bahanesiyle biz de bizden acizler diye yayalara, arızalı veya acil durumdaki arabalara eziyet etmeyeceğiz...

Hatta daha da ileri gidersek, bu kural ve durumlara uymayan, hatta tamamen zırt giden o kadar çok "motosiklet kullanıcısı" bile varken, sadece iş icabı motosiklet kullananlara gitmiş yazı, az bile olmuş...
    Göndermeye çalıştığım mailde, ben de tehlikeli motorculardan rahatsız olduğumu, ancak bunu haber yaparken "motosiklet terörü" başlığıyla ve ortadaki, kurallara uygun görünen motosikletli fotoğrafıyla yayınlamanın bence yanlış olduğunu yazmıştım. Trafikte bir terör unsuru gibi algılanmaktan rahatsız oldum.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    vay arkadaş, gasteye çıkmışız be
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    insan üzülüyor. hırsızın arsızın kevaşenin rezilliğini görmezler..

türkçeye "motor" tanımını katan güzide kadını baş tacı ederler.. hırsız politikacıya düşecek üç beş kırıntı için ağam paşam derler..

arada bir de konu bulamayınca ısıtıp ısıtıp göz önüne getirirler..

sevgili haberciyim diye gezinen insancık.. ne demeli ki sana..

bu memlekette motosiklete binmenin adabını bize öğretmeye çalışıyorsun kendi çapında.. hadi böyle düşünüyorsun diyelim.. önce sen kendi mesleğinin hakkını adam gibi vermeye kalksan nasıl olur? önce işini düzgün yapsan da seni adamdan saysak? olmaz mı?

bu memlekette en azından fiziksel ve yüreksel üstünlüğü olanlar motosiklet kullanıyor. yoldaki 4 teker içindeki onca dangılı haber yapmak neden bu kadar zor. yolda yürümesini bilmeyen ayu encüklerini neden malzeme yapmıyorsun? neden mi? söyleyeyim.. seni onlar okuyor.. çünki içinde biryerlerde sende onlardan birisin..

uzun burunlu ayakkabı ile gezip rep müzik dinleyen gençler, lemanyak okuyup gülerek yaka bağır açık gezerek tespih sallayan dingozlar var bu ülkede.. kendileriyle çelişen bu insana benzemedikleri değil de bizi haber yap attığın iftiralarla.. gerçi senin de cibilliyetin belli zaten konuşmaya bile gerek yok..

kim ne derse desin.. bu vatandaş çıkıp aynı haberleri diğerleri için de yaparsa ancak o zaman kabul edebilirim. akşama kadar trafikte canım çıkıyor. o kadar rezilleşti ki sürücü kalitesi. artık tutamıyorum kendimi insanların adam olmamazlığından. kendim yeri geldiğinde taksi şöföründen beter kullanıyorum. ama etrafta hayatını yada malını tehlikeye atacağım insanlar varken yapmıyorum bunları. kendi reflekslerimin kullandığım aracın farkındayım yeterince.

kankicbf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yazık..Şimdi yeni bi yasak çıkmasında..

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    haber çok doğru, yalnız....
    kimse evine su isterken, kebap, lahmacun, hamburger isterken bu adamların nasıl geldiğini düşünmüyor, maslaktaki plazalarda çalışanlar yemeği, çorbası birazcık geciktimi sabredemeyip telefona yapışıyor. bizzat gördüğüm olaylar. bu da halkımızın iki yüzlülüğü işte
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Rebornx4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 150nk
    Hiç şaşırmadım böyle bir haber çıkmasında. Bu haberi yazan arkadaşların aşağıdaki maddeleride haber yapması itina ile rica edilir

1-Trafikte bizi sıkıştıran 4 tekerler ( özellikle minibüs ve taksi)
    2-Hiçbir ışık, yaya geçidi olmadan yola-önümüze atlayıp intahar etmek isteyen yayalar.
    3-Belediyenin açıp bir türlü kapatamadığı, üzerinden geçmeyelim diye ZİGZAGlar çizdiğimiz çukurlar.
    4-Taşıma kapasitesi 10ton olan, yalnız üzerinde 50ton ağırlık, 8 metreye uzanacak kadar yüksek dizilmiş mal taşıyan cengavber kamyon şoförleri.
    5-Psikopata bağlanmış, abarth egzoz - NOS ikilisi olan modifiyeli arabalar.
    6-Bizim 5snde boşaltabileceğimiz emniyet şeridinde gidip, arkadan gelen ambulansın kabusu olan arabalar. vs.vs.vs.

Birazda bunları haber yapsınlarda görelim arkadaşlar bakalım ne kadar akılları varmış?

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    aman.. başka insanları, insancıkları ve yaptıklarını düşünerek yaşamak; zihnimizi kirletmeye bile gerek yok. cahilin biri bir yanlış görmüş irdelemiş. halbuki ona gelene kadar baktığı konuda ne yanlış var.. okuyan tayfa da cahil cühela olunca motosiklet kullanıcıların adı çıkıyor iyice.

WOLKANWOLKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB 600F HORNET
    bence haber verme çabasında olan şahıs (haberci bile denemez) halen cinsel tercihi konusunda tereddüt taşıyor:
    :gazete::

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Carl Gustav ve necatik35 ne güzelde açıklamışlar,dillerine sağlık bir gün önüme sinyal vermeden kıran birinin sinyal kolunu kırıp biyerine monte edicem belki orda çalışır,
    hatalı sollama araç sürücülerinde
    sinyal vermeden dönme araç sürücülerinde
    kırmızı yansada hareket eden araç sürücüleri
    bacak arasına birayı alıp seyir halindeyken kullanan araç sürücüleri
    ani şerit değiştiren araç sürücüleri,bunları görmeyen denyo muhabir trafik sıkışıklığında aralara giren kurye sürücüsünümü görmüş,ey be geri zekalı trafikte sıkışık kalacaksam neden motor alayım denyo,maymun kendi kıçını görmezmiş şempanzenin kıçına bakıp gülermiş
    Ne Güzel Söylemişsin Abim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:45 ----------

Alıntı asfalt meleği adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    insan üzülüyor. hırsızın arsızın kevaşenin rezilliğini görmezler..

türkçeye "motor" tanımını katan güzide kadını baş tacı ederler.. hırsız politikacıya düşecek üç beş kırıntı için ağam paşam derler..

arada bir de konu bulamayınca ısıtıp ısıtıp göz önüne getirirler..

sevgili haberciyim diye gezinen insancık.. ne demeli ki sana..

bu memlekette motosiklete binmenin adabını bize öğretmeye çalışıyorsun kendi çapında.. hadi böyle düşünüyorsun diyelim.. önce sen kendi mesleğinin hakkını adam gibi vermeye kalksan nasıl olur? önce işini düzgün yapsan da seni adamdan saysak? olmaz mı?

bu memlekette en azından fiziksel ve yüreksel üstünlüğü olanlar motosiklet kullanıyor. yoldaki 4 teker içindeki onca dangılı haber yapmak neden bu kadar zor. yolda yürümesini bilmeyen ayu encüklerini neden malzeme yapmıyorsun? neden mi? söyleyeyim.. seni onlar okuyor.. çünki içinde biryerlerde sende onlardan birisin..

uzun burunlu ayakkabı ile gezip rep müzik dinleyen gençler, lemanyak okuyup gülerek yaka bağır açık gezerek tespih sallayan dingozlar var bu ülkede.. kendileriyle çelişen bu insana benzemedikleri değil de bizi haber yap attığın iftiralarla.. gerçi senin de cibilliyetin belli zaten konuşmaya bile gerek yok..

kim ne derse desin.. bu vatandaş çıkıp aynı haberleri diğerleri için de yaparsa ancak o zaman kabul edebilirim. akşama kadar trafikte canım çıkıyor. o kadar rezilleşti ki sürücü kalitesi. artık tutamıyorum kendimi insanların adam olmamazlığından. kendim yeri geldiğinde taksi şöföründen beter kullanıyorum. ama etrafta hayatını yada malını tehlikeye atacağım insanlar varken yapmıyorum bunları. kendi reflekslerimin kullandığım aracın farkındayım yeterince.
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Ante adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazılanların nesi yanlış? HT bence haberi olduğu gibi vermiş. Plakaları kapatması bile hedef göstermeme açısından olumlu. Fotoğraftaki sürücü için "Kurye" diye siz söylüyorsunuz ve tamam biz motosiklet kullanıcıları da donanımından anlıyoruz onun Kurye olduğunu ama yazıda bu bile yazılmamış. Ayrıca yazının girişinde de söyleniyor zaten. Şimdiye kadar trafik kurallarını ihlal eden taksi, kamyonet vb. sürücüler hakkında da yazmışlar.
    Ante abiye +1 diyorum ve ekleme olarak...

Kurunun yanında YAŞ da yanar bile diyemiyorum...biz buyuz diyorum...ben değilim diyen çıksın karşıma...şerit takibi arac takip mesafesi yapıyormuymuş bunu sorarım.. 4 tekeride 2 tekeride trafik kurallarından bihaber memleketimin...

Satocum birşeylerin düzelmesi için bu tarz manşetlerin atılması gerekir...Nereye elini atsan kuralsızlık ve laçkalık var toplum mekanizmalaraında...

Sen makinanı adam gibi kullanıyorsan seni kastedmiyor ki...

Neden alınıyorsun...Gıda terörü var dedi 20 yıldır Uğur Dündar Abi hangi restoran fırın gıda imalatcısı alındı bu duruma...

amaç çürük elmaları deşifre etmek
    ...

Bizim trafikteki asıl sorunumuz anlayışsız empati yapamayan 4 tekerli araclar...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ante abiye +1 diyorum ve ekleme olarak...

Kurunun yanında YAŞ da yanar bile diyemiyorum...biz buyuz diyorum...ben değilim diyen çıksın karşıma...şerit takibi arac takip mesafesi yapıyormuymuş bunu sorarım.. 4 tekeride 2 tekeride trafik kurallarından bihaber memleketimin...

Satocum birşeylerin düzelmesi için bu tarz manşetlerin atılması gerekir...Nereye elini atsan kuralsızlık ve laçkalık var toplum mekanizmalaraında...

Sen makinanı adam gibi kullanıyorsan seni kastedmiyor ki...

Neden alınıyorsun...Gıda terörü var dedi 20 yıldır Uğur Dündar Abi hangi restoran fırın gıda imalatcısı alındı bu duruma...

amaç çürük elmaları deşifre etmek
    ...

Bizim trafikteki asıl sorunumuz anlayışsız empati yapamayan 4 tekerli araclar...

Metehan abi bende sana +1 diyorum ve söylediklerine katiliyorum...

Fakat sunlarida eklemek istiyorum..

Motosiklet sürücüleri ile otomobil sürücülerini bi karsilastiralim.

Hata oranlarini göz önünde degerlendirelim, Otomobil sürücülerinin hata orani %60 ise, Motosiklet sürücülerinin hata orani %20'yi gecmez benim kanaatimce. Cunku trafikte otomobil kadar motosiklet seyir etmiyor. ( Kargocular ve servis motosikleti haricinde ) Ki herseyden önce motosiklet sürücüsünün hata yapma lüksü yok. Yukarida yapilan haber yanlis bi habermi? tabiki dogru.. Ama ben bu haberi yapan gazetecilerin yerinde olsaydim, İstanbuldan-Eskisehir'e tek gözü görmeyen kamyon söförünü, Alkol alan servis söförünü, Emniyet kemeri takmayan otomobil kullanicilarini, Farlari yanmadigi icin üsküdarda bahceye dalan minibüs söförünü haber yapardim...
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ama ben bu haberi yapan gazetecilerin yerinde olsaydim, İstanbuldan-Eskisehir'e tek gözü görmeyen kamyon söförünü, Alkol alan servis söförünü, Emniyet kemeri takmayan otomobil kullanicilarini, Farlari yanmadigi icin üsküdarda bahceye dalan minibüs söförünü haber yapardim...

Tamamda kanka şimdi mevzu başka...sen bu hataları yaparken aldığın riski canınla bedenile kırık çıkıkla öderken arac sahipleri o riskleri bir kaporta eziğiyle alıyor...o araya giren kurye veya X motorcu (bu ben bile oluyorum bazen) dengesinini kaybettiğinde kafasında kask bile olsa ilk darbeyi bedenden alacaktır...canımızı riske atıyoruz farkında değiliz...

İstanbulda kuralsızlık kuraldır...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Alıntı necatik35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gazeteciliğin düsturu malesefki"köpek insanı ısırırsa haber olmaz,insan köpeği ısırırsa haber olur"mantığı üzerine kurulu olduğu için,motosikletçiler daha çoook hedef tahtası olur.
    Çoğunluk otomobil sürücüsü olduğu için onlardan yana haber yazılır.
    Minibüsçü,taksici,kamyoncu,otobüsçü hatta trenci hedef tahtası gösterilir.
    Örnek:tren otomobili biçti.....
    aslında "salak şöför trenin karşısına çıktı" demezler...
    süper,ağzına sağlık abicim
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

MrSharp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 RTR / BMW e30 3.20i #35 S0430
    Ya Arkadaş İnceledim Gazeteyi. Kaldırıma Çıkmak yanlış Alt Geçidide Kullanmak. Ancak daha Emniyet Şeridinin Anlamını bilmeyenler Haber Yapıyor. Adamın Motoru Çalışmıyor. Arkadaşıda Kakıtırıyor. Adam bunu normal Şeritte Yapmıyor Hem de Gazetede Olayı bilmeden Yorum yapıyor. Çok yanlış Bu Haberler.
    Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30

Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Alıntı MrSharp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya Arkadaş İnceledim Gazeteyi. Kaldırıma Çıkmak yanlış Alt Geçidide Kullanmak. Ancak daha Emniyet Şeridinin Anlamını bilmeyenler Haber Yapıyor. Adamın Motoru Çalışmıyor. Arkadaşıda Kakıtırıyor. Adam bunu normal Şeritte Yapmıyor Hem de Gazetede Olayı bilmeden Yorum yapıyor. Çok yanlış Bu Haberler.
    Merak ettim yasal olarak Emniyet Şeridinin anlamı ve kullanım şartları nelerdir. Aydınlatırsanız sevinirim.
    Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
    Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...

dalyan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sen işyerine evine en geç yarım saatte pizza iste, ondan sonra motosiklet terörü

Bence doğru yazılanlar arabaların arasına şerit çizgisinden gidenler kaldırımda gidenler ani duruşlar manevralar sinyalsiz hareket hep yaşanıyor bunlar..
    Bu tip motorsiklet kullananlar çok yanlış yapıyor. Kınıyorum

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler