motor deyince kalbim cız ediyor ya ben asık oldum galiba
Reklamlar
-
merhaba yıne tum abılerım arkadaslarım kardeslerım bı cınlı alıcaktım hesapta bu sıralar maddıyat el vermedı ama tarzımı bıle daha bulamadım ılerıde gusel bı motor alacığım ama ben ozel guvelığım bakırkoy omur'de temden bı motor gecer ya gece arasıra on kaldırırlar bıde ıcım erıo bı sesıne bı kendıne baka kalıyorum arasırada burger kınge starbucksa kahve ıcmeye gelen motorcu arkadasları gorup ımrenıyorum ınsallah bende bı gun bı motor sahıbı olucağim bu duygu ve dusuncelerımı sızlerle paylasmak ıstedım mazur gorun sızleri sevıyorum
Reklamlar
-
Sağ ol Mahir, İçini dökmüşsün. İnşallah istediğin gibi bir motor alırsın.
-
İnşallah sende en kısa sürede bi motor sahibi olursun mahir.. Yalnız tek teker yapanlara için erimesin, sen onlara özenme
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
İnşallah istediğin gibi bir motorun olur Mahir..bende uzun süredir beklediğim motoruma bugün kavuştum..kırmızı renk Honda CBF 150..darısı senin başına kardeşim..
-
RED ANGEL adlı üyeden alıntı
İnşallah istediğin gibi bir motorun olur Mahir..bende uzun süredir beklediğim motoruma bugün kavuştum..kırmızı renk Honda CBF 150..darısı senin başına kardeşim..
hayırlı olsun senın adına sevindim
-
Hayırlı olsun RED ANGEL kırmızı meleğin
mahir212,herşeyin zamanı var dert etme bu kadar ..bu zamanların da değerini bilip motosikletine kavuşunca iyi bak ona.ayrıca emin ol bu şekilde hasret kalıp daha da bağlanırsın iki lastikli hayata.
-
Aşk ki ne aşk hiç sorma Mahir Hepmiz aynı durumdaydık emin ol sok elini taşın altına biraz peşin biraz k.kartı borç olmadan olmuyo...
Umarım sende en yakın zamanda starbucks da kahveni yudumlarken aşkına bakıp içinden güleceğin zamanlar yakındadır....
Şimdiden hayırlı olsun..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler