Arkadaşlar bu ve bunun gibi kasaplar olduğu müddetçe biz otobanlarda daha çok kabus görürüz adam çok büyük bir marifetmiş gibi kağıthane-havalimanı 15 dk yazmış yazıklar olsun sana ve senin gibilere!!!
...................................
Arkadaşlar bu ve bunun gibi kasaplar olduğu müddetçe biz otobanlarda daha çok kabus görürüz adam çok büyük bir marifetmiş gibi kağıthane-havalimanı 15 dk yazmış yazıklar olsun sana ve senin gibilere!!!
...................................
insanlık dışkısı (bütün halktan özür dilerim ama tutamadım kendimi)
Şerefsizler işte..
Bu tip videolarin paylasimi yasak diye biliyorum forumda. Ama komik olan guvendigi araba Fiat in en ucuz modeli.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Motosiklet değil araba o ve dandik bir araba bir gün kontrolü kaybeder girer bir kamyonun altına yada bariyere
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
dostum merak etme.gun geldiginde bakalim arkadasin cenazesi mezarliga kac dakkada gidicek.kotu ruhlu biri degilim ancak bunun gibiler yuzunden baskalarinin zarar gormesini istemem
RIDE or DIE
yahu bu forumda da motosikletiyle bunun yaptığının beterini yapan ss çiler yok mu?
haklısın motosikletle yapmak daha az tehlikeli
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: 1.2.42. Türkiye'den yasadışı görüntülere sahip her türlü araç videolarının yayınlanması yasaktır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)