keeway Super Light 150 buldum bitane satılık 2010 model 900 km de 2900 tl istiyo bu motora değermi nasıldır sorunlu mudur bu motorlar
keeway Super Light 150 buldum bitane satılık 2010 model 900 km de 2900 tl istiyo bu motora değermi nasıldır sorunlu mudur bu motorlar
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
fiyat olarak uygun gözüküyor sıfırının fiyatı 4000 inin üstünde galiba ama sorunlumudur değilmidir bilmiyorum çevremde filan hiç keeway kullanıcısı yok ama forumda okuduğum kadarıyla genel olarak kullanıcılar memnun keewaylerden
[B]Kara Yılan[/B]
[B]67 LP 278[/B]
değmez bana göre dostum.bi kere ikinci el sınıfına düşmüş ve 150 cc bir motora 2900 çok fazla.onun yerine 250liliğini al.km si orta sınıf olabilir ama en azından 250 cc olduğundan gücü tatmin eder seni.buna 2900 verdiğinde bi süre sonra keşke o paraya biraz daha kullanılöış bi 250lik alsaydım diyeceksin
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
ya eksiğin yakıt göstergesi oldun dostum ya bak ben sana diorum 150 liği alırsan bir sene sonra sana yetmeyecek.250liğe geçmek isteyeceksin.hatta daha da büyülüğe.o yuzden şimdi alıyorken ve bu kadar para vereceksen 250lik al temiz bi tane en azından dediğim gibi sonra demezsin ya keşke almışken daha güçlüsünü alayım diye anladın dostum;)
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
anladım peki bu marka kalite yedek parça servis yönünden nasıldır ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:34 ----------
cevap ???????
GAME OVER TRY AGAIN
bence fazla istemişler ben bulmuştum tertemiz 2000 liraya peşin verirsen 1750 diodu :D temizlik önemli
arkadasim motor yeni ve km si nerdeyse yok gibi tamam da fiyati bana biraz cok geldi.ben benim r6 mi 2000 euro ya almistim.gerci eski ama yinede cok memnunum.keeway bildigim kadariyla cin mali.cin motorlari konusunda bi fikrim yok ancak herkez farkli bisey soyluyor.seni etkilemek istemem dostum ancak ben biraz eski model ve temiz olsun ama japon olsun diyenlerdenim.ancak bu yinede benim fikrim.
RIDE or DIE
ozaman bi cfb 150 gözlicem :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:24 ----------
motor bu
http://www.sahibinden.com/fiyat_dust...promotion_chva
GAME OVER TRY AGAIN
yaklaşık 1,5 yıl kullandım bu motoru. kendi sert kullanımdan dolayı kaynaklanan sorunlar haricinde sorun yaşamadım yani alınabilecek bir motor.
Ama:
1) bu motor 150cc bir çin. fazla performans ve sorunsuz bir makina beklemek hata olur.
2) ilk başlarda cok hoşuna gider zevk alırsın ancak ilerleyen vakitlerde ( en fazla 3 ay sonra) motosikletini büyütmeyi planlamaya başlayacaksın. ve 2900 e aldıgın motoru sezon sonuna yaklastıgı için 2 liraya anca satabileceksin.
3) ben sürekli kullanacam diyorsan regal raptorun, kanuni tiger ın belki hyosung gv250 nin cok temizlerini alabilirsin o paraya.
yni sonuc olarak motor güzel ama o para verilmez.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:35 ----------
bak adamda almıs 900 km gitmiş sonra biyitecem diyo, dikkat et böle ufak nüanslara
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
teşekkürler ancak bütçem 3 bin kadar gv 250 varmıdır o fiyata temiz km de
GAME OVER TRY AGAIN
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
illa kewayy diosan en fazla bu parayı ver oda bu ilandaki gibş eksksiz olursa.
http://www.motosiklet.net/forum/sati...z-bakimli.html
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
pardon ama 2010 modelmiş o zaman fiyat normal keyfin bilir zaten düzgün kullan bakımını düzgün yap nie arıza yapsın temizse sende temiz kullanırsan oda sana karşılığını verecektir mutlu mutlu gezersiniz
çin motoru deyince hevesim kursağımda kaldı
GAME OVER TRY AGAIN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)