Bakma sen CBF 150 olduguna..
Sahibi kucuk hayabusa gibi kullanıyor
Bakma sen CBF 150 olduguna..
Sahibi kucuk hayabusa gibi kullanıyor
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
bu cbf ne motorlar deldi be.... :D
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
sankim hayabusa
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
heyt be siyah da siyah güzelmiş ekran faln abartı olmuş
ah selçuk abi bi deli bi kuyuya taş atar sonra 40 akıllı çıkaramazmış ya bakalım daha nerelerde görücez snn motorun ilanlarını
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
eleman motoru sıfırdan kendi yapmış gibi anlatmış. Honda bu kadar övünmüyordur
güzel olmuşta fiyatı tuzlu birde saat dikkatimi çekti yahu o kadar motor yapar bu fabrikalar 5 liralık bir saat koymaz 20 liraya mal edeceği korumalık yapmaz küçük detaylar bile yapmaz 100 lira fazlaya sat ama hoş olsun
satmaya gönlü olmayan egeli innovasına dönmüş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:49 ----------
+1
saat olayını bende diyecektim ,geri kalan o çinli saat hiç olmamış hocam
ama ne demeli ülkemizdeki aksesuar kıtlığı malum, yabancı ülkelerin sitelerinde ne aksesuarlar görüyorum imreniyorum. sırf motosikletler için öyle güzel saatler yapmışlarki sanki orjinali gibi
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
elcik ısıtması yok olmadı şimdi
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
emek sarfedilnmiş bir motor ama bu kadar acımasız bir fiyat motosiklet fiyatlarına % 30 pirim sağlayacaktır....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ben mesaj attım motosiklet.netin diline düştün dedim cevap geldi satmak istemiyomus satmak isteseymiş ona göre fiyat kormuş
motosiklet iyi fakat bir cbf150 ye 6.500 tl verilmez zaten o motorda da 6500 tl edecek kadar ekstra yok ki
Bir Gün 4 Teker İstersem Gider Bir Motosiklet Daha Alırım!
bu motora cbf150 gözü ile bakmak biraz hakaret olur.
selçuk bu motorla beni ziyarete geldiğinde 1 saatte ancak kamera sistemini çözebildim.
diğer detayları anlatmama zaten gerek yok. çok farklı bir alet
Vakit ve emek harcanmış ancak ne olursa olsun....6500,-tl den söz ediyoruz etmeeezz....
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Amaç reklam galiba
[B][I]Atın ölümü arpadan olsun[/I][/B]
Arkadaşlar yaptığınız yorumlara biraz dikkat eder misiniz.
Mal sahibinin malına biçtiği fiyattan bize ne?
Size uygun değilse "benim bütçeme göre biraz yüksek" dersiniz. Ama biçilen fiyata yorum yapamazsınız. Her malın bir satıcısı olduğu gibi bir alıcısı da vardır. Belki malın sahibi o fiyata satabilecek malını. Siz bu yorumlarla onun bu kazancına engel olduğunuzun farkında mısınız.
Şimdi kimse çıkıp "alacak kişinin kazık yemesini engellemiş oluruz" gibi fukara teselli bir laf etmeye kalkmasın. Alcak olan gözünü açar, iyice araştırır bunu değil başka motoru alır.
Diyeceğim o ki; satılık olan malın fiyatına yorum yapmak bizim haddimiz değildir. Herkes satacağı- alacağı malın hesabını yapabilecek düzeydedir.
Anlaşılmadı galiba, motor sitemizden asubayah nickli Selçuk un motorudur, daha dün akşam beraberdik
Bu ilanıda aramızda espri mahiyetinde verdi arkadaşımız.
Bu kadar ciddiye almaya gerek yok
GKN MOTORS
köprüyü kaçak geçtiğimi nereden biliyorsun, plaka resimde görünmesin diye kapattım, kafanıza göre yorum yapmayın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:33 ----------
evet saat çok çakma durdu, şu an onun yerinde dijital km okuyucu var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:38 ----------
140 kmyi geçmeyen motorda ellerin üşümez
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:40 ----------
abi bu hayabusa öncesi hazırlık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 ----------
sakin ol arkadaşım, o motorun sahibi benim
maksat motoru satmak değil sahibi olduğumuz araca değer vermek, küçük büyük demeden emek harcamak ve paylaşmak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:46 ----------
Gökhan'ım kamera çekimleri çok güzel trafiğe kapalı alanda ilk fırsatta motoshow görüntülerini çekelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:49 ----------
bu ilanı kendim MT'ye daha önceden atıp paylaşmıştım, lütfen forumları iyi takip edin
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)