canım sıkılmıştı sahibindeni gezerken buldum o ne yaa dedim
http://www.sahibinden.com/limited_ed...XQQdisplayitem
arkadaş bizim forumlarda sanırım
canım sıkılmıştı sahibindeni gezerken buldum o ne yaa dedim
http://www.sahibinden.com/limited_ed...XQQdisplayitem
arkadaş bizim forumlarda sanırım
Mustafa Kemal Atatürk
sahibi forumdan
Fikirlere Kurşun İşlemez .
Doğrudur,yabancı değil.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
aSuBaYaH nickli Selçuk Abi' nin motoru...
:cherry: :cherry: :cherry:
Motor güzel.. Ama 6500 vermem..
Ama normal bir cbf 150 değilki motosikleti
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
evet arkadaş foruma üye hatta geçenlerde sattığını açtığı bir topicte belirtmişti
Altın semer hesabı
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
bildiğim kadarıyla cbf 250 lerin bile 2. eli 6,5 etmiyo yanlışmıyım
sahibi alınmasın ama o parayı kesinlikle etmez :(
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
donanıma harcadığı parayı tam olarak kestiremiyorum fakat parası olan verebilir, kişisel tercihidir.
ne olursa olsun ama sonuçta cbf 150.Tabi kişisel seçimleridir insanların tartışılmaz
Parası yüksek ama bildiğim kadarıyla..
O motorda yok yoktu hani
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
BEN YENİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU
Sloganı güzel ama
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
bence yazık etmiş parsına hemde çok yazık o masrafa cbf 150 yi kat kat katlayacak ne motorlar alınır. aslında yapılanlar çok güzel şeyler ama çok da gereksiz buldum ama neticede zevk bu tartışılmaz.hayırlı müşteriler ne diim...
Valla şahsen hiçbir araca sıfırından daha yüksek para vermem. Hele ki bunun gibi 23000 km'de ise. Tamam çok güzel olmuş da ikinci el sonuçta.
tv bile koymuş ama köprüden kaçak geçiyor
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
benimki yanlızca varsayım biraz empati kurmaya çalışın
eşiniz veya sevgiliniz motoru bırakmanızı istiyor ne yaparsınız?
ben açarım sahibindene konuyu 5 milyarlık motoruma koyarım 7bin etiket hem motor elimde kalır hem de ilanı gösterir vijdan yaparım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)