Ben fiyatını geçtimde Tv konmasının mantığını anlamadım yolda tv nasıl izliceksin tv baksan kaza yaparsın yola baksan tv izliyemezsin ara ara baksan ne yoldan ne tv den bişey anlarsın.Yolda 1-2 saat durup filmmi izliyorsun acep
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
saçma soru sormayın ne demek yha elindeki imkanları zorlamaya çalışan birine saçmala kardeşim git işine mi dedin/diyosun/diceksin?? büyük harflerle böyle bi yazmak saygısızlığın daniskasıdır. motorun güzel ama sen samimi deilsin abicim.....
işte bak sende saçmalamışsın kullandığın kelimelere dikkat et yorumların tamamını oku sonra cevap yaz, cahil kalma
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:56 ----------
sevgili moderatör arkadaşlar,
bu tarz yazı yazan arkadaşlar yüzünden bu topik içinde çatışma yaşanması kaçınılmazdır, insanların bir birini tanımadan yorum yapmasını yanlış buluyorum,
aynı topiği ben ilan verdiğimde sitede kendim açmıştım,
ilan sahibi ve site üyesi olarak sizden topiğin kapatılmasını rica ediyorum.
dur yavv asubayah kardeş nereye gidiyosun şahane topic olmuş, arada tuzu biberi ile
Duble cam süppermiş Ayrıca 2 adet Çanta
Emek vermişsin ve motoru sevmişsin belli ama ne yalan diyeyim ben yıkamaya bile üşenirim motorumu Senin amaçlarına uygun bir müşteri bulursun umarım, tam senin gibi düşünüp motorunu böyle yapmak isteyen biri ancak bu fiyatı verebilir diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun.
Poturdak
neyin kavgası bu?
sen ne ukala adamsın ya, nedir senin sıkıntın ben senin ilanından bahsediyorum ne okuyacam topiği bana cahil kalma diyecek kapasitede adammısın sen???
ben saçma sapan soru sormayın yazmak senin haddinemi yazmışım sen bana cvp olarak saçmalımışsın yazmışsın, ne sanıyosun sen kendini?? siyaha boyanmış bir paketçi motoruyla mı havalandın bu kadar? ankarada bu motorlarla pide,pizza dağatıyolar.. adamın asabını bozmayın insan gibi cvp yorum yazabilecekseniz yazın yazamıyosanız .......
Arkadaşım Motora hakaret etmeyelim. Bizim Motorlarımızla da Pizza Dagıtılıyor. Önemli olan motorunu sevmek. Bütün Ameleler de de Sizin Çinlilerden var.Biz Gelip te Buna Vurgu yapıyormuyuz. Emege Azıcık Saygı ya. Vallahi Böyle polemikler ayıp.
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
emeğe saygı beklemek için önce karşınızdakine saygı göstereceksiniz!!! daha dk. 1 ilana saygısızca kelimeler yazmış biri saygı falan beklemesin, göremez. biz oraya motorun güzelmiş diyede yazdık direk saldırmış bana. biz adamına göre muamele çekmesini iyi biliriz...
yahu millet bu ilanı hatırlayan varsa ve fotoları varsa bana önden bi fotosu lazım, camın üstüne ikinci cam montelemeyi düşünüyorum bunda vardı model alacağım.
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
tam linki yada resmi varmı şu makinenin ya merak ettim vallahi
Bu motoru çok iyi hatırlıyorum fakat hiç resim falan yok
link te çalışmıyor
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
yok metehan, bizim standart ön camın üstüne yine standart ön camlardan birini monteleme. yani ne uzun cam nede farklı boyutlarda bi ek siperlik.
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)