Türkiyenin 4 bir tarafına gezi düzenliyorsunuz. Toros dağlarının zirvesine ne zaman geleceksiniz. Sizleri çok az insanın görebildiği yerlere götürmek isterim.......
Türkiyenin 4 bir tarafına gezi düzenliyorsunuz. Toros dağlarının zirvesine ne zaman geleceksiniz. Sizleri çok az insanın görebildiği yerlere götürmek isterim.......
bana tehlikesiz çağrı örneği yazarmısın. engin bilgilerinizden faydalanmak isterim. adımın ofsait olması fikrine gelince en azından türkçe yazılıyor. isimlere bakarak eleştiri yapan birine göre zekice cümleler kurmanızı beklerim. sizin adınızda devamlı yedek kulübesinden çıkmayı beceremiyen sporcuları çağrıştırıyor yabancı aşığı sizdeee
kavgaya hazır ıkılı germeyelım ortalıgı daha acıklayıcı olursanız resım falan ılgılenen cok olur
yahu ufak bi espri yapalım dedik aldığımız tepkiye bak. o kadar gülücük smileysi kullanıyoruz yine de gerginlik...anlamıyorum.
amfibik kelimesine de yine ne maksatla espri anlamında takıldığımı herhalde okuyan herkes anlamıştır. Yoksa Türkçeymiş Rusçaymış bana ne....
Basit avam bi espri ama sonuçta yaşadığımız toplumun bunu kaldıramayacak kadar aristokrat olduğunu sanmıyorum.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
bence de pek bi ürkütücü olmus davetin
sevgılı amfıbık arkadasım torosların neresındensın?gecerken benıde al ben beydağlarının hemen ucundayım sahılden sana uzak olursa dönüşte ugrarsın bıraz daha acarmısın bu konuyu
dostum teklif güzel ama konuyu açmalısın biraz, mesela neredesin sen, ilin ilçen neresi, güzel olduğunu düşündüğün ve gezilmesini istediğin yerler neresi
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)