En Hızlı Hintli bajaj pulsar 220 dtsi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
baya güzel görünüyor , keşke ithalatçı olsaydım
Son celsede boşadım aşkımı , tadilatta kalbimin boş beyaz sarayları !!
-
hastayım bu hintlilerin ingilizcesine. Bu arada ben çok sevmedim tipini motorun
-
cok harika............
Tesekkurler paylasim ve arastirmaci ruh icin....
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
Yahu bu hintlilerin hepsi apacheye benziyor nedense.
-
güzel motor 220 cc türkiye ye gelirse tutulur
-
Adamların aklı başında....herkes 250cc ve ötesini aramıyor ki...220cc bence harika bir hacim ve şehir içinde kullanılabilecek en ideal motosiklet.
Paylaşım için teşekkürler
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
ohooo bmw s1000rr bile hondadan yamahadan suzukiden çalıyosa bunlar hayli hayli çalar
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
-
sitenin introsu hoşuma gitti (ilk linkteki)
loading yaparken 145'e kadar gidiyor yani sanırım motorun son hızı demeye getirmişler...
hoş olmuş...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
-
Nerden bulursunuz şöyle cins cins markaları motor çakma yandan suzuki badite benzetmeye çalışmışlar önden aynı şekil
-
birde ortadan amartisör olsa tadından yenmezdi ama TR ye gelsin 6-7 arası peynir ekmek gibi gider
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
aykan adlı üyeden alıntı
Nerden bulursunuz şöyle cins cins markaları
motor çakma yandan suzuki badite benzetmeye çalışmışlar önden aynı şekil
Bu firmayı iki senedir takip ediyorum, pek öyle cins marka sayılmaz çünkü şu anda dünyada sınıfının en performanslı motorlarından biri (21 BG güç, 19 Nm tork). Karşılaştırmalarını da genelde Yamaha'nın R15 diye bir modeliyle yapıyorlar. Sağlamlığını falan konuşmuyorum bile çünkü Apache kalitesinde taş gibi motorlar bunlar. Bugün 220 cc modeli Türkiye'ye gelse, titreşim problemi yoksa eğer ki olduğunu sanmıyorum, CBF150 ile YBR125 satışları yarı yarıya düşer. Youtube'daki testlerini izleyin, performansını öve öve bitiremiyorlar.
Bir diğer konu da fiyatı. Şu anda Hindistan satış fiyatı oranın para birimiyle 80000 INR. Türk parasına çevirince 2700 TL gibi birşey yapıyor. Bunu Türkiye'de 5000 TL'ye satabilirseniz peynir ekmek gibi gider.
Distribütörlük almak için neler gerekiyor acaba ?
-
Top gear izleyen varsa şuna baksın allahaşkına
http://www.youtube.com/watch?v=ZWV0lFH37ok
hahahahah hint top gear ı gibi değil mi
-
Seko adlı üyeden alıntı
Bu firmayı iki senedir takip ediyorum, pek öyle cins marka sayılmaz çünkü şu anda dünyada sınıfının en performanslı motorlarından biri (21 BG güç, 19 Nm tork). Karşılaştırmalarını da genelde Yamaha'nın R15 diye bir modeliyle yapıyorlar. Sağlamlığını falan konuşmuyorum bile çünkü Apache kalitesinde taş gibi motorlar bunlar. Bugün 220 cc modeli Türkiye'ye gelse, titreşim problemi yoksa eğer ki olduğunu sanmıyorum, CBF150 ile YBR125 satışları yarı yarıya düşer. Youtube'daki testlerini izleyin, performansını öve öve bitiremiyorlar.
Bir diğer konu da fiyatı. Şu anda Hindistan satış fiyatı oranın para birimiyle 80000 INR. Türk parasına çevirince 2700 TL gibi birşey yapıyor. Bunu Türkiye'de 5000 TL'ye satabilirseniz peynir ekmek gibi gider.
Distribütörlük almak için neler gerekiyor acaba ?
''cins cins'' deyimi işin espri yönü yanlış anlamayınbirazda tr deki 50 den 250 cc ye kadar olan hacimin darlığından bi nevi isyanbajaj eski markadır bilirim ancak tr deki imaj eksikliği distribitörün olmaması suzukiye aşırı benzerliği titreşim konusunun bilinmemesi bu markayı cazip kılamıyor yanlız tvs apache gibiyse tercih meselesi dahi olamaz tvs çok titreşimli bi motor tvs den inip cbf e bindiğimde derin bi oh çekmişliğim vardır..birde euro 3 değil galiba euro 2 hindistanda serbest şu an ancak gelecek seneden itibaren tr de yasak olacak 0 araçların euro 2 normlu versiyonlarının satılması.
-
deli_mavi adlı üyeden alıntı
cok harika............
Tesekkurler paylasim ve arastirmaci ruh icin....
Rica ederim Uğur DÜNDAR'a selamlar.
dreamdark adlı üyeden alıntı
Yahu bu hintlilerin hepsi apacheye benziyor nedense.
Bana göre de bütün pulsarlar birbirine benziyor.
Özer adlı üyeden alıntı
Adamların aklı başında....herkes 250cc ve ötesini aramıyor ki...220cc bence harika bir hacim ve şehir içinde kullanılabilecek en ideal motosiklet.
Paylaşım için teşekkürler
Rica ederim, biraz ağır 150 kg ,o yüzden şehir dışına daha uygun bana göre.
karayılan adlı üyeden alıntı
birde ortadan amartisör olsa tadından yenmezdi ama TR ye gelsin 6-7 arası peynir ekmek gibi gider
Cbf 150 den sonra çıkan Cbf 125'de de mono süspansiyon yok.
-
on numero motor mus ya harbiden yamaha ve hondaya bin basar. eger dediğiniz fiyatlarda satısı varsa sen distrubutorluk al hemen gelim alim bi tane
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
bana masal anlatma biraderim...geliyomu ondan habar ver...İsotlar grubu bi ara yeni TVS lere nolmuş hacı ...
Satoyamanın selamı var sana...Adam senin yüzünde psikiyatrlara gidiyo be Allahtan kork zalım hoca...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
bana masal anlatma biraderim...geliyomu ondan habar ver...İsotlar grubu bi ara yeni TVS lere nolmuş hacı ...
Yeni Tvs Apache enjeksiyonlu, Hindistan'da satılıyor bu cihazla birlikte 4 cihaz karşılaştırmalı testini yapmış Hindu, buraya gelir mi bilmem. Buna da garanti vermiş değilim,gerçekleri masal yapan sensin bilo.
-
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler