http://starlounge.tr.msn.com/index.cfm?objectid=81108
Pink'i severim ama bu sakarlığı ne olacak bilmem
http://starlounge.tr.msn.com/index.cfm?objectid=81108
Pink'i severim ama bu sakarlığı ne olacak bilmem
Hele küflüye hele,motosikletlerle yaşadığı ilk sorun değilmiş.Baksennn,vah vah vah,tüh tüh tüh.
Gördünmü başımıza gelenleri pinkin baca çifte kavrulmuş,iyi işte hayatına renk gelmiş
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
gülü seven dikenınede katlansınbizim ayaklarımızda az yanmadı hem ne olcak en fazla 1 hafta sonra unutur pınk hanım
evlimiy miş yahu Pink. yazık oldu...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
ahhh canım.. benim ekzoz devil master, pek ısınmıyor ama basıp yamultmasınlar diye (ekzoz 100 derece sıcak oluyo) diyerek artçılarımı her zaman uyarırım bu konuda
Geçen yaz sol baldırımı cız bız etmiştim akrapoviç ile :D
Hala izi var; akrep izi sonuçta havası oluyor insanın pp
Egzost yanığı iyidir. Motorcu dövmesi tadında
Ama kötü can yakıyor meret.
Mesele pistlerde teker yakmak değil yeğen, mesele düz yolda kendini yakmamak!
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Demek ki Pink artık "Purple" oldu
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
eşimde yakmıştı hala izi durur
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
geçmiş olsun pink
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
vah vah,öpeyimde geçsin
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Kim bilir ne yapmayi denedi ise motorun ustunde kocasi ile , basina bu geldi
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)