motorsiklet alıcam yardım
-
arkadaşlar 3000 tl butçem var trafikte seyredebileceğim vitesli bi motor alıcam ancak bi türlü karar veremedim çin malı istemiyorum çünkü nu motorda tecrübe kazanıp ilerde inş. hyosng gt 250 r almak istiyorum benim kafamdan geçen motor cbf 150 sizler ne dersiniz yada başka nasıl bi motor tavsiye edersiniz
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
Reklamlar
-
İlk olacaksa genel kanı olan CBF 150, YBR 125, Apache 150 almanı tavsiye edeceğim. Benim de ilk olacak ve ben gözüme Apache 150 yi kestirdim ;)
-
başka yorumlarınızı bekliyorum lütfen
GAME OVER TRY AGAIN
-
cbf 150 yada ybr 125 tavsiye ederim sana temiz az kmde ikisindende memnun kalırsın ayrıca çok büyük tecrübe edinmiş olursun vitesli konusunda.zaten bu sitedeki çoğu arkadaşta aynı tavsiyede bulunacaktır.
-
teşekkürler
GAME OVER TRY AGAIN
-
cbf 150 doğru karar yanlız bu motorun hiç sarısı yok galiba hep kırmızı siyah görüyorum sarıya boyayınca cılız mı duruyor acaba ben olsam sarıya boyar bakardım varsa fhotoshopçu görmek isterim valla
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
-
hmm ilk defa biri farklı bişi dedi keeway nasıl arkadaşlar bu motorlar kaliteli olmadığını duydum sorunluymuş biraz ?
GAME OVER TRY AGAIN
-
kardesım al temızınden yr 125 keyfın olsun duzgun kullanımda senı tatmın eder sorunda cıkartmaz
kendım tercıhımı yr 125 e yaptım
-
-
gt 250 r la başlanılmazmı diyosunuz yani
-
Felon adlı üyeden alıntı
gt 250 r la başlanılmazmı diyosunuz yani
scooterdan inip 250 cc 29 beygir gücündeki motor zorlar beni sizi bilemem benim daha önce vitesli tecrübem yok zaten okadar parada yok :D
GAME OVER TRY AGAIN
-
elegance45 adlı üyeden alıntı
scooterdan inip 250 cc 29 beygir gücündeki motor zorlar beni sizi bilemem benim daha önce vitesli tecrübem yok zaten okadar parada yok :D
bende aynı durumdayım fakat aşık oldum gt250r a
ne kadar sürer bilmem ama inş bir gün öyle bir motora sahip olabilirim en
az 1yıl belki daha fazla sürecek :(
-
CBF 150, YBR 125, Apache 150, Bunlardan birini al.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler