slm lar abi.öncelikle şunu belirtmek isterim gezi yapacaksan yani keyf yapacaksan bence maddiyatı sorun etmiyeceksin.mesela biz arkadaşlarla cross lara atlayıp mersin'e gittiğimizde ilk gün yorgunluğunu attıktan sonra ertesi gün geziye başlıoz.haa sen diyecen nerde kalıon bizim çadır takım taklavat var da öle gerekmedikçe kullanmıoruz.genellile mersin merkezi geziyoruz kendi gezimizden örnek vermek gerekirse,aradabir de olsa kendi rızkımızı çıkarıoruz nasıl mı mersin merkezde sahilde özellikle akşamları kayalıkların olmadığı biyere gidioruz motosikleti çalıştırıoruz ki akü bitmesin die rölantide çalışırken motosiklet kısa sellektörü denize doğru tutuyoruz belli bir süre sonra balıklar hopliip zıplıor deniz üstünde
sonra yemleri hazırlayıp atıoruz balık işnde ben pek usta deilim ama,bilen arkadaşlar var onlar ayarlıor herbişeyi yakaladıktan sonra balıkları uygun biyerde boklu balık usulü pişirip yiyoruz.birde basit çorba tozu ayarlıordum ama eskiden yapıordum onu formülü nasıldı hatırımda deil şu an.o tozu da suyu kaynatırdık tozu da ilave edip karıştırıp içerdik.haa biz bilmiozmu her gittiğimiz yerde kebap,tantuni yemesini ama sağlıklı vede alternatif beslenme uzun yola çıkan vede küçük bütçeyle gezi yapanlar için önemli...
bizim geziler biraz daha basit belki ama antalya muğla gibi yerlerde imkanlar çoktur diğer alternatifleri de araştırmak lazım tabiki..kendi gezilerimizden örnek vererek açıklama yapim dedim belki aklınızda fikir oluşturabiliriz diye...iyi eğlenceler gezi raporunu büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:38 ----------
Bu gezinin dönişünde kuruş kuruş ne harcama yaptıysam,fotoları ile önünüze dökeceğim.
İnşallah bu gezim genç arkadaşlara bir ders mahiyetinde faydalı olur.
bu gerçekten güzel olur işte.ilerde bende planlıyorum böyle bir gezi..benim güzergahım şöyle olacak ;mersin-antalya-muğla-izmir.dönüşte bunun tam tersi..ben zaten bu akdeniz bölgesi ile ilgili bütün gezi raporlarını okurum takip etmeye çalışırım.bizim için önemli geziler bunlar...saygılarr