Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Günde 75 Liraya????

REKLAM ALANI
    WOLKANWOLKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB 600F HORNET
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçen pazar günü,motorla ADANA'dan ANTALYA'ya gittim,p.tesi geri döndüm.aydıncık-taşucu arası yıllardır bitmeyen yol çalışmaları var.kısalı-uzunlu.hatta dönüşte dinamitleme çalışması nedeniyle beklemek durumunda da kalmıştım.bilginiz olsun.size şimdiden iyi yolculuklar diliyor,anı ve resimlerinizi bekliyorum.olaki silifkeden sonra bi ADANA KEBEBI+ŞALGAM canınız çekerse,seve seve misafir eder,üstünede buzlu BİCİ BİCİ ikram ederim.
    canım abim inşallah bir gün hayırlara vesile nasip olur

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    geçen pazar günü,motorla ADANA'dan ANTALYA'ya gittim,p.tesi geri döndüm.aydıncık-taşucu arası yıllardır bitmeyen yol çalışmaları var.kısalı-uzunlu.hatta dönüşte dinamitleme çalışması nedeniyle beklemek durumunda da kalmıştım.bilginiz olsun.size şimdiden iyi yolculuklar diliyor,anı ve resimlerinizi bekliyorum.olaki silifkeden sonra bi ADANA KEBEBI+ŞALGAM canınız çekerse,seve seve misafir eder,üstünede buzlu BİCİ BİCİ ikram ederim.
    Teklifin için çok teşekkür ederim.Aslında başta niyetim İskenderuna kadar gitmekti.Daha önce gittiğim için biliyorumki,silifkeden sonrası otoyol ve bölünmüş yollar olduğu ve sahilden uzaklaşmak gerektirdiği için vaz geçtim.Bu nedenle geziyi Silifkeye kadar düşündüm.Aslında azımın suyu akmadı değil ADANA KEBABI ve ŞALGAM ı duyunca.Üstünede BİCİ BİCİ offff diyorum.
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    bir daha düşünün derim.

DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    Yapma hacı bunu
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır

Motosikleti
    Alıntı necatik35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yapma hacı bunu

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Abi bici bici ney? adanaya has bi yiyecek içecekmi? yoksa bildiğimiz içecegin ismi değişmiş halimi?
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    ustunde muz olan sey bıcıbıcı cok ayıp valla gıdemeyen var gaza gelmek uzereyım necatı abı yola cıkıyomus 2 km sonra arkasına bı bakıyomus 50 motor tıntın takıpte

Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı snrsimsek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ustunde muz olan sey bıcıbıcı cok ayıp valla gıdemeyen var gaza gelmek uzereyım necatı abı yola cıkıyomus 2 km sonra arkasına bı bakıyomus 50 motor tıntın takıpte
    ahahahahaah, valla necati abiye çok güzel bi sürpriz olur

yt_servan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph TİGER
    9 tl sigara
    ögünü 2,5 liradan 7,5 lira yemek
    kaldı 8,5 tl
    günde en az 3 lt su
    2 tl

kaldı 6,5 tl

necati bey doğayla buluşma zamanı geldi. garibanlık zamanlarında zaten otel fazla lüks geldiğini düşünürsek.

not: plakayı sökün yüz hatları yabancıyı andırıyor. ingilizce konuştunuzmu bazı günler yurdumun insanı size sofralarını açabilir.
    Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın

Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur

Motosikleti
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi bici bici ney? adanaya has bi yiyecek içecekmi? yoksa bildiğimiz içecegin ismi değişmiş halimi?
    nişasta ve suyla yapılan,sonra minik minik kesileserek üzerine pudra şekeri,kırmızı gıda boyası,gülsuyu,karşeklinde buz ve muz ile ikram edilen ADANA'ya has serinletici bir yiyecek.

Alıntı snrsimsek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoop hoooop teker teker gelin.

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    mt il gurupları bırde temsılcılerı var ve bızım vatandaşımız gercekten mısafıperverdır .Bence irtibat halınde olmalısınız ben yabancı bırının hıkayesını okumuştum cokta etkılenmıştım cesaretıne ve bır kac örnek te şahıt oldum mesela bız burdan ailece bır haftalık kampa gıdersek yanımızda 5 aileyı doyuracak malzeme götürüyoruz yabancılar ise konserve yıyeceği ile onca yol gezıyorlar helal olsun

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    BEN DÜŞÜNDÜM ADANALI BİRADERİM BOĞMA VARSA GELEK.....

Motosikleti
    Arkadaşlar,Akdeniz yöresinde kalınabilecek güzel ve bakir yerler hakkında önerilerinizi bekliyorum.Gırtlak konusunu nasıl olsa bir şekilde hallederiz.İşin mühim olan kısmı sağlıklı ve emniyetli konaklama olsa gerek.Bu konudaki fikirlerinizi alsam?

Motosikleti
    Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BEN DÜŞÜNDÜM ADANALI BİRADERİM BOĞMA VARSA GELEK.....
    hay hay buluruz,bekleriz.

Motosikleti
    Alıntı yt_servan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    9 tl sigara
    ögünü 2,5 liradan 7,5 lira yemek
    kaldı 8,5 tl
    günde en az 3 lt su
    2 tl

kaldı 6,5 tl

necati bey doğayla buluşma zamanı geldi. garibanlık zamanlarında zaten otel fazla lüks geldiğini düşünürsek.

not: plakayı sökün yüz hatları yabancıyı andırıyor. ingilizce konuştunuzmu bazı günler yurdumun insanı size sofralarını açabilir.
    sonra turistiz diye öpmeye kalkmasınlar

Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallahi bu başlığı yaz hasretiyle yanan motorcular patlatacak gibi,benden söylemesi.
    Vallahi şu başlığa girdikçe içimde bir kıpırdanma oluyor. Özellikle siz gibi tecrübelilerin tecrübeleri çok önemli. Merakla takip ediyoruz.

necatik35; teşekkürler bu faydalı başlık için

Qweasdnon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar XVS650
    Arkadaşlar,Akdeniz yöresinde kalınabilecek güzel ve bakir yerler hakkında önerilerinizi bekliyorum.Gırtlak konusunu nasıl olsa bir şekilde hallederiz.İşin mühim olan kısmı sağlıklı ve emniyetli konaklama olsa gerek.Bu konudaki fikirlerinizi alsam?
    antalya olimposta süperdir büyük ihtimalle gitmişsinizdir...insanlar oranın biraz içine ettiler ama yine de olimpos olimpostur fenadır gidilesi görülesidir...kemeri geçtikten sonra çıralı köyü tarafındadır...kumsalı geceleri yıldızları ordada şahanedir...haa kabak olimposun keşfedilmemiş halidir...kabakta gemile kampta kalın selçuk abiyle konuşun...olimposta şerifin yerinde...kelebekler vadiside fena değil ama diğer ikisiyle kıyaslamam...zaten kelebeklere karadan ulaşım yok...şimdi yeni yeni boncuk plajı korsan koyu filan bu tarz yerler ama karadan ulaşım oralarada bildiğim kadarıyla yok...datçada domuz çukurunuda çok öven var....

Motosikleti
    Afrika..
    sonra turistiz diye öpmeye kalkmasınlar
    Valla necati abi kaç yaşındasın bilmiyorum ama 35 yıldır motor kullandigina göre az çok tahmin edebiliyorum yaşını. Neyse sözün özü ; maaşallahin var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:02 ----------

Alıntı Qweasdnon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    antalya olimposta süperdir büyük ihtimalle gitmişsinizdir...insanlar oranın biraz içine ettiler ama yine de olimpos olimpostur fenadır gidilesi görülesidir...kemeri geçtikten sonra çıralı köyü tarafındadır...kumsalı geceleri yıldızları ordada şahanedir...haa kabak olimposun keşfedilmemiş halidir...kabakta gemile kampta kalın selçuk abiyle konuşun...olimposta şerifin yerinde...kelebekler vadiside fena değil ama diğer ikisiyle kıyaslamam...zaten kelebeklere karadan ulaşım yok...şimdi yeni yeni boncuk plajı korsan koyu filan bu tarz yerler ama karadan ulaşım oralarada bildiğim kadarıyla yok...datçada domuz çukurunuda çok öven var....
    Olymposs'u bende tavsiye edecektim ama olymposs ne yazıkki çok pahalı.. Ayrıca Allah göstermesin herhangi bi acil durumda doktor yok. Bir saglık kabini var ama içinde sağlık memuru yok...

Motosikleti
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla necati abi kaç yaşındasın bilmiyorum ama 35 yıldır motor kullandigina göre az çok tahmin edebiliyorum yaşını. Neyse sözün özü ; maaşallahin var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:02 ----------

Olymposs'u bende tavsiye edecektim ama olymposs ne yazıkki çok pahalı.. Ayrıca Allah göstermesin herhangi bi acil durumda doktor yok. Bir saglık kabini var ama içinde sağlık memuru yok...
    Sene 2010 olunca bizde tabelada 51 i gördük
    Ama motorculuktan olsa gerek içim hala 18-20

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:09 ----------

Alıntı Qweasdnon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kafamdaki planda Bodrum ve marmaris yok.Buraları bana hem zaman hemde km.kaybettirecek yerler.Birinci gün için akyaka yı düşünüyorum.Burada konaklama yapacak bir yer biliyormusun?

WOLKANWOLKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB 600F HORNET
    Sene 2010 olunca bizde tabelada 51 i gördük
    Ama motorculuktan olsa gerek içim hala 18-20

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:09 ----------

kafamdaki planda Bodrum ve marmaris yok.Buraları bana hem zaman hemde km.kaybettirecek yerler.Birinci gün için akyaka yı düşünüyorum.Burada konaklama yapacak bir yer biliyormusun?
    hocam bırak dalgayı sen 37 sin. ya da biz intihar edelim. ya da düşen kurt hesabı

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler