Teklifin için çok teşekkür ederim.Aslında başta niyetim İskenderuna kadar gitmekti.Daha önce gittiğim için biliyorumki,silifkeden sonrası otoyol ve bölünmüş yollar olduğu ve sahilden uzaklaşmak gerektirdiği için vaz geçtim.Bu nedenle geziyi Silifkeye kadar düşündüm.Aslında azımın suyu akmadı değil ADANA KEBABI ve ŞALGAM ı duyunca.Üstünede BİCİ BİCİ offff diyorum.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
bir daha düşünün derim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
ustunde muz olan sey bıcıbıcı cok ayıp valla gıdemeyen var gaza gelmek uzereyım necatı abı yola cıkıyomus 2 km sonra arkasına bı bakıyomus 50 motor tıntın takıpte
9 tl sigara
ögünü 2,5 liradan 7,5 lira yemek
kaldı 8,5 tl
günde en az 3 lt su
2 tl
kaldı 6,5 tl
necati bey doğayla buluşma zamanı geldi. garibanlık zamanlarında zaten otel fazla lüks geldiğini düşünürsek.
not: plakayı sökün yüz hatları yabancıyı andırıyor. ingilizce konuştunuzmu bazı günler yurdumun insanı size sofralarını açabilir.
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
mt il gurupları bırde temsılcılerı var ve bızım vatandaşımız gercekten mısafıperverdır .Bence irtibat halınde olmalısınız ben yabancı bırının hıkayesını okumuştum cokta etkılenmıştım cesaretıne ve bır kac örnek te şahıt oldum mesela bız burdan ailece bır haftalık kampa gıdersek yanımızda 5 aileyı doyuracak malzeme götürüyoruz yabancılar ise konserve yıyeceği ile onca yol gezıyorlar helal olsun
BEN DÜŞÜNDÜM ADANALI BİRADERİM BOĞMA VARSA GELEK.....
Arkadaşlar,Akdeniz yöresinde kalınabilecek güzel ve bakir yerler hakkında önerilerinizi bekliyorum.Gırtlak konusunu nasıl olsa bir şekilde hallederiz.İşin mühim olan kısmı sağlıklı ve emniyetli konaklama olsa gerek.Bu konudaki fikirlerinizi alsam?
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
antalya olimposta süperdir büyük ihtimalle gitmişsinizdir...insanlar oranın biraz içine ettiler ama yine de olimpos olimpostur fenadır gidilesi görülesidir...kemeri geçtikten sonra çıralı köyü tarafındadır...kumsalı geceleri yıldızları ordada şahanedir...haa kabak olimposun keşfedilmemiş halidir...kabakta gemile kampta kalın selçuk abiyle konuşun...olimposta şerifin yerinde...kelebekler vadiside fena değil ama diğer ikisiyle kıyaslamam...zaten kelebeklere karadan ulaşım yok...şimdi yeni yeni boncuk plajı korsan koyu filan bu tarz yerler ama karadan ulaşım oralarada bildiğim kadarıyla yok...datçada domuz çukurunuda çok öven var....
Valla necati abi kaç yaşındasın bilmiyorum ama 35 yıldır motor kullandigina göre az çok tahmin edebiliyorum yaşını. Neyse sözün özü ; maaşallahin var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:02 ----------
Olymposs'u bende tavsiye edecektim ama olymposs ne yazıkki çok pahalı.. Ayrıca Allah göstermesin herhangi bi acil durumda doktor yok. Bir saglık kabini var ama içinde sağlık memuru yok...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Sene 2010 olunca bizde tabelada 51 i gördük
Ama motorculuktan olsa gerek içim hala 18-20
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:09 ----------
kafamdaki planda Bodrum ve marmaris yok.Buraları bana hem zaman hemde km.kaybettirecek yerler.Birinci gün için akyaka yı düşünüyorum.Burada konaklama yapacak bir yer biliyormusun?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)