Vallahi bu başlığı yaz hasretiyle yanan motorcular patlatacak gibi,benden söylemesi.
kamp çadırını her yere kurmayın riskli bide tüfek al yanına ama 2 paket sigara içip günlük 25 lirayla akşam etmen zor canın hiçmi bişey çekmiyecek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:40 ----------
eylülde gidersen bende gelirim hala sıcak olur eylül
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Bende böyle bir yol yapmak isterim hele birde yol arkadası oldu mu harika olur.
ben yazın plan yapmadan sırt çantamı çadırımı alıp gittim...kelebekler vadisinde 2-3 gün kaldım ordan bi balıkçı teknesi bulup kabağa geçtim...kabakta 3-4 gün kalıp olimposa geçerim diyodum....8-9 gün çakıldım kaldım güzelliğe...aman senide yolundan etmiyim...şaka bi yana umarım sadece kabak faslı değil bütün yolculuk 10 numara geçer...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ol-fotolu.html
buraya bakabilirsiniz ;)
bence marketten konserve balık alın reçel alın yanınıza tost ekmeği bide soğuk su akan çok yer göreceksiniz kabı soğuk suyun altına koyarsınız reçl buz gibi olur zaten bol bol domates peynir ekmek 3 lüsünü çok kolay bulursunuz sigarayı da azaltın onun yerine kendinize ödül olarak tatlı ısmarlayın hayırlı yolculuk ;)
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
hacı altında bmw var belliki zenginsin günde 25 harcayım diyon olmaz yanına tava al evde et kavur şişeye tep yanına al tavada ısıtır yersin ne reçele talim edecen bmw 3 tane motor
hocam nacizane fikrim,sigara olayını tütünle veya olmadı en ucuz sigara ile halletme konusunda karar aldıysan,konaklama ve banyo işindede buraki yazılanları uygularsan,(hamam,plaj duşu gibi) bence sana sadece rotajı belirlemek kalmış,"zaten gençlik yıllarımdaki gibi olsun" diyosan yol nereye götürürse şeklinde gideceksin,anılarınıda bize yazacaksın
sıgarayı azalt dıcem ama tatıldede 3 pakete cıkıyo melet aksamları bıra falan ooooo 75 deyıl 175 anca keser bol sans
[QUOTE=bazen25;2031114]hocam nacizane fikrim,sigara olayını tütünle veya olmadı en ucuz sigara ile halletme konusunda karar aldıysan,konaklama ve banyo işindede buraki yazılanları uygularsan,(hamam,plaj duşu gibi) bence sana sadece rotajı belirlemek kalmış,"zaten gençlik yıllarımdaki gibi olsun" diyosan yol nereye götürürse şeklinde gideceksin,anılarınıda bize yazacaksın [/QUOT
Aynen dediğin gibi olacak.rüzgar nereye savurursa.zaten amacımda bu.Sadece varış yerim belli.Gidişte veye dönüşte sizlerden gelecek tavsiyelere göre konaklama yapacağım ve her gün günlük tutacak ve bol fotolarla sizlerle paylaşacağım.
Şimdiden o gezinin moduna girdim bile
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:34 ----------
Hacı abi konuyu açarken belirttiğim gibi lüksten uzak zorluklarla dolu bir tatil istiyorum
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
[QUOTE=necatik35;2031124]Şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum abicim sana, birazdan yolculukta seni yanlız bırakmayacak arkadaşlar çıkacaktır eminimki.. öyle olursa 3-5 kişi, kişi başına daha ucuza kapatırsınız yemek olayını..
Birde abicim benim takıldığım konu lüksten uzak zorluklarla dolu bir tatil istiyorum demissin.. Eğer gerçekten öyleyse BMW ile 75 lira yerine, BWS ile yola çık derim bütçeyide 60 tl.ye düşürürsün süper olur ..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
maksat eski zamanların tadıysa
bence güzergahın migros şubelerine göre yapılanması,
protein ihtiyacı için köylere yakın yerlerde yol kenarında yurdunu arayan küçükbaşlara yardımcı olmak suretiyle hilton tadında geçirilebilir.
hatta kafaya alınan köy gençliği de taze yumurta, lavaş, lor vs.
konu kafaya almaksa sen onu biliyon artık derler
geçen pazar günü,motorla ADANA'dan ANTALYA'ya gittim,p.tesi geri döndüm.aydıncık-taşucu arası yıllardır bitmeyen yol çalışmaları var.kısalı-uzunlu.hatta dönüşte dinamitleme çalışması nedeniyle beklemek durumunda da kalmıştım.bilginiz olsun.size şimdiden iyi yolculuklar diliyor,anı ve resimlerinizi bekliyorum.olaki silifkeden sonra bi ADANA KEBEBI+ŞALGAM canınız çekerse,seve seve misafir eder,üstünede buzlu BİCİ BİCİ ikram ederim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)