Motosiklet tutkunu 2 arkadaşın acı kaderi
Reklamlar
-
Birbirleriyle çarpışıp öldüler.
İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde ailelerinden habersiz motosiklet satın alıp gizlice binen 2 yakın arkadaş, karanlık yolda birbirleriyle çarpışıp can verdi. İkisi de kaza sırasında kask takmayan 28 yaşındaki Rüstem Özkul ile arkadaşı evli ve 2 çocuk babası 32 yaşındaki Emin Atalay Ataman'ın cenazeleri mezarlıkta yanyana gömüldü.
Oto galericisi Rüstem Özkul ile kuyumcu arkadaşı Emin Atalay Ataman motosiklet tutkunuydu. İkisi de ailerinin tek oğlu olan Rüstem Özkul ile arkadaşı Emin Atalay Ataman'ın yakınları, ‘kaza yaparlar’ korkusuyla motosiklet almalarına hep karşı çıktı. Tutkularına yenik düşen 2 arkadaş, bir ay önce kendilerine birer motosiklet satın aldı. İki arkadaş, akşamları mesai çıkışı ailelerinden gizlice motosikleriyle gezmeye çıktı. Yakın arkadaşlar yaptıkları gezilerin ardından da motosikletlerini bir arkadaşlarının deposuna koydu.
Dün akşam da iki arkadaş, iş çıkışı buluşup depodan çıkardıkları motosikletleriyle İzmir'e gitti. Dönüşte, Ödemiş'in Demircili Köyü yakınlarına geldiklerinde bekar olan Özkul, benzin almak için bir akaryakıt istasyonuna girdi. Arkadaşı Ataman ise yoluna devam etti. Yakıt aldıktan sonra arkadaşına yetişmek için 35 ZRL 88 plakalı motosikletiyle hız yapan Özkul ile arkadaşının gecikmesi üzerine onu merak edip kontrol için ‘U’ dönüşü yapan Ataman'ın kullandığı 35 TR 600 plakalı motosiklet, kafa kafaya çarpıştı. Kask takmadıkları belirlenen 2 arkadaş, paramparça olan motosikletlerinden asfalta fırladı. Evli ve 2 çocuk babası Ataman olay yerinde, ağır yaralanan Özkul ise çevredekilerin çağırdığı ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda yaşamı yitirdi.
Gorunmez kaza . Allah rahmet eylesin
http://www.milliyet.com.tr/motosikle...m?ref=haberici
Reklamlar
-
ALLAH cc rahmet eylesin her ikisinde Üzücü bir durum Ailesinede sabırlar versin.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Allah rahmet eylesin. mekanları cennet olsun.. aileleri için çok zor bi durum.. bu işte kimseye sebep olmam. kimseye vermiyorum motoru. öz kardeşime bile..
-
haydaaaa olaya bak yaa
allah rahmet eylesin
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Allah rahmet eylesin Ne acaip olay ya yakınlarına sabır versin ALLAH
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun akılları sıra oğullarını tehlikeden korudular ama anlamıyolar motosikletin bi aşk olduğunu...
-
ALLAH C.C. Rahmet eylesin,
"Ama gazetedeki haberin başlığı ve anlatım şekli nedeniyle insan motosikletten soğur. Bu nasıl bir motosiklet düşmanlığıdır, nasıl bir anlatımdır... Bu haberi yapan kimse yazı yazmasın bir daha bence. Çok sinirlendim yazıyı okudukça olayın hüznünden çıkıp yazanın cehaletine ve kötü anlatımına takılmaya + sinirlenmeye başladım."
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
Olayın anlatış haberin veriliş tarzında da filan bir sorun yok arkadaşlar. Allah rahmet eylesin bu kardeşlerimize. Motosiklet tehlikelidir. Profosyonel olun acemi olun 40 yıllık motorcu olun tehlikelidir. Bunu kabul ederek bineceksiniz.
-
Büyük talihsizlik. Allah rahmet eylesin.
-
Adana İl Temsilcisi
ALLAH rahmet eylesin her ikisinde.Ailesinede sabırlar versin.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Teee,Kadere bak bee.
Allah rahmet eylesin,keşke kasklarıda olsaydı belki ölmezlerdi.
Çok üzücü bir haber.
Ailelerine baş sağlığı diliyorum.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
Yazık gerçekten allah rahmet eylesin.
Sadece bir aydır motor sürüyorlarsa eğer, SS motor ve karanlıkta kasksız sürüşle bence kaza yapmaları sürpriz değil.
-
allah rahmet eylesin..hep bu ailelerin salaklığı bizim peder de hiç sevmez motosiklet kullanmamı motorun tekeri patlarmı dersin motoru bozulurmu dersin motosikleti alalı 1 yıl oldu başıma gelmeyen kalmadı.yine diorum bu ailelerin pimpirikliği ve salak lığı ulan varsa kaderde ölmek bi şekilde ölecez neden böle ortamı geriyorlar anlamıom ölen arkadaşlarda bizim gibi 21 yaşında deilki yaşları 30 civarında onlar bile aile baskısı yüzünden gizlice biniyorlarsa motosiklete yuhh artık ben bişe demiorum arkadaş olmaz böle şey yawww
-
Her kza haberinde olduğu gibi yorumcular bu kaza içinde "motosiklet şeytan işidir" yorumu yapıştırmışlar. Mekanları cennet olsun arkadaşların, çok üzücü bir durum.
-
Allah rahmet eylesin. Mekanları Cennet olsun.
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
allah rahmet eyleye, motor bile paramparça olmuş
-
Yahu hem gizli, hemde kocaman motor... Allah taksiratlarını affetsin.
Ölüm hepimizin kapısını çalacak, tabii dikkat bizden, takdir allahtan...
-
ya arkadaşım motora aileler neden karşı çıkar, motor araba gibi değil, motorda kaporta sensin, büyük kazada kurtuluşun yok, sen ne kadar dikkatli olsan karşındaki dikkatli olmuyor, ama tehlikeli olduğunu bildiğimiz halde biniyoruz. ölenlere allahtan rahmet ailesine başsağlığı dilerim.
-
Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler