17 Nisan Cumartesi yada Cuma İstanbul'dan Düzce-Zonguldak'a doğru sabahleyin yola çıkacağım.O taraflara motorla yolu düşen arkadaş veya arkadaşlara eşlik edebilirim.Ya da bana eşlik edebilirsiniz.
17 Nisan Cumartesi yada Cuma İstanbul'dan Düzce-Zonguldak'a doğru sabahleyin yola çıkacağım.O taraflara motorla yolu düşen arkadaş veya arkadaşlara eşlik edebilirim.Ya da bana eşlik edebilirsiniz.
hayırlı yolculuklar şimdiden mert
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
aslında bu aralar bende sakaryaya gitmeyi planlıyorum şu havalar güzel olsa gelebilirdim valla,sakarya akyazı sapağından ayrılırdıkbi arkadaşta perşembe günü ankaraya gitcek yani yarın hadi hayrlı yolculuklar ıkınızıde
bende sakaryadan istanbula gelmeyi düşünüyorum iki haftadır bu cuma-ctesi de yağmurlu, dikkatli ol. hayırlı yolculuklar
Bende sakaryadan ankaraya gitmeyi düşünüyorum 2 aydır bugün ruhsatım ve plakam ankaralı oldu bide motorumu getirebilsem süper olcak
Saolun arkadaşlar.İnşallah yağmaz yağmur yağarsada koruma var,ne yapalım çekecez yolu.Bakalım yol arkadaşı çıkacakmı bana.
hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidip dönersin işallah
Yolun açık, Allah yar ve yardımcın olsun...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)