Ankara' da meclis kavşağının önünde polis kontrolüne takıldım olay nasıl oldu :
Göbekten sola dönüş yapacağım gerisingeri, bana kırmızı yanıyor bekliyorum polis diğer köşede aramızda 25-30 metre var (o kavşakdaki göbek baya büyük geniş mi geniş)yeşil yanınca ilk ışıgı geçtim ikinci ışıkta beklemeye başladım, polis amcanında canı sıkılmış olacakki ben en soldayken diğer köşeden elle bana gel gel yapıyo sanki motoru bırak gel diyo tamda yeşil yandı sabırsızca beni çağırıyo 25-30 metre mesafeyi çarpraz geçeceğim ve polisin ısrarlı çağırmaları sonucu acele etmem gerekiyo, arkayı kontrol ettim araç azalınca hızlıca çarpraz şekilde sağ köşeye gittim. Polis -evraklarını ver dedi. evrakları montumun cebinden çıkarmam için eldivenleri çıkar montu aç derken haliyle bir- iki dakika aldı, ehliyetide o ara çıkarmıştım, polis amca sadece ehliyetimin ön yüzüne baktı tama al dedi, (hakkını yemiyim teşekkür etti) ben biraz bozuğum cevap vermedimi, tavırlı bir edayla "sola döneceğiz kardeşim bunun içinmi bu sıkışık trafikte beni en sağa geçirdin diyorum" içimden yüzüne karşı.
Hikaye budur paylaşayım dedim. Anlamadığım, zaten ışıkta bekliyorum, kontrol edecek olan sensin bi zahmet benim olduğum tarafa gel beni istediğin kadar beklet kontrolünü yap, beni trafikte durduk yere niye tehlikeye atıyorsun.