Motosiklete kemer geliyor...
Reklamlar
-
Evet arkadaslar az önce burada alaman forum unda bu topigi buldum..
Daha dün acilmis...
Benim hicbirfikrim yok bu konuda..
Burada dünden beri cok seyler yazilmis...
dünden beri 4 sayfa yazilis anasini satayim..
Bakalim sizler neler diyeceksiniz?
Korkmadan yazin düsüncelerinizi...
Buradada herkez agzina geleni yazmis..
Bir pdf dosyasi koyulmus göstermek icin..
http://www.dtc-ag.ch/typo3/fileadmin...rheitsgurt.pdf
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Reklamlar
-
Almanlar diyorsa vardır bi bildikleri
Yana yatırırsak nolacakmış, sürüş teorileri hep motordan kaçın diyor, e kemer var
-
Forumda topik 1 Nisan'da mı açılmış?
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
-
motorun 4tekere göre en büyük avantajı kaza anından araçtan ayrılabilmek değilmiydi :S
Ante adlı üyeden alıntı
Forumda topik 1 Nisan'da mı açılmış?
+1 diyorum.
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
-
Süper Moderatör
Dosyayı ve testleri inceledim, valla kafadan çarpmalarda yararı var gözüküyor.
Fakat düşmelerde sürüklenmelerde nasıl olacak bilemem.
Belki elektronik bir sistem ile desteklenebilir, işte kafadan çarptıktan sonra kemer tokasını sistem boşa çıkartabilir.
Yada sistem motorun dengesini algılayıp çarpma olmadan düştüğü zaman tokayı serbest bırakabilir.
İmkansız değil yani
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
motosıkletın arkası bu gıbı kafadan carpmalarda önüyle bırlıkte içeri gırıyor .mesafe uzun değilki bence yararı olmaz ayağa kalkmak sanki daha ıyı cözüm olur gıbı
-
Ben şahsen mantıksız buldum şimdi bunu..
Geçen sene bi kaza yaptım uçsaydım belki sağım solum çizilcekti..Bi arabanın altındada kalabilirdim o ayrıda..
Nasıl oldu bilmiyorum kemerim motosikletin bi tarafına takılmış..
Onla beraber takla atmaktansa bi daha kendim takla atmayı tercih ederim
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
bence mükemmel.. fakat üstünde çalışılması gereken bir konu olmuş... gerçi çalışıyolerdır :D bizim gibi yatmıyolardır :D çarpışma testlerinde etkisi apaçık ortada.. fakat düşmelerde nasıl fayda saglar tartışılır.. 150 ile motorla birlikte sürüklenmek hoş olmayacaktır
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
bıraksınlar abi kemeri bol hava yastıklı koruyucu elbise ürettirsinler vatandaşlarını düşünüyorlarsa motora bitişik olmak kaza anında ölmeyecek adamı öldürmek demek almanya da motosikletçileri sevmiyorlar sanırım bir an önce ölsün ve azalsınlar diye mi bu politikayı geliştirmişler acaba
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
-
-
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
Saçmalığın daniskası..
motosikletle kazaların ezici bir çoğunluğu motorun sağa ya da sola yatmasından kaynaklanıyor..(viraj alamama vs.)
Bu gibi durumda emniyet kemeri ancak bizi öldürmeye yarar..
Ama haberin hala asparagas olduğunu düşünüyorum
-
Bence mantıksız..Motorun avantajlarından biri kaza anında veya tehlikeli bir anda motordan uzaklaşmanın kolay olması..Hem özgür ruhluyuz biz olmaz bence böyle bi uygulama..Full koruma yeter gibime geliyor..
-
kemer değil de fırlatma koltuğu yapsalar fena olmaz hani
-
eftelya adlı üyeden alıntı
kemer değil de fırlatma koltuğu yapsalar fena olmaz hani
en azından serseri motorcular takısından kurtulmuş oluruz fırlama motorcular olur
-
askon adlı üyeden alıntı
en azından serseri motorcular takısından kurtulmuş oluruz fırlama motorcular olur
ayyyyyyyyyyy sinan abi yapma şunuuu
-
Tarihten, resimlerden ve araç modellerinden anladığım kadarıyla eski bir çalışma. 5 senedir uygulamaya konulmadığına göre demekki sistem çok başarılı değil. Emniyet sistemleri motora göre değişir. Goldwing'de airbag var, Bmw scooterda kemer var ve bu modellere uygun. Cross motorlarda abs olmamalı. Hatta bana göre abs olan tüm modellerde isteğe bağlı on-off düğmesi olmalı. Ayrıca havada takla atıp motorun üste düşme ihtimali nedir? Motor yatarak tehlikeli bölgeye kayıyor ve kemer açılmadı ne olacak? vs, vs. En iyisi tam koruma galiba.
-
Kafadan giren race tarzı çok hızlı motorlar için uygun olabilir ama ben motorumda böyle bir şeyi kesinlikle istemem... Bir kaza anında alev aldı diyelim sürücüde hiç bir şey olmasa bile yanarak can verir...
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
BMW nin scooterlerinde zaten kemer var
Emrah.ark adlı üyeden alıntı
Kask takmamış
bu motorlarda kemer olduğu için ve üstü kapalı olduğu için kask gerekmiyor. BMW'nin bi reklamında görmüştüm. adam sokak başında eldiveni montu kaskı parçalayarak gelip buna biniyor, emniyet kemerini takıp uzuyor. du bi ariyim o reklamı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler