bayandan motor almak mı? Allah korusun diyenler?
-
Reklamlar
-
Niye alınmasın ki?
Motosiklet kendini belli eder zaten.. (Temizliğiyle, sesiyle vs.)
-
Taner YILMAZ adlı üyeden alıntı
Ondan sonra sağırlaşmış motorla turlarsın acaba açılırmı diye
Sağırlaşmış motorla neden turlayayım ki? bilmeyen bir bayan ise rodajını kesinlikle düzgün yapamaz doğru, ama en basit örneği bu forum'un içerisinde hergün saçma sapan sorular soranlar biz erkekler değilmiyiz?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
tabiki alınır ama ben almam alanada mani olmam
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
pitoresk35 adlı üyeden alıntı
Dogruluk payı var ama az. Kısmen katılıyorum..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
valla ben ilk motorumu bayandan almıştım(morrigan) bi problmi yok gibiydi hatta su an baska bi arkadasım tepe tepe kullanıyor...
-
pitoresk35 adlı üyeden alıntı
hakaret boyutunda yorumlar yapmanızı kınıyorum ben birazda insanların yüzünde okuduklarında en azından tebessüm edebilecekleri bir konu açmak istedim tatlı bir eleştiriydi amacım ve gerçekten de merak ediyordum benim gibi düşünen var mı bu düşünceye sahibim çünkü bu güne kadar arabasına yada motosikletine binip te vay bee ne güzel kullanıyo hakkını veriyo dediğim bir bayan olmadı DİKKATİNİZİ ÇEKMEK İSTİYORUM BU BENİM ŞAHSİ FİKRİM fikirlere saygı duymayı öğrendiğimiz zaman toplum olarak yol katedeceğimize inanıyorum lütfen kelimelerinizi kullanırken belli sınırlar çerçevesinde yazalım ewet belki gerçekten benden daha iyi kullanan bayanlarda vardır ama ben henüz denk gelmedim ve bu doğrultuda fikrimi soyledim saygılar...
tamam saygıda kusur ediyorum ama küçük heyecanlı ortaokul talebesi gibi yazmışsın...belkide öylesin...Kemal Sunalın Şaban tiplemesindeki "Beenn" geldi aklıma...hemen kızma...ne mutlu toplum olarak katettiğimiz günlere...mesele yaştada değil...mesele senin sunumunda...
W alfabemizde yok ne zaman kattın onuda anlayabilmiş değilim...
konuya dönecek olursak Kadınlar erkeklerden daha çok hünerli ve yetenekli...
aralara derelere girecek...250+ hızlarda TEM de kökleyecek slalom yapacak kadar bence aptal değil hiçbiri...Allah tüm insanlara akıl vermiş...kadınlar bu aklı kullanma kılavuzuna bakarak kullanıyor sadece...
bu son kelam bana aittir...sağda solda gogılda bulamazsınız...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
bayanlar devirleri genelde yüksek tutuyorlar. Motor bağırmaktan pert oluyo. patlayacak konuma geliyor =))
-
Ön yargıyı yıkmak atomu parçalamaktan hakikatten çok zor...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
-
Gel istanbul beylıkduzu bayan burda
XT660 KULLANIYOR INANMAYAN GELIP GOREBILIR :d
[COLOR="Red"]SkyGO SG 200 GY
Cheeta 150 -T3[/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler