Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ama kanka şöyle bir detay var...Motoru nasıl kullandığın önemli...cilalarla parlattığın makinanın devrinden anlamazsın elin sürekli debrija levyesinde olur vs...ani frenlerle balataları lastiği aşındırırsın...yani temiz bakmakla hor kullanmak arasında ince bir çizgi var...
Zamanında dt 125 imi satarken alan kişi temizliğini görünce birde benle turlamak istediğini söyledi...yani gerçek kullanıcımıyım şeklinde...beni çok küçük göçrdü herhalde...motor 92 modeldi bu kadar temizini görünce aklıda gitti ve pazarlık bile yapmadı...ki ben binmemiş ev önünde sürekli yıkar ve seyrederdim makinayı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
otomobil için bişi diyemem,ama motosiklet alırım,hatta aldım 2007 yeni model ve hala aynı baskı balata var ürerinde. bu başlı açan arkadaş sanırım küçük hacimli motordan bahsetmiştir,yoksa z750-600rr kullanan bayandan(YÜKSEK CC Lİ YANİ) motor alırım.ne yani ayşe şule den motor alınmazmı?
Sürücüsüne bağlı ama yinede ilk motorunu satan bir bayandan almamakta fayda var.
baaaayandan baaayana değişir tabikide . babamı bazen sağdan geçiyolar çok sinir oluyor yakalıcam diye uğrasıyor .
arabayı devirsiz kullanıyorlar
neden gereksiz konularla insanları oyalıyorsun arkadaşım ! ne alaka şimdi.benden iyi motor kullanan bayan arkaşlar var.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
bence alınır yada alınmaz ya bilmiorum bayanına göre değişir
bayandan günah bile alınmaz ben iki tane araba aldım içi ahır gibi, motor aldım rezalet, gerçekçi olun arkadaşlar lütfen tövbe etttim bayandan uzak durmaya.
Arkadaşımın zn' sini bir bayandan almıştık km 50' ydi bence alınır bak bi faydasını gördük
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Sadece izleyin... Bence de alınmaz...
http://www.facebook.com/video/?id=30...33624#comments
Gerçi çok yumuşak indirmiş ama...
YA bu kadını bana bulun ben motoruna değil kendisine talibim ...
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
Bayandan araba alınmaz da motosiklet alınır.
hakaret boyutunda yorumlar yapmanızı kınıyorum ben birazda insanların yüzünde okuduklarında en azından tebessüm edebilecekleri bir konu açmak istedim tatlı bir eleştiriydi amacım ve gerçekten de merak ediyordum benim gibi düşünen var mı bu düşünceye sahibim çünkü bu güne kadar arabasına yada motosikletine binip te vay bee ne güzel kullanıyo hakkını veriyo dediğim bir bayan olmadı DİKKATİNİZİ ÇEKMEK İSTİYORUM BU BENİM ŞAHSİ FİKRİM fikirlere saygı duymayı öğrendiğimiz zaman toplum olarak yol katedeceğimize inanıyorum lütfen kelimelerinizi kullanırken belli sınırlar çerçevesinde yazalım ewet belki gerçekten benden daha iyi kullanan bayanlarda vardır ama ben henüz denk gelmedim ve bu doğrultuda fikrimi soyledim saygılar...
Tam tersi.. İster motosiklet ister otomobil.. Ya bayanlardan yada yaşlı sürücülerden alacaksın...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
tam tersi olurmu agam yapma cogunun debriyaj balatası bitmiş oluyo.fazla olmasada şanzıman daki aylarda sorunalr olusuyo ve bunlarda agır oluyor eger bilmeyen bir bayan ise rodajını kesinlikle yapamaz ve bakımdan mechuller 1 yıl boyunca kullanıyo ve coguda acaba bunun suyuna yagına bakılıyomu die kendikendine soruyor !!! şimdi bu kişiden herhangi bi arac almak istermisin.sahsen ne olursa olsun ben almam :( bu olay annemin sorusuna benzedi vitesi görüp bu ne işe yarıyo die sormasına
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Alakaya maydonoz turşusu şimdi bu.....
Yahu senin açtığın başlık zaten bayanlara direk hakaret....
Kalkmış birde adamlara terbiye dersi veriyorsun...
Önce kendin saygılı olmasını öğren...
Konuyu, nasıl bayanları kırmayacak şekilde açılması gerektiğini düşünerek aç...
Ben bir erkek olarak okurken utandım... Sen nasıl bunları yazabildin?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)