Arkadaslar 2gun once bursadan aldım motoru 2gun boyunca baktırdım ettırdım bır sorun yoktu bugun yola cıktım motor 120kmyı gecmemeye basladı ve taktaktaktak sesı oldugunu farkettım sıddetlı sekılde bende bosa aldım kendı kendıne ıstop ettı yokus assa bosta ındım benzınlıge cektım cok yardımcı oldular sagolsunlar bı kovalamadıkları kaldı aku bıtmıs gıbıydı basmıyordu kacırıyordu
neyse beraber yuruyerek bı assagıdakı benzınlıge ındık yıne calısmıyordum bırıne ulastım araba gondercektı motoru almaya bırdaha denedım hıc bırsye yokmus gıbı calıstı ama ses cok kotuydu 1-2bın devırlerde bırsey yoktu ama gazı verdıkce taktaktaktak cok sert ses gelıyordu bu ses 8-9bın devırde kesılıyordu neyse daha buyuk bır sorun cıkmasın dıye adamları bekledım geldıler aldılar suan yolda kaldım :D kafeye geldım altınoluktan gelıp almalarını beklıyorum bu arada sızede danısayım dedım bunun karın agrısı sızce nedır deıgım gıbı 3-7bın devır arası cok sıddetlı taktaktaktak sesı var marsla calıyor yuruyor ama ses ? Dagılıcak hıssettım ama nerdendır acaba yatak pıston krank ?