yeni kullanıcı ve chooper
Reklamlar
-
merhabalar geçen yaz arkadaşlarımın motor almasıyla ben de fanatikleştim ve ehliyet sınavınına girdim yazılı yı geçtim uygulamada dün dü.geçmişimdir herhalde.ben iyi bir araba kullancısıyım fakat motor kullanmak gerçekten zor bir işmiş.soruma gelirse ben sadece chopperlarla ilgileniyorum 30 40 km hızla keyifli kısa yolculuklar bi nev tatmin.honda shoadow yada kawasakı dusunuyorum.acaba rahat kullanabılırmıyım .gözümü çok korkutuyorlar.ben kendime güvenen ve yapabileceğimi zanneden biriyimyalnız şunu da belirtim 5 6 saat dersle öğrendim motora binmeyi ama çabuk kaptım scooter kullanmadan direk bir 125 lik viteskli bir motoru kullandım.tavsiye ve bilgilerinizden yararlanmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz...
Reklamlar
-
Aramıza hoşgeldin kardeşim de önce kendini bi tanıtsan,bak buraya yazabilirsin:http://www.motosiklet.net/forum/forumdisplay.php?f=10
Diğer bi konu da;eğer maddi olanağın varsa önce ufak bi motorla başla derim
(125cc).Daha sonra maddiyatının el verdiği derece de bi chopper alabilirsin ki kendini geliştirmen lazım.Çünkü en hafif bi chooper 180kg ağırlığında+vitesler biraz zorlar+debriyaj da var vs.vs. Yok maddi imkanlarım el vermez hemen bi chopper alıp motor ölünceye kadar ona bineceğim dersen;ilk bir kaç ay sadece trafiğin ve insanların olmadığı yerlerde kullan ve kendini geliştir.Tekrar aramıza hoşgeldin.
-
ilk olarak hoşgeldin
ikinci olarak chopper değil cruiser istiyosun
üçüncü olarak bikaç saatlik deneyimle shadow falan kullanmak biraz ters geliyo bana.bence sen başlangıç için 250cc bi cruiser bak kendine.beğendiğin motorların ufak cc li çin malı kopyaları bulabilirsin piyasada.
-
crazy devil'a katılıyorum, küçük başlamakta fayda var.
ama kafama koydum illa cruiser alacam diyorsan, Kawasaki EN500, Honda Shadow 600VT, yada Yamaha Virago 535 nispeten biraz daha hafif. Daha büyüğünü alma derim.
-
valla ben keeway superlight aldım hiç bilmiyodum aldığım günden beri çok rahat kullanıyorum hiç takma kafana cruiser kullanmak zor biraz derler ama hiç te diiil hee 800 lük 1000lik yada 600lük ağır olabilir ama onunda sorun olcaını hiç zannetmiyorum
-
Cruiser ve Chopper biraz ağırdır ve manevra kabiliyeti hantaldır. Motoru geriye almakla bile az bir rampada problem bile olur. Ama ben bir Cruiser kullanıcısı olarak çok memnunum. Tavsiye ederim. Işıl ışıl gezersin sesini dinler rüzgarın tadını çıkarırsın. En güzelide bu zaten.
Benim motorumun resimlerini koyayım bir bak.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler