Kymco Xciting 500 Rİ alınır mı?
-
XCITING 500 Ri
Ölçüler U/G/Y (mm) 2225 x 815 x 1335
Ağırlık (kg) 220
Motor Tipi 4 zamanlı
Soğutma Sistemi Su
Şanzıman CVT
Motor Hacmi (cm³) 498,5
Ateşleme Tipi CDI
Yakıt Kapasitesi 12,8 lt
Yağ Kapasitesi 2,5 lt
Sele Yüksekliği 820 mm
Max. Güç (Hp/d/d) 38 / 7500
Max. Tork (Nm/d/d) 41.6 / 5500
Frenler Ön / Arka Çift Disk / Disk
Tekerlek Ölçüsü Ön 120 / 70 - 15
Tekerlek Ölçüsü Arka 120 / 70 - 14
genel olarak bu özelliklerdeki bu maxi scooter 14.000tl 13.500tl arasında fiyatlı
fuardada görüp aklımda kalan bi motor sizce bu kuzu alınır mı bu fiyata?
Reklamlar
-
alınır alınır da hangi motosiklete kıyasla alınırmı acaba ayrıca benzer konular vardı
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
barok34 adlı üyeden alıntı
alınır alınır da hangi motosiklete kıyasla alınırmı acaba ayrıca benzer konular vardı
ben 500cc maxi için 14oootl çokmu manasında die soruyorum...
-
çok deli para hem de diğer topiğe de yazmıştım suzuki burgman alırım o paraya ben olsam
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
başka model alma olarak görmesek daha net fikirim olucak ...
-
Scooteru konusunda bilgim yok ama kimse Kymco gibi markaya kalitelidir diyemez... Garajımda 2009 model bir 125lik motoru var... malzeme işçilik çok kötü... amortisör sistemleri çok sert... geçen bir tepeye gideyim dedim... çok çabuk debriyaj kaçırıyor... kötü yolda değil iki bir kişiyi bile 1. viteste kaldırmıyor. Biraz zorlayınca orjinel zincirini kırıyor... önce zincirinden başladık yamahaya çevirmeye... o parça bu parça... sanırım satarken ybr 125 diye satıcam satabilirsek... kymco bütün dünyada olan bir firma... ama bu onun güvenli bir marka olduğunu kanıtlamaz çünkü motorları ilk serisi satıyor millet pişman oluyor 2. seri gitmiyor.. yavaş yavaş ne yedek parça kalıyor ne de satıcılar... o kadar parayı o motora asla bağlama derim... sonra pişman olursun... dünyanın scooter firmaları bellidir... ikinci elde olsa bunlardan sana uygun olanını tercih edebilirsin... saygılar...
-
AdventureAU adlı üyeden alıntı
Scooteru konusunda bilgim yok ama kimse Kymco gibi markaya kalitelidir diyemez... Garajımda 2009 model bir 125lik motoru var... malzeme işçilik çok kötü... amortisör sistemleri çok sert... geçen bir tepeye gideyim dedim... çok çabuk debriyaj kaçırıyor... kötü yolda değil iki bir kişiyi bile 1. viteste kaldırmıyor. Biraz zorlayınca orjinel zincirini kırıyor... önce zincirinden başladık yamahaya çevirmeye... o parça bu parça... sanırım satarken ybr 125 diye satıcam
satabilirsek... kymco bütün dünyada olan bir firma... ama bu onun güvenli bir marka olduğunu kanıtlamaz çünkü motorları ilk serisi satıyor millet pişman oluyor 2. seri gitmiyor.. yavaş yavaş ne yedek parça kalıyor ne de satıcılar... o kadar parayı o motora asla bağlama derim... sonra pişman olursun... dünyanın scooter firmaları bellidir... ikinci elde olsa bunlardan sana uygun olanını tercih edebilirsin... saygılar...
bilgilerin için teşekkür ederim...
-
Scooteru konusunda bilgim yok ama kimse Kymco gibi markaya kalitelidir diyemez... Garajımda 2009 model bir 125lik motoru var... malzeme işçilik çok kötü... amortisör sistemleri çok sert... geçen bir tepeye gideyim dedim... çok çabuk debriyaj kaçırıyor... kötü yolda değil iki bir kişiyi bile 1. viteste kaldırmıyor. Biraz zorlayınca orjinel zincirini kırıyor... önce zincirinden başladık yamahaya çevirmeye... o parça bu parça... sanırım satarken ybr 125 diye satıcam
satabilirsek... kymco bütün dünyada olan bir firma... ama bu onun güvenli bir marka olduğunu kanıtlamaz çünkü motorları ilk serisi satıyor millet pişman oluyor 2. seri gitmiyor.. yavaş yavaş ne yedek parça kalıyor ne de satıcılar... o kadar parayı o motora asla bağlama derim... sonra pişman olursun... dünyanın scooter firmaları bellidir... ikinci elde olsa bunlardan sana uygun olanını tercih edebilirsin... saygılar...
3bin tl lik bir motorun örneğini verip 14000 lik motoru kötülemen saçma sen motosikletden hiç anlamıyorsun bence bu senin örnek mercedesin b150 modelinden bahsedib 600 amg yi kötülemen gibi anlatabildimmi bence taş gibi motor muhteşem hatta
-
-
Bir Kymco kullanıcısı olarak 14 bin TL'yi Xciting 500İR için vermekte büyük tereddüt yaşardım herhalde.
Motorun görünüşü ve kalitesi güzel. Kendini kanıtlamış bir motor neticede Xciting.
İkinci el olayını çok düşünmüyor,illa ki sıfır motor alacağım diyorsanız alınabilir bence Xciting.
Ama gene de unutmamak lazım; maxi-scooterın zirvesinde olmayacaksınız.
Önünüze ABS'li, tiptronic vitesli Burgman örneği duracak.
Kullandığınız motor CK 125 sanırım.
Sizin örneğiniz kesinlikle geneli kapsayıcı bir nitelikte değil. O motor verilen para bellidir. Kalite olarak da çin mallarından üstte, Japon mallarından altta bir kalitede beklenmelidir.
Biz de Kymco kullanıyoruz. Yeri geldiği zaman yedek parça pahalılığını hiç çekinmeden dile getiriyoruz. Çünkü biz Honda,Yamaha almak için vermediğimiz paranın yedek parça olarak da dönmesini de istemiyoruz.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
14 bin TL'ye motor alacak bütçen varsa Kymco alma bence derim. Güzel bir motorsiklet olduğu kesin ama o kadar etmez. Marka kıyaslamayın demişsiniz ama demedn duramayacağım. Kesinlikle Burgman almanızı şiddetle tavsiye ederim.
-
arkadaşım ona verecek param olsa hiç düşünmeden alırım.topik açmana bile gerek yoktu.kymco dünyadaki en sağlam scooter üreticilerindendir.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
-
-
İkinci ele dikkat et derim. Xciting'in ikinci el piyasası pek iyi değildir. Tabi bu senin için önemliyse.
-
Bende de bir 125'lik var ama bugüne değin tek bir sorun bile çıkarmadı. Asıl kimse Kymco kötüdür diyemez. Kymco dünyanın en büyük scooter üreticilerinden biridir. Kullanmasını bilmezsen her motor kötüdür.
Bir de 2500 TL'lik motora bakıp 14000 TL'lik motor için yorum yapmak var ki arkadaş yukarıda gereken cevabı yazmış.
-
08 Aralık 2010, 21:20
Konu soğumuş biraz ısıtayım. O paraya alınır mı diye sormuşsunuz. İnşallah almışsınızdır. Şimdi Burgman cı arkadaşların derdi şudur. 400 lüğünün ikinci eli yüksek modelli bile olsa o paralara gitmiyor. 500 lük Xciting in yanında gitme şansı da yok. 650 lik zaten bu kategoride tartışılmaması gerekn bir makina. çift silindir ve tiptronic şanzıman. Hiç bir maxi scooter ile kıyaslamayacaksınız çünkü o otomatik vitesli bir motor yanlızca kasa maxi scooter tarzında. dolayısıyla 650 An yi çıkarınca Xciting 500RI yi geçebilecek (fiyat/performans) bir makina kalmaz ki bu da Burgman cı arkadaşların gücüne gider. Çünkü sıfırına tonla para verdikleri aletin 2009 modeli KYMCO nun 2011 model sıfırından daha pahalı ve motorları ellerinde patlama durumunda. O yüzden arada bu tarz 400 cc lik ikinci el piyasasını yükseltmeye çalışan burgman satıcılarını hep görürüz.
Ben Burgman kullandım (400 CC) eğer XCITING 500 RI kullanıp da beğenmeyip Burgman 400 alan bir arkadaş varsa ben varım motorları her türlü karşılaştıralım. Hatta otobana çıkartalım. Forum sakinleride buyursun. Görelim bakalım Xciting 500RI için ileri geri konuşmak nasıl oluyormuş.
İşçiliği, Kalitesi, Performans ve Fiyat ilişkisi bakımından daha iyisini bulana helal olsun. Kafaya takmayın siz. Her motorun ikinci eli kadar Kymco nun da ikinci eli var. Siz bu motorun kıymetini bilin. Gerisine de kulak tıkayın. Bilip bilmeden konuşan o kadar çok insan var ki. KYMCO XCITIN 500 R I kıullanıp memnun olmayan biri varsa buyursun beni yalancı çıkarsın. Uzaktan bakarak motor analiz edenlere hastayım arkadaş ya...
OMEGAKONT
Mutlaka Bir Yolu Vardır...
-
10 numara makinaaa
Arakadaşlar ben gencen hafta aldım ist dan xciting 500 ri cok memnun kaldım bundan öncee burgman vardıı 400 lük tamam sözüm yok burgman ama aldımgım makinada yabana atıkcak makina deyil ilk defa Kycmo bindim cok begendim ist buldan karadan geldim burdaya ben rahat bir şekilde 170 gördüm ve hic zorlanmadıı firensistemii harıka suspansyon cok güzel verdim para helal olsun kohranaa....şiddele tafsiye ederim herkezeee.. yakıtı daa cok iyi burgmandan cok daha az yaktıgına eminim..saygılarımlaa ..UĞUR....:cat
-
Bende xciting250i var.1 sene oldu taş gibi motor.11.000 km devirdim bi kere bile arıza çıkarmadı , yolda bırakmadı.Yukarıda bazı 125 cc kymco kullanıcıları olumsuz yorumlar yazmış ama ne kadar para o kadar kalite.Kymco'da her cebe göre motor var.Kendi motorunuzla kıyaslamayın.
-
22 Haziran 2011, 18:51
-
22 Haziran 2011, 19:03
Alınır ve tadındanda yenmez..Ankarada bir abimizde var yeni kasa olanı..ınan oyle guclu ve keyıflı kı..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler