S.A Arkadaşlar alım satımla ilgili
Reklamlar
-
S.a arkadaşlar ben motorumu antalyadaki birine satmak istiyarum ama ben istanbuldayım.öğretmen kendisi hanımının üzerine yapçakmış
devrini onun üzerine yapmam için neler gerekmektedir benim ondan ne istemem gerekir.kargozla devir halledildikten sonra gönderilcek alan kişi tarafından ödenecek şekilde antalyaya yardımcı olrsanız çok minnetar kalcam ücret nekadar gerekirse yazarsanız sevinirim ona göre para göndermesini isteyip nekadar harcandığını belgeliyeceğim
iyigünler herkeze...
Reklamlar
-
hangi ilde oturuyorsan o ilde birine sat neden uğraşıyorsun ki....
yada alıcı gelsin alsın ...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
antalyadaki birine noterden vekalet vermek zorundasın yada antalyadan alacak olan kişi bir günlüğüne gelip noter satısını alıp gidecek başka yolu yok bu olayın
Evil 9 MK Turkey President : Mert Martı No Matter What You Ride!
-
yani bayağı karışık işmiş haaa hanımı eşine vekalet versin noterle, eşide gelsin alsın senden. ister kargoya versin ister kucağında götürsün.
-
gkhnkzy adlı üyeden alıntı
yani
bayağı karışık işmiş haaa
hanımı eşine vekalet versin noterle, eşide gelsin alsın senden. ister kargoya versin ister kucağında götürsün.
onu beniiiiiiiiiiiiiiiim kocamaaa sormah lazııımm
yoo gerek yok notere fazla para wermeye atlasın gelsin antalyadan bi çay içsin dönsün daha ucuza gelir
50 lira yol parası x 2 = 100 lira yol :D 50 lira falanda vekaletti en son kaç oldu bilmiyorum 150 liracık :D
-
Vekalette vekalet verilecek kişi yanında olması gerekiyormu vekalet verirken. şöle düşünüyorum hanımının adına bana vekalet versin bende devir işlemlerini halledeyim olayda çözülmüş olsun .
Tabiki bana devir parası+motorun parasını göndermesi gerekmekte yani çok saollun arkadaşlar birde devir de toplam ne tutar.
-
yoo sana veremez başka birine vermesi lazım yada kendi gelmesi lazım yani 100 de 100 kendi gelmesi gerekiyo kim üstüne alacaksa
vekalettede notere bağlı bazen kimlikle bile yapıyolar bazende kimlik sahibini çağırıyolar
devir işlemleri noterde 35 ila 50 arası noter satısı 100 ila 150 arasıda trafikte geçiyo sigorta artı ek 1 masrafı falan
bu gün bende gidip noter satısı alcam 1 ay içindede trafiğe sokmam lazımki 60 lira ceza yemiyim
-
motorun sahibi değilim ben motorun sahibine aracı olcam o yüzden öyle dedim devirini yapmak yetiyor sanırım ozman alan kişi antalyada trafiğe geçmesi giib şeyleri haledebilirmi
trafiksigortası filan yani
-
trafik sigortası kolay yaw
acentaya gidiosn direk ruhsatla eski sigorta kağıdını veriyosn adamada abi ortaya karışıık ucuz bişi yap diosn
axa sigorta ile şeker sigorta biraz daha ucuz ben en son 49 lira olan sigortayı 27 liraya yaptırmıstım
noter satısından sonra gerisini trafik şubesi halledio
-
trafik şubesine gitmem geekmiyor ozman çok saol ozaman adama diyecem vekaleti benim adına çıkar motorun pararı+150tl gönder vekaletnameyle birlikte diyecem sonra sadece divir işlemini yapıp gerisini kendi halletmesi için motoru ve evraklarını kargoyla gönderiyorum sanırım bi yannışım varmı acaba
-
sadece satışı verekcesen yani sen motorun ruhsat sahibimisin anlamadım tam olarak ama sen noter satısını yaptıktan sonra gerisi motorun yeni sahibinin işi
-
Motorun ben kullanıyorum ama motoru üzerime almadım satışa koydum onun yerine satıtığım kişiyi motorun sahibiyle ahalletmesine aracı olmuş olcam bir anlamda o yüzden vekaleti benim adıma yapması satışıda sonuçlandırması ooluryor diye düşündüm notere gidince cebimden sadece 50m çıkacak yani vergisi olcakmı bunun dışında 50lik honda today devrini geçekleştirceğiz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler