işte bütün bunlar gta gibi oyunlar yüzünden oluyo ben size söyliyim
işte bütün bunlar gta gibi oyunlar yüzünden oluyo ben size söyliyim
geçmiş olsun başka ne denir ki xD
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
bravo ya arkadaş kaçtında ne oldu başın göge'mi erdi madem ehlıyetin yok ve biniyosun motora.
aslanlar gibi dur yaptığının arkasında kaçacam derken birisinin canını yaksan ne olacak bi düşün hatta bin düşün motora binmek onu kullanmak kadar iki katıda sorumluluk isteyen bir iş insanlar motosikletleri farkedin diye yırtınıyor fark ettirin ama doğru dürüst..
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Beter oL ..
Kötü yapmışın dur ihtarına uymamak artı radar sana güzel bir fiyat gelir eğer ehliyetine el koyulduysa en iyisini yapmışssın
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
konu 2006 da açılmış
eet ya hortlamış saf saf yazdımmen de =)
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Hortlak var kaçın
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Arkadaşım en iyisini yapmışsın ceza posta ile ruhsat sahibine gelir (sadece radar cezası)
2006 mı xD huuh görmemişim, ama arkadaşlar ehliyetiniz yoksa kaçmak en iyisi eğer durursanz benim gibi 600ytl i yapıştırıyorlar.. Eğer plakanızı almışlarsa bile ruhsat sahibine posta ile cüzzi miktarda bir ceza geliyor..
Tekbir R1 No1 Denizli. .
arkadaş cezayı 2005 de yemiş şimdi içerdedir belki.....
bi horttt ta benden......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
kaç gün oldu bu olay olalı ceza gelirse maddi durumunu bilmiyorum aam bi şekilde öedemeye çalış hele bu sıralarda ödersen %25 indirim var bence allahın izniyle bişey olmaz kalbini ferah tut ama yaptığın şeyin doğru olmadığının farkındasın heralde 1 musebet 1000 nasihata bedeldir deerler inş ders olmuştur sana.
08-01-2006, 10:05 AM
tarihinde açılmış başlık adamı idam etmişler 3 yıldır helvasını yiyoruz geçmiş olsun
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Radar cezası yediysen zaten ruhsatdaki adrese gelir eğer gelmezse dahi aracı satarken karşına çıkar e-devlet ile internet üzerinden cezayı yeyip yemediğini öğrenebilirsin araç bilgilerini girerek ceza yada vergi borcu sorgulaması yapabilirsin kayıtlara şüpheli araç diye geçtiyse şimdiden geçmiş olsun çünkü polisin dur ihtarına uymamak adli bir suçtur ve duruma göre polisin ateş açma yetkisi dahi vardır. Durumu bilmediğimiz için net bişey söyleyemeyiz sen internetten bilgileri girerek sorgulama yaptır cezayı yediysen işlenmiştir.
Özgür Olmak İçin , Uçmaya Uçmak İçin Kanatlara İhtiyacımız Yok..!!!
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
sildim mesajı valla ta yıllar öncesıne aitmıs
[B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)