arkadaşlar imana geldim kafama yatan kibar bi ayna bulabildim ve taktım.alışmak zor oldu taktıktan sonr agezdim ama hal aarkama bakıyordum ve sanda aynaya alıştım artık
bunlarda fotolar
arkadaşlar imana geldim kafama yatan kibar bi ayna bulabildim ve taktım.alışmak zor oldu taktıktan sonr agezdim ama hal aarkama bakıyordum ve sanda aynaya alıştım artık
bunlarda fotolar
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Ha şöle.. Hayırlı olsun..
Dostum aynı makinadan bendede var.bende ayna yok ama :D AMA SENİNKİ HARBİDEN YAKIŞMIŞ.hem kibar duruyo
>>> Gençliğine Güvenip erken Derken ; Belki Elveda Bile diyemezsin GİDERKEN...!!!
Aynasız Nasıl Kullanıyorsunu Ya Zor Olmuyormu? (Dicem Ama Sizin Orda Trafik Derdi Yok (: ) Ben Yolda Yürürken Bile Ayna Arıyorum (:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
Heh şöyle, kardeşim benim öpüyorum yanaklarından seni, Allah kaza bela vermesin, maşallah çok yakışmış motoruna da.
Ön çamurluk ybr çamurluğu Keşke ybr aynası taksaydın çok daha güzel olurdu.
HONDA
yok hayır kanuni'nin yeni bir motoru var onun çamurluğu ybr ye benziyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:09 ----------
arkadaşlar ayna bana biraz yanıltıcı geldi ya aynadan bakıyorum araba uzakta gibi ama bakıyomda baya yakınımda anlamadım bu işi:S
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Hayırlı Olsun...
Bişey Sorucam Kaskından Memnunmusun?
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
gerçekten aynaların güzel olmuş,doğru karar verdiğin için tebrikler
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Aynaların çok şık duruyor, bravo sana..
Ayna taktırdığında ilk tebrik edecek kişi ben olacağım demiştim o zaman ama önce davranmış millet
"aynasızlar"a dikkat et
hayırlı olsun
hayırLı oLsn en iyi secim .. Bugn bisiklete bindim ( özlemişim xD ) Yoldan Geriye dönücem ayna arıyor gözlerim :D arkaya baktm değişik geldi :D
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
sonunda aynalılar kervanına gırdın kardesım hayırlı olsun yakısmıs cok guzel olmus
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)