Anket: Motorda dinlenicek en güzel müzik türü
- Katılımcı sayısı
- 199. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Motorcu adam ne dinler/En güzel yol şarkıları
Reklamlar
-
Evt arkadaşlar merak ediyorum motorda en iyi giden müzik nedir?En güzel yol şarkıları hangileridir?
Benim kendi dinlediğim tarzdan ilk aklıma gelenler
1-Lynyrd Skynyrd(Neredeyse tüm parçaları özellikle Freebird)
2-Deep Purple(Highway Star/Speed King)
3-Ac/Dc(Tüm parçaları)
4-Motörhead(Tüm parçaları)
5-Guns'n Roses(Neredeyse tüm parçaları)
neyse yazmaya başlayınca durduramıyorum kendimi biraz da siz devam edin...
Reklamlar
-
Bence motorla giden en iyi müzik,rüzgarın ve motorun sesidir
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
-
Suzuki GSR-600 engine voice. tek dinlediğim bu.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
-
Bende müzik dinlemem, egsoz sesi ve rüzgar uğultusunu başka şeye değişeceğimi sanmıyorum
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Bende müzik dinlemem, egsoz sesi ve rüzgar uğultusunu başka şeye değişeceğimi sanmıyorum
Bu konuda kesinlikle katılıyorum...kendimede kızdım şıklara koymadım diye ama ztn demek istediğim bangır bangır değilde alttan alttan motor sesini kapamadan...Dün arabayla giderken bazı parçalalar direk motor üstünde olma isteği uyandırdı merak ettim bu konuyu...
-
metal yok nasıl olacak
-
led zeppelin den stairway to heaven dinlemeyin de ))
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
chopperrider adlı üyeden alıntı
led zeppelin den stairway to heaven dinlemeyin de
))
Hahahaha...
Aslında şöyle sıkı bir bateri solosu dinleyerek epey gaza gelinebilir..
-
siz müzik dinleyenler motoru nerde kullanıyorsunuz yahu uzay boşluğunda falanmı???
-
mertka adlı üyeden alıntı
metal yok nasıl olacak
Rock derken meatlide kapsıyo diye düşündüm yoksa uzun uzun heavy metal,trash metal,death metal,porsuk metal,marsık metal yazmak istemedim
-
yaramaz müzikleri yazmışınız hep
kuvvetmira dinler hiphop rap
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
-
estelik adlı üyeden alıntı
siz müzik dinleyenler motoru nerde kullanıyorsunuz yahu uzay boşluğunda falanmı???
uzay boşluğunda motor kullamıyoruz malesef...
Motosikleti ilk sürmeye başladığımda bende dinlemiyordum.Ama daha sonraları çok çabuk dalabilip düşüncelerin içinde kaldığım zamanlarda motor kullanmak tehlikeli oluyordu çünkü dikkatim dağılıyordu müzik dinlemeye başladığım andan itibaren bu sorun ortadan kalkmıştı ..bir örnek verebilirim o da geçen cumartesi e-5 te güneşli sapağına girerken başka bir kamyonunda aynı anda sapağa giren yoldan birden ana yola girmesiyle bana yandan çarptı ve devirdi bayada sürüklendim ne kötü bir durumdur ki kamyonda durmadı kaçtı başka araçlar durup yardım ettiler sağolsunlar..eminim ki o an müzik dinliyor olsaydım o durumdan sıyrılabilirdim çünkü kafam birşeylere dalamayacak kadar hem motorla hem dinlediğim müziğin verdiği adrenalinle dolu olucaktı ve daha dikkatli olabilcektim.bir duyunuzu iptal etmeniz diye duyularınızı daha da kuvvetlendiriyor tabi bu kişiden kişiye değişen şeyler...o yüzden dalgın olabilecek durumlarda müzik dinlemeden motora binmiyorum....
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
mertka adlı üyeden alıntı
metal nere rock nere be usta bi araştır bi bişe yap bari
dostum anlamadın galiba...metal yazsam bu seferde zart metal nerde zurt metal nerde diyceksin...metal müzik rocktan evrilmiş bir türdür o yüzden böyle yazdım...
-
Sagopa KAJMER. Tabiki şehir içi dinlemiyorum uzun mesafelerede ufak seslerde dinlerim
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
Chronix adlı üyeden alıntı
uzay boşluğunda motor kullamıyoruz malesef...
Motosikleti ilk sürmeye başladığımda bende dinlemiyordum.Ama daha sonraları çok çabuk dalabilip düşüncelerin içinde kaldığım zamanlarda motor kullanmak tehlikeli oluyordu çünkü dikkatim dağılıyordu müzik dinlemeye başladığım andan itibaren bu sorun ortadan kalkmıştı ..bir örnek verebilirim o da geçen cumartesi e-5 te güneşli sapağına girerken başka bir kamyonunda aynı anda sapağa giren yoldan birden ana yola girmesiyle bana yandan çarptı ve devirdi bayada sürüklendim ne kötü bir durumdur ki kamyonda durmadı kaçtı başka araçlar durup yardım ettiler sağolsunlar..eminim ki o an müzik dinliyor olsaydım o durumdan sıyrılabilirdim çünkü kafam birşeylere dalamayacak kadar hem motorla hem dinlediğim müziğin verdiği adrenalinle dolu olucaktı ve daha dikkatli olabilcektim.bir duyunuzu iptal etmeniz diye duyularınızı daha da kuvvetlendiriyor tabi bu kişiden kişiye değişen şeyler...o yüzden dalgın olabilecek durumlarda müzik dinlemeden motora binmiyorum....
geçmiş olsun dostum...bazı arkadaşlar güvensiz olabileceği için belki müzik dinlemeye karşılar ama ztn müzik için kulaklık takmak gerekmiyor...sanırım kuryakyn nindi, çok şık gidon üstüne takılan,mermi şekilli speaker ları fln var...gerçi ben şahsi olarak takmam gidonuma ama illaki müzik diyen adam içinde güvenlisinden icatlar var...
-
iron maiden -the tropper
acdc-thundestruck
lenny kravitz-go my way
pentegram-bir
steppenwolf-born to be wild
red hot c.p-dani callifornia
-
Garip gelebilir size ama klasik müzik motor üzerindeylem bende müthiş bir etki yaratıyor.
Beyninizi yormadığı için odaklanma problemi de yaşamıyorsunuz. Birden bir yol filminin sahnesine dönüşüyor ortam : ) Yaylılar girdiği an o belediye otobüslerindeki insanlarla falan yüzyüze geliyorsunuz sokak lambalarının ışıkları ritim tutuyor falan çok acayip işler..
günde bu şekilde 15 km yapmanın anti depresan etkisi de var : )
Not: Normalde çok dinlemediğim bir müzik türüdür batı klasik müziği. Ancak motosiklet üzerinde ne zaman agresifleşsem tehlikeli hareketler yapıyorum o yüzden Rock motor kültürüyle paralel gitse de bendeki şiddeti tetiklediğinden motor üzerinde dinlemiyorum. Ayrıca yorucu ve dik sesler zaten öyle olan trafiğin içinde daha da yorucu oluyor.
-
alkadras adlı üyeden alıntı
Garip gelebilir size ama klasik müzik motor üzerindeylem bende müthiş bir etki yaratıyor.
Beyninizi yormadığı için odaklanma problemi de yaşamıyorsunuz. Birden bir yol filminin sahnesine dönüşüyor ortam : ) Yaylılar girdiği an o belediye otobüslerindeki insanlarla falan yüzyüze geliyorsunuz
sokak lambalarının ışıkları ritim tutuyor falan çok acayip işler..
günde bu şekilde 15 km yapmanın anti depresan etkisi de var : )
Aman hocam korsakoff-flight of bumblebee dinleme...o gazla yaylılarla beraber belediye otobüsünün o yaylı körük kısmına girer adamsonra ambulansın ışıkları ritm tutar falan çok acaip
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler