Merhaba arkadaşlar. Bu ikinci başlığım. Şimdi burada ki işi bilen arkadaşlarımdan yardım istiyorum. 2 haftadır bu sitedeyim, yazılı sınavın tarihi yaklaştı (17 nisan) motor param cebimde ve hangi modeli alacağıma da karar verdim. (sizlerinde sayesinde hiç ilginç bir şeye kalkışmayıp, direk Honda cbf 150 ile başlamayı düşünüyorum
)
Ben motorumu ikinci el alacağım. (hem bütçe için, hem plaka veya motoru ilk almada yapılacak ayrıntılar vs ile uğraşmamak için) ama düşük km li (4000-8000) arası bir motor seçeceğim.
Fakat sorunum şu, bu işlerden hiç anlamadığım için diyelimki malum ikinci el sitesinden motorumu beyendim ve almaya gittim. Sırasıyla ne yapmam gerek.
Mesela plakayı mı kontrol edeceğim? iyi ama nereden? Sonra kaskoyu mu soracağım? Ama nasıl? Notere gideceğim burası kolay
kaskoyu benim üzerime mi çıkartmam gerek. Önce ruhsatı mı alayım. Yoksa önce motoru alıp, onu ruhsatıma mı işleteyim...
Buradan bilgili ve aynı şeyleri yeni başlarken yaşamış arkadaşlar. Sırasıyla neler yapacağımı bana söyleyebilirler mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.