Selam arkadaşlar.
İstoç/Bağcılar' daki showroomumuzda çalışacak, motosikletleri seven, motosiklet satış departmanımıza bayan eleman arıyoruz.İlgilenenler 0216 414 13 00 (Hakan) nolu telefondan bilgi alabilirler.
Saygılarımla.
Selam arkadaşlar.
İstoç/Bağcılar' daki showroomumuzda çalışacak, motosikletleri seven, motosiklet satış departmanımıza bayan eleman arıyoruz.İlgilenenler 0216 414 13 00 (Hakan) nolu telefondan bilgi alabilirler.
Saygılarımla.
Çoşkun bey tek başına yoruluyor sanırım
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
İyide bayanlar motordan anlamadığı gibi sadece okuyup ezberlediği şeyleri sunabilirler müşteriye...müşteriye hoş görünmek adına bayan eleman arayacağınıza bence işi bilen bir bay size daha faydalı olacaktır...bu sektörde kadının adı yok...yeri yok...(bence)
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kaç lira maaş veriyonus
bir bay eleman daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum bende....eğer erkek eleman düşünürseniz... işe ihtiyacım var ve bu iş tam bana göre fakat kriteriniz illaki bayan mı ?
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
sen yanlıs topiğe geldin bygrm , diğer topice git yaaa , ekmeğimle oynuonn
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
şaka şaka tamam ya bak nie bayan eleman biliyomusun , görsel estetik için , simdi sen müsterisin geldin baktın içeriye , saçlı sakallı bi erkek duruyo , kalın sesiyle buyrun diyo
birde tam tersini düşün , boylu poslu manken gibi bir bayan buyrun diyo , sence hangisi ? : )
Hmmmm ilk olarak eğer amacım motor almaksa zaten kafama koyduysam motosikletimi alırım ve bayana bakmam..;)
eğer pazarlamacı arkadaş fikirleriyle anlatımıyla beni etkiliyebilirse...
o bayiden kafama koyduğum motoru bütçemin yettiği süreçte alırım...
ve hani amaç motor almaksa bence görsellik yerine iyi bir açıklama daha güzel fikirler yaratabilir diye düşünüyorum...
Ben kalın sesli ve sakallıda değilimm
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Satis elemani muhabbetini yanlis anliyosunuz galba arkadaslar.
Adamin zaten almaya geldigi mali paketleyip veren adama satis elemani demek yanlis.
Asil, almaya gelmedigi mali satan adama ben satis elemani derim.
Bu isi de en iyi kadinlar kivirir bu bir gerçek.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)