Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

R1 yamaha anahtar hakkında !

REKLAM ALANI
    blackhawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125-CBR 600 RR/Yamaha R1 (2007)AB RH (+)
    [img]http://img.*********.com/img/00007/67c6c27332a69a2a8356b3b42f386441.jpg[/img]

LİNK : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Unive...Q5fAccessories

İyi geceler tüm motosiklet.net üyeleri..
    Motorumun şu an sadece 1 anahtarı mevcut, satın aldığım şahıs anahtarları yaza getireceğini söylesede içime kurt düştü ya bulamazsa diye (sonuçta vereceğim para var kendisine ..keseriz gideriz ) )
    EBAY da bir çift anahtar takımı buldum..Şifreleme ve yedek anahtar..fitaytta uygun..Bunları kopya yaptırmak için alacağım..kafama takılan en büyük husus ise..Bu kırmızı şifrelemeyi nasıl ve nerede ve kaç paraya yaptırırım..Lütfen bana konu hakkında bilgi veriniz..teşekkür ederim...
    AB RH (+) 506 357 7316
    http://www.facebook.com/vatandogukan
    https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Arkadaşım yapıyor, kırmızı anahtar 800 lira anahtar dahil.. Elinde mevcut anahtar..
    Bundan sonraki her siyah kopya için 80 dolar..
    GKN MOTORS

Motosikleti
    iyide sitede bir kırmızı bir siyah anahtar kargo ile beraber 30 $....800 biraz uçuk fiyat değilmi 2 kuru anahtara..Hadi şifrelemesine verelim 80 $...
    AB RH (+) 506 357 7316

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Alıntı blackhawk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyide sitede bir kırmızı bir siyah anahtar kargo ile beraber 30 $....800 biraz uçuk fiyat değilmi 2 kuru anahtara..Hadi şifrelemesine verelim 80 $...
    Şifrelenmesi pahalı zaten, bi araştır bakalım piyasayı kaça yapıyorlarmış
    Yamahayı yapan Türkiyede iki kişi var
    Nitekim ben anahtar kopyalamak iiin 80 dolar istediğini hiç anahtar yoksa kırmızının 800 lira olduğunu söledim sanırım..
    GKN MOTORS

Motosikleti
    özür anlayamamışım mesajı..şimdi elimde 1 anahtarım mevcut sadece siyah..Bir problem yok çalıştırıyor..şimdi bu kırmızı ve siyah anahyarı alsam işim 80 $ halledilecek mesajdan anladığım kadarı ile doğrumu ??
    AB RH (+) 506 357 7316

WOLKANWOLKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB 600F HORNET
    benim de aynı sorunum vardı, makına da immobizer var, yedek yok anahtar serviste "kaybolursa hediyesi 2500-3000 tl" dediler

dün hondadan ham anahtar geldi, servisinde japonya data hattı var, makınaya-motora kodladılar, 136 tl tuttu, motorun eski sahibindeki bulamadığı anahtar otomatikman iptal oldu, yedeği de eve nal gibi anahtarlıkla yedek olarak bıraktım, içim rahat

darısı başına

yamaha biliyorsun koç ailesinden japonlara geçti burada şimdi bizzat faaliyet gösteriyorlar, telefon vs bilgi almakta fayda var sonra kötü olmasın

saygılar

Motosikleti
    125 Zn
    ebaydan alırken dikkat etmeniz gereken nokta gönderici kesinlikle Tracing Air numarası ile göndersin. Bu numarayı kesinlikle alın isteyin. çünkü bu sizin takip numaranızdır. Paketin her an nerede olduğunu görebilirsiniz.Paketiniz bu şekilde asla kaybolmaz. Eğer numarayı almassanız direk karşıdaki gönderci düz gönderirse arada kaybolur gider.Türkiyeye kadar gelir sonra Türkiyede hiç olur hak talep edemezsiniz.
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    yuh ya kusura bakmayın ama o fiyatlara siz sadece anahtar yaptırıyorsunuz allah korusun valla ya :( anahtar komple (depo kağagı anahtar ve kiliddi) 20 tl
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

Lamborghini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu kırmızı anahtar olayını tam anlayabilmiş değilim ama geçen sene motoru aldığımda yedek anahtarı yoktu ve kızıltopraktaki honda servisi 100 tl ye yedek anahtar yapıp yeni kod girileceğini söylemişti, eski kayıp olan artık çalıştıramaz motoru demişlerdi, kırmızı ne işe yarıyorki

yamaha nın yedek parçası daha ucuz olması gerekmezmi honda 100 tl ise yamahadada 80 olsun kodlama+anahtar yukardsaki fiyatlar ilginç.

Motosikleti
    ZX6-R
    yahu bu kod olayı nedir bende bide kırmızıdan başka mavi var odamı kodlu şimdi siyah ne işe yarar kırmızı ne işe yarar mavi ne işe yarar bilen bi söylesin

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Anahtar kopyalamaya honda bir motorda servis tarafından 1000 TL istendiğini duymuşluğum vardır..800 iyi fiyat..

Lamborghini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anahtar kopyalamaya honda bir motorda servis tarafından 1000 TL istendiğini duymuşluğum vardır..800 iyi fiyat..
    yok ne 1000 tl si 100tl ye yeni anahtar ve kodlama yapılıyor, eski koduda değişiyor. honda 1000rr için geçen senenin fiyatı bu.

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı Lamborghini adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok ne 1000 tl si 100tl ye yeni anahtar ve kodlama yapılıyor, eski koduda değişiyor. honda 1000rr için geçen senenin fiyatı bu.
    Valla dediğim gibi söyleyenin yalancısıyım..1000 lira demişti bana..

Motosikleti
    Yamaha XT660R
    merhabalar. bende de aynı sorun mevcut. yamaha xt660r 2007 model motosiklet var. alırken sadece siyah anahtar verdi sahibi. kırmızı ve yedek anahtar nasıl ve nereden çıkartabilirim? bazı anahtarcıları aradım fakat konuya çok hakim değiller gibi geldi. bu yüzden bana kırmızı ve siyah yedek yapabilecek yerleri söyleyebilirseniz çok sevinirim.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Bende yamaha varken sadece 1 siyah anahtara 80 lira para vermiştim. 1 ayda japonyadan geldi ve servis kırmızı anahtarı kullanarak yeni siyah anahtarı sisteme tanıttı . Ücret almadı. .Kırmızı kayıp ise yandın...

afu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende olaya farklı açıdan bakayım size anhtarı getirmeyip ya motoru çalmak için kulanırsa işin paranoya kısmı ama ihtimal her zaman var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:23 ----------

Tabi tanımadığınız birinden aldığınızı varsayıyorum

Alisilin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125 06- Cygnus L 14
    Konu baya eskiymiş fakat olsun işe yarıyor,
    Benim de arabanın yedek anahtarı kayıp, yedek çıkartmak pahalıdır diye hiç de araştırmadım, bilenininz var mı napmam lazım, immobilizerli anahtar.

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    kırmızı için beyin okunacak ve kopyası üretilecek, tr de yapan var mı bilmiyorum ama avustralya da yapan adamlar youtube a video eklemişler.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Konuyu açan abimiz yeni r 1 aldı bilginize yinede faydası olacaktır arkadaşlara

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    nasıl yapıldığını merak edenler için:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler