Olgunlar sokağın köşesindeki..... Ya sen Kedi yi bilinmi?....
Bak saygısız a... Konuyu ben götürmedim oralara... Siz götürdünüz.....
Ayrıca bu başlık sakıncalı.... Delil teşkil edecek itiraflar yer almakta.... Skul paşaya şikaaat etmem lazım...
Olgunlar sokağın köşesindeki..... Ya sen Kedi yi bilinmi?....
Bak saygısız a... Konuyu ben götürmedim oralara... Siz götürdünüz.....
Ayrıca bu başlık sakıncalı.... Delil teşkil edecek itiraflar yer almakta.... Skul paşaya şikaaat etmem lazım...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
aynaları sökmek
farlara kadın çorabı geçirmek (parizyen)
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Kızılderililer'den Apache kabilesinin tarihini incelerseniz bunlar bizdendir. Sonuçta her Türk Apache her apeche de Türk'tür. Türk Apachi kardeştir.Onları ayıranlar kalleştir.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Apaçhi falan değilim..
İzmirde apaçiler nasıl oluyor alp_tunay açıklamış Kuşadası yolunda çok rastlıyoruz yazları iyi biliyor apaçileri
Arada 1-2 kural ihmal etmişliğim vardır tabi (genelde her motora bindiğimde) bunlar ara dere yapmak birazcık hız sınırlarının üstüne çıkmak hepsi okadar
Ankarada apaçi yok demişsiniz de sizin meşhur beyaz şahinler ne olucak
06 plaka gördümmü kaçıyorum heleki beyaz şahinse direk duruyorum
Alper abinin kartalı görünce geri dönüyorum
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
bildim bildim "efsane", "ankaralı kıral ybr'ci" gibi başlıklara sahip ilan sahiplerinden bahsediyosun.
hatta bizim bi arkadaş "bu ybr'lerde teyip fabrika çıkışımı?" diye latife etmişti
yok demedik canım, var biraz
ama misal hiç büyük motora kasksız binen görmedim ankarada. istanbulda birkaç günde birkaç tane gördüm. tabi benimki sınırlı bi gözlem. zaten motor kullanan oranı en düşük şehirmiş bizim melmeket.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Narlıdere askeriyenin önünde üstümden geçiyodun daha ne olsun
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
ankara apaçilerine örnek olarak cengiz çoşkunun çok güzel bir videosu var orada kendisi konuya parmak basmış ve diyaloglar çok güzel
"titancı recep" honda titana teyp takmış bir etimesgut çocuğu
Tanıdığım en apaçi adam 3. seçeneği işaretlemiş ya.. ben birinciyi seçmiş olmaktan utandım resmen, keşke bende biraz mütevazi olabilseydim.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Avrupalı beyazlara en büyük direnişi gösteren Amerikan Kızılderilileri arasında Apaçiler ilk sırayı alır. Apaçiler bugünkü Arizona ve New Mexico bölgesinde, Mogollon ve Sierra Madre dağ silsileleri başta olmak üzere çorak ve dağlık arazilerde yaşıyorlardı.
I am depressed for my people are gone
I am sad for there is nothing left
I am angry, for the enemies killed my people
I want to be sad no more
Yüzyıllar boyunca güneydeki İspanyol kökenli Meksikalılarla savaşmışlar, bu savaşlar sırasında da iyice sert, acımasız ve vahşi tabiatlı bir karakter geliştirmişlerdi. Meksikalılar Apaçileri gördükleri yerde sorgusuz sualsiz öldürüyor, çocuklarını kaçırıp köle olarak kullanıyordu. Buna karşılık da Apaçiler sık sık Meksika'ya yağma baskınları düzenliyordu. Bu karşılıklı güç dengesi kuzeyden Avrupalıların yaklaşması ile değişmeye başladı. 1860 yılından itibaren Siular, Cheyenneler, Comancheler ve Kiowalar gibi büyük Kızılderili ulusları beyazlarla savaşarak topraklarını kaybetmeye başladı. Beyazlar Apaçileri bütün Kızılderililer arasında en vahşi ve en tehlikeli ulus olarak görüyordu.
Son olarak, direnişiyle filmlere ve kitaplara konu olmuş ünlü apaçi şefi Geronimo
Comfirmation Bias
başkalarının caını kastedecek dısındaki hersey bana göre serbest
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)